HALO : Anniversary و داستان HALO 4

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo.jpg

343 Studios تاييد كرد كه در HALO : Anniversary يه سري ترمينال هايي وجود داره (مثه شماره ي 3 ) كه در باره ي داستان 4 توضيحاتي ميده.

همچنين به اين اشاره كردن كه اين ترمينال ها به راحتي پيدا ميشه و مثل شماره ي 3 نيستن كه خيلي سخت و دشوار بشه پيداشون كرد .
اين ترمينال ها به صورت نوشته نيستن و همه به صورته ويدئو هايي هستن كه از ديد گيلتي اسپارك ( رباطي كه پرواز ميكرد و كوچيك بود) به وقوع پيوسته.

منبع

واقعا من اون لحظه آخری که توی Reach بازی می کردم از شجاعت و شهامت این مرد حیزت زده شده بودم ، ولی آخرش بین اون همه دشمن از پا در میاد /// چطوری زنده موند ؟!

واقعا من اون لحظه آخری که توی Reach بازی می کردم از شجاعت و شهامت این مرد حیزت زده شده بودم ، ولی آخرش بین اون همه دشمن از پا در میاد /// چطوری زنده موند ؟!
چی میگی عمو!
اون نوبل سیکس بوده این مستر چیفه!
درضمن داستان بازیو اسپویلر کن

اون فرق میکنه اسم اون نوبل 6 بود مثل مسترچیف یه اسپارتان بود ولی مسترچیف نبود.
اونجا هم کشته شد :(. گاهی وقت ها حس میکنم از مسترچیف بیشتر دوسش دارم به خاطر همون که موند اگر نمیموند و نمیجنگید وبا اون سفینه میرفت الان معلوم نبود مسترچیفی وجود داره یا نه به نظرم کلا دنیای هیلو مدیون نوبل 6 هست با اون حرکتش.

===========
دستشون درد نکنه نمیشد اول هیلو 4 رو میدادن بیرون بعد این یکی رو؟ :دی.

کلا نوبل 6 مال اسپارتان 3 بود مسترچیف اسپارتان 2 :d
ولی کلا هیچکس نمیتونه جای مسترچیف بگیره واقعا ساختن شخصیتی مثل مسترچیف یکم غیر ممکن هست با اون ویژگی ها منحصر به فردش

بسیار عالی ...

1 هفته قبل اومدنش میشینم Reach رو بازی میکنم و بعد هم Halo Trilogy ... :(
من که با شنیدن خبر در باره ی هیلو به ویژه ریمستر :d تصمیم گرفتم تابستون برای بار هزارم کل سری هیلو رو برم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or