شایعه Halo Blue و تغییرات بزرگ ؟

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
امروز شایعاتی مبنی بر Halo بعدی با نام Blue پحش شد اینکه در بورد کاری و سیستم شبکه شرکت تصویری مشاهد می شود که در کنار عنوانهای مایکروسافت نام Halo Blue هم به چشم میخورد.
همچنین Gamespot هم شایعه کرده Halo بعدی تغیر اثاثی در بخش گیم پلی دارد اینکه بازی یک Tactical-shooter شده و اینکه مانند Gears of war و Ghost recon خواهد بود و Co-op ای مانند Ghost recon خواد داشت و Bungie قرار است با Red Storm این بازی را تهیه کنند.

هنوز هیچ چیز معلوم نیست تا پایان کنفرانس مایکروسافت در E3.

2libkuo.jpg

منبع:http://www.joystiq.com/media/2008/07/halo-blue-pic-full.jpg
http://www.gamespot.com/forums/show_blog_entry.php?topic_id=26483669∂=rss&tag=gs_xbox_360&subj=6193720

د Ghost recon خواد داشت و Bungie قرار است با Red Storm این بازی را تهیه کنند.

كجاي متن زده با Red Storm تهيه ميكند ؟ :biggrin1: فقط يه چيز جالب اينكه بازي پر خون و خشونت هست و همچنين بازي يك spin-off هست

فقط يه چيز جالب اينكه بازي پر خون و خشونت هست
احتمالا کاره Itagaki هست دیگه :biggrin1:
ولی من یه چیز رو نفهمیدم یعنی مثل GRAW سیستم Cover گیری داره ؟

آخرین ویرایش:
تغیر اثاثی
2 تا کلمه،2تا اشتباه :laughing:
تغیر > تغییر
اثاثی > اساسی...اونی که شما گفتی وسایل زندگی رو به این صورت مینویسن :)
من نمیدونم چه جوری آدم دستور زبان مادری خودش رو بلد نباشه بعد بیاد خبر ترجمه کنه!منظور با شما نیست ها،خیلی ها اینجوری هستن و فقط آدم تاسف میخوره.

كجاي متن زده با Red Storm تهيه ميكند ؟ :biggrin1: فقط يه چيز جالب اينكه بازي پر خون و خشونت هست و همچنين بازي يك spin-off هست
داداش شرمنده اومدم بنویسم مانند Red storm اشتباهی نوشتم با...

برادر MJ به خوبی خودت غلط املایی های منو ببخش .

بابا چه خبره . چقدر halo ?!!

halowars از یه طرف که استراژی میشه . halo4 را هم من یه جورهایی مطمئن هستم خبرش همین امروز و فردا به گوش میرسه که اونم میشه اول شخص . halo پروژه پیتر جکسون از یه طرف که که هنوز هیچ کس دقیق نمیدونه چه سبکی هست و چیه . بعد حالا از یه طرف خبرhalo blue که اسمش برای من عجیبه این دیگه چه پسوندیه ؟! اینم اگه حقیقت داشته باشه به نظر میاد با این اطلاعاتی که در دست هست به صورت شایعه سوم شخص هست .
خلاصه halo تو همه سبک ها داره ساخته میشه چه راست چه دروغ .

مثل اینکه وسعت گرفتن دنیای HALO به واسطه عناوین ساخت BUNGIE و داستانهای منتشر شده اونقدر ظرفیت برای این دنیا رقم زده که بشه اینهمه عنوان جدید باهاش ساخت.اگر این قضیه به حقیقت بپیونده باید با یه بازی زیبا طرف باشیم(BLOOD & GORE و سیستم کاورگیری و اکشن تاکتیکی!GeOW!!!).ضمن اینکه از نظر داستانی هم بازی میتونه بسیار زیبا باشه و مقدار بیشتری به عظمت دنیای HALO اضافه کنه!

اين اتفاق بيوفته رسما بايد گفت Halo به گند كشيد شد. يك عنوان ديگه بود توسط همين استاديو ماكروسافت از سوم شخص به اول شخص اومده بود يا بر عكس كه خيلي بازي بدي بود و بعدش هم در استاديوش بستند يادتون؟
به نظرم Halo هم اگر تفكر درست نباشه روش ...
شايد اين پروژه پيتر ها!؟

شايد اين پروژه پيتر ها!؟
پروژه ی پیترو Bungie که نمیساخت، می ساخت؟:confused: :biggrin1: پس مال بانجی نیست
مطمئنم که پروژه بانجی ، هیلو نیست (ولی تم سایتش این رو نمی گه :biggrin1:)
هیلو بلو شاید اسم کد یه بازی باشه! یعنی اصلا ربطی به مسترچیف و هیلوی بانجی اینا نداشته باشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or