Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
اسپنسر بازی خطرناکی رو شروع کرده :دی اول که خبر برداشته شدن Kinect، الان هم که رونمایی از Halo 5 (قبلش دقیق معلوم نبود بازی دنباله هست یا عنوان فرعی). امیدوارم واقعا دستش واسه E3 پر باشه چون درجه هایپ فن ها رو چسبونده تا آخرین نقطه :دی امیدوارم خودش و ما رو مسخره نکرده باشه :دی

این یارو کیه؟ تفصیرش کنید. یا بهتر بگم این زنه کیه؟ :d
تنها حدسی که میشه زد اینه که کورتانا باشه. من ندیدم تو هلمت های هیلو نورانی باشه واسه کسی :d تنها آبی یونیورس هیلو هم بانو کورتانا تشریف دارن.
==
یعنی جان تونسته بانو رو نجات بده؟ :((

هایپ میشویم...:bighug: فقط این یارو کیه که رو رییس واستاده...:-/:d
زمان عرضه ی بازیم عالیه یعنی 343 قشنگ زمان کافی واسه ساخت بازی و ایجاد تغییرات لازم رو داره....

تنها حدسی که میشه زد اینه که کورتانا باشه. من ندیدم تو هلمت های هیلو نورانی باشه واسه کسی :d تنها آبی یونیورس هیلو هم بانو کورتانا تشریف دارن.
==
یعنی جان تونسته بانو رو نجات بده؟ :((
دیدید گفتم؟:d یه عکس با نور آبی کافیه ملت رو هایپ کنه!(کسی اون حرفو بوک مارک کرد؟:d)

ولی جدی فکر کنم واقعا کورتانا باشه :دی همین اینکه طرف اینقدر مهم بوده که عکسش رو گذاشتن بالا سر Chief :| هم اون نور آبی، هم هیکلش که میخوره مونث باشه. کورتانا :(( :دی

ایووووول
خیلی حال کردم
فقط تو این موندم هوادارا با این یه عکس اینجوری شدن e3 میخوان چیکار کنن :x
مستر چیف مشتاق دیدار ، خییییییلی دلم تنگ شده بود برات سالار :bighug:

61880-George-Michael-its-happening-i-dNrF.gif

خیلی شوکه کننده بود. واقعا هیچکس فکرش رو نمیکرد الان هیلو5 معرفی بشه. شاید عجیبترین قسمتش اینه که هیلو سال 2014 رو گفتن منتظر E3 باشید، بعد 2015 رو معرفی کردن :دی

اون suit هم خیلی حدس ها میشه دربارش زد. یه mystery کامل تا وقتی که اطلاعات درست حسابی بدن.

61880-George-Michael-its-happening-i-dNrF.gif

خیلی شوکه کننده بود. واقعا هیچکس فکرش رو نمیکرد الان هیلو5 معرفی بشه. شاید عجیبترین قسمتش اینه که هیلو سال 2014 رو گفتن منتظر E3 باشید، بعد 2015 رو معرفی کردن :دی

اون suit هم خیلی حدس ها میشه دربارش زد. یه mystery کامل تا وقتی که اطلاعات درست حسابی بدن.
بیا خبر اینقدر مهم بود که اینو هم کشوند به سایت :)) :دی

ولی جدی فکر کنم واقعا کورتانا باشه :دی همین اینکه طرف اینقدر مهم بوده که عکسش رو گذاشتن بالا سر Chief :| هم اون نور آبی، هم هیکلش که میخوره مونث باشه. کورتانا :(( :دی

هیکل چیه باباجون دارم میگه این آرمور تو کاستومایز اصلا" مختص به جنس مونث هست یعنی صد درصد پشت آرمور یه زنه ، انقدر مهم بوده استاد رو وارون کردن اینو گذاشتن بالاسرش ، شرط میبندم این کورتانائه بوکمارک کنید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or