Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند !

Hamid Reza

کاربر سایت
halo_inline_1307428594.jpg

رییس Microsoft Game Studios ، آقای Phil Spencer ، طی یک مصاحبه با سایت گیم اسپات گفت : Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی خواهد کرد.

همچنین او این عنوان را در نمایشگاه E3 2011 ، در لیست بازی هایی که از تکنولوژی کینکت پشتیبانی می کنند ، قرار داد.

وی ادامه داد : تمرکز اصلی ما در E3 امسال کاملاً بر روی کینکت و بازی های آن بود و دو جنبه ی مختلف داشت.

" ما اعتقاد داریم که کینکت برای تمامی ژانرهای بازی مهم خواهد بود ، از تمامی سبک ها گرفته مانند ریسینگ با عنوان Forze 4 تا سبک مبارزه ای با عنوان Ryse ! و ما برای اثبات حرف خود ، بازی Halo: CE Anniversary را نیز با کینکت هماهنگ ساختیم. "

عناوین دیگری مانند ME3 و Ghost Recon FS از کینکت پشتیانی می کنند. در حالیکه اعلام شد عنوان Halo: CE Anniversary از کینکت پشتیبانی می کند ، هنوز معلوم نیست که عنوان Halo 4 از کینکت پشتیبانی می کند یا خیر !

Halo: CE Anniversary در تاریخ 15 نوامبر ؛ انحصاراً برای X360 منتشر می شود.

• Like
Reactions: DRIVER and Fratos
همین الان خبرش رو توی گیم اسپات خوندم
به نظر من دیگه دارن زیاده روی میکنن
درسته که یه آپشن اختیاریه ولی امیدوارم به بازی ضربه نزنه
البته امیدوارم در حد همون کنترل با صدا و... کلا خارج از گیم پلی باشه

نمیدونم چی بگم ولی باید صبر کنیم ببینیم چقدر اختیار داریم با کینکت ولی فکر نکنم بشه با کینکت بازی کرد به این راحتیا سرعت بازی که نمیشه کم کرد بخاطر کینکت

نهایت کارش همون Voice هست ! گیم پلی Halo انقدر سریع هست که به نظرم بیشتر از Voice هیچ استفاده ی دیگه ای نمیتونن از کینکت توش بکنن

دقیقا..........با همین دسته اونقدر سریع هس بازی که آدم انگشتاش هی هی باید رو دسته حرکت کنه با کینکت امکان پذیر نیس...... .

حداکثر کار همون voice یا گشتن تو منوها و انتخاب لباس و سلاح واینجور چیزاس............

فکر نکنم فقط با صدا کار شه با این لهنی که ایشون گفتن!!!!!!!!!مسلما با کینکت هماهنگی بسیار بیشتری خواهد داشت.یه زمانی فن های ps3 به هارکور نداشتن کینکت مسخره میکردن ولی حالا در هر سبکی کینکت یه بازی داره .
من فقط منتظر Ryseهستم...

انقدر اومدین گفتین باید برای کینکت بازی هاردکور بیاد که ماکرو هم به حرف شما ها گوش داد..

حالا اینقدر ابراز انزجار از بازی های هاردکور کینکت بکنید که ماکرو دوباره رو به بازی های کژوال بیاره..

بعد از مدتی هم اینقدر از بازی های کژوال ابراز تنفر بکنید که ماکرو دوباره بازی های هاردکور بده بیرون..

و این داستان ادامه دارد...

:d

درسته که یه آپشن اختیاریه ولی امیدوارم به بازی ضربه نزنه
Better Witch Kinect یعنی یه انتخاب، یعنی شما حق داری هر تجربه ای که دوست داری از یه بازی به دست بیاری و مطمعنا هیچ ربطی به ضربه زدن و یا ضربه نزدن نداره. فراموش نکنیم Anniversary یه بازسازی هستش که اگه می خواد مثل نسخه ی اصلی توی بازار موفق باشه نمی تونه دقیقا همون چیزایی رو ارائه بده که نسخه ی اصلی 10 سال قبل میداده، از اونجایی که هیچ طرفدار واقعی هیلویی رو نمیشناسم که گرافیک واسش دلیل خرید یک بازی باشه، پس طبیعیه مایکروسافت بیاد به جز بالا بردن گرافیک بازی، آپشن های دیگه ای هم بهش اضافه کنه.

هماهنگ کردن بازی با کینکت یعنی تضمین فروش 1-2 میلیونی بازی از جانب خریدارای کینکت که طرفدار هیلو هم نبودن تا پیش از این و این یعنی همون هدف اصلی که بازی به خاطر اون داره عرضه میشه: گسترش فن بیس میلیونی هیلو و آشنا کردن اونایی که سال 2001 به سنی نرسیده بودن که دسته دست بگیرن و این شاهکار رو بازی کنن.

هماهنگی بازی های جدید مثل Mass Effect 3 با کینکت یه ذره آدم رو تو قضاوت به شک میندازه اما تو این یه مورد خاص(به دلیل بازسازی بودنش) هماهنگی با کینکت یعنی بهترین کار ممکن، هرچند کلا گیم پلی هیلو جوری نیست که بشه با کینکت کار خاصی کرد تو بازی و به خاطر همین بود که توی E3 مانور خاصی ندادن روی نمایش بازی با کینکت! صرفا همون فرمان های صوتی و شاید یه سری ابتکار جدید تو بخش آنلاین.

خیلی مسخره هست....قبلا همه میومدن می گفتن چرا کینکت بازی های هاردکور زیادی براش نمیاد,حالا که این همه داره میاد و اتفاقا همشون هم better with kinect هستند تا اگر کسی نخواست با کینکت بازی کنه با دسته بازی کنه,همه غر می زنن.مایکرو داره به بهترین وجه ممکن از ینکت استفاده می کنه.

البته منم خوشحال شدم ولی نگفته چقدر کینکت پشتیبانی میکنه خب تا اطلاعات نده نمیتونم نظر بدم ولی امیدوارم بازی خیلی جذاب کنه البته اگه سرعت بازی نگیره(تنها مساله من همینه :d )

من حال میکنم ملت با دیدن استفاده های فوق العاده ساده ی کینکت تو بعضی بازیها بهش میگن بازیهای کور کینکت!! مثلا اینکه تو بخش تمرینی گوست ریکان میشه به اهداف تمرینی شلیک کرد، یا مثلا انتخاب دایلوگ با کینکت. یا اینکه مثلا منوهای هیلو رو میشه با کینکت کنترل کرد (حدس)
من به غیر از یکی دو ساعت کینکت ادونچرز و کینکت سپرت هیچ بازی کینکتی دیگه ای رو انجام ندادم اما فکر کنم همین بازیها یا مثلا دنس سنترال و این Child of Eden بهترین و کورترین استفاده ای که میشه از کینکت داشت رو کردن.

مایکروسافت با این بازیهایی مثل هیلو و ... هم سر کینکت دارا رو شیره میماله که بازیهای کور آوردیم هم به بهانه ی این بازیها کینکت بیشتری میفروشه.

به شدت هم امیدوارم اتفاقی برای گیم پلی هیلو نیفته به خاطر کینکت یا هر چیز دیگه ای. چون شخصا تنها بندی که در حال حاضر من رو به مایکروسافت علاقه مند نگه داشته همین هیلو هست و اگر اینم خراب کنن ...

خب شما از کینکت استفاده نکن !
منظور من ارائه بازیهای زیاد و واقعا زیبا نیست
کی بدش میاد بازیهای خوب زیادی منتشر بشن؟
منظور من استفاده از کینکت توی بازی هایی هست که ممکنه توی بازی تاثیر منفی بزاره...
اگه ازش خوب استفاده بشه و توی گیم پلی وارد نشه میتونه مفید باشه.... مثلا در حد همون کنترل با صدا و کاستومایز اسلحه {البته این رو توی هیلو کلا نداریم} باشه کافیه
چون همه میدونیم استفاده از کینکت توی گیم پلی هیلو تقریبا محاله مگر اینکه سازندگان معجزه کنند
درسته مایکروسافت روی هیلو خیلی خیلی حساسه اما ترس من از اینه که برای جذب قشر کژوال به اعتبار بازی لطمه وارد کنند
و گر نه من هم خوشحال میشم ازش به صورت مفید استفاده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or