Halo 5 در ویدیو رسمی Xbox One نمایان شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
در حالی که عنوان بعدی Halo تا به امروز به طور رسمی معارفه ای نداشته است، امروز مایکروسافت ویدیویی از قابلیت های نرم افزار و سخت افزار Xb1 منتشر کرد که در آن نکته جالبی وجود دارد. تصویر زیر را ببینید:

Halo5-670x368.jpg

همون طور که مشاهده می کنید تصویر (از ثانیه 50 ویدیو گرفته شده) یک کاربر با نام “Pit Bear” در حال بازی کردن Halo 5 در حالت Infinity Slayer هست.
نکته جالب توجه آن هست که این اولین بار هست که Halo بعدی Halo 5 از سوی مایکروسافت خوانده می شود. این که این عنوان Halo بعدی واقعا Halo 5 باشد یا خیر مشخص نیست، اما به نظر جالب می رسد.
منبع

یه تریلر گیم پلی از بازی توی E3 نشون بدن، پشم هامون بریزه! :دی به شخصه دلم میخواد شماره بعدی (حالا هر سالی که عرضه بشه)، همون Halo 5 باشه تا اینکه بخواد یه Spin off از بازی بسازن. Halo 2 Anniversary امسال بیاد و Halo 5 هم سال دیگه، عالی ترین حالت ممکن هست :دی

ایییییییییول

سونامی در راه است ...

هیلو 5 کاری میکنه که E3 2014 به دو بخش تقسیم میشه : بخش نمایش هیلو 5 و بخش بازیهای دیگه

شدیدا منتظریم ...

یه تریلر گیم پلی از بازی توی E3 نشون بدن، پشم هامون بریزه! :دی به شخصه دلم میخواد شماره بعدی (حالا هر سالی که عرضه بشه)، همون Halo 5 باشه تا اینکه بخواد یه Spin off از بازی بسازن. Halo 2 Anniversary امسال بیاد و Halo 5 هم سال دیگه، عالی ترین حالت ممکن هست :دی

به نظرت اصلاً امکانش هست هیلویی با حضور رییس بخواد Spin off باشه؟ :-/ :d

آخرین ویرایش:
اولا یاد آوری میکنم این تاپیک مربوط به HALO و اگه ازش نفرت دارید و به نظرتون تکراری شده میتونید خیلی راحت ازش بگذرید...
پ ن: منتظر یه تریلر خوفناک هستیم از بازی تو E3 که با استفاده از قابلیت DX12 نشون بده وان یعنی چی:d محیطای بازی بزرگتر شده باشه و رییس با افسردگی شدید دیالوگ خوفی به زبون بیاره و مارو ببره تو خلسه رسما:d بعدشم یه تریلر از Halo 2Anniversary که گرافیکش خیلی بهتر شده باشه و گیم پلیشم تغییرات مثبت کرده باشه نشون بدنو تاریخ عرضشم 2014 باشه و بعد از اون اعلام کنن اواخر 2015 هیلو 5 میاد اینجوری عالی میشه...

5 تا شماره به نظرم دیگه داره زیاد میشه ! احتیاجبه تحول عظیمی داره که ادم بکشونه سمتش
فکر کنم تو فقط این نظر رو داشته باشی :d هیلو بازی نیست که مثلا" یه سه گانه باشه و باهاش وداع کنن بلکه قراره چندین تریلوژی ازش ساخته بشه این هیلو 5 هم برای تریلوژی دوم هست که استارتش رو هیلو 4 زد!.مطمئنن به دلیل یونیورسال و کمانیتی و گستردگی داستانی که داره حتی به مرز میلک شدن هم نمیرسه چه برسه به تکراری همین الانم خیلیا برای یه ریمیک از هر قسمت بازی سر و دست میشکونن.

اون هیلوی که کلا" Spin-Off نبود ، هیلویی که آقامون چیف توش باشه 100 درصد یکی از عناوین شماره داره ، به شخصه بیشتر میپسندم H2A همین تابستون بیاد هیلو 5 هم بره برای 2015 که قشنگ بهش برسن و یه MP خوشگل و هاردکور ازش دربیارن! از همین الانم بالای 70 درصد احتمال میدم از Halo Wars 2 رونمایی کنن به هرشکلی که شده (قضیه آگهی و انی حرفا) ، بعد این ناتیفیکیشنه داره میگه " Pit Bear در حال بازی مالتی پلیر Halo 5 ، مد Infinity Slayer در مپ Haven هست " که مپ Haven برای هیلو 4 بود و Infinity Slayer هم تو هیلو 4 تکامل داشت.

اون تصویر پایینش چی میگه؟:-b یعنی از تو خوده بازی و 1 دقیقه قبل یه چیزی آنلاک کرده؟هلمت اسپارتان ها تو قسمت شخصی سازی میباشد آیا؟ درست میبینم :-/

به شخصه دلم میخواد شماره بعدی (حالا هر سالی که عرضه بشه)، همون Halo 5 باشه تا اینکه بخواد یه Spin off از بازی بسازن.

برعکس من دوست دارم یه SO با یه عالمه تغییرات بزرگ و کوچیک بسازن. چون اگه سری اصلی باشه مجبور میشن زیاد ریسک نکنن و داستان Halo 4 تکرار میشه. البته یه حالت سوم هم وجود داره؛ اینکه هم هیلو 5 باشه، هم یه بازی کاملا جدید و متفاوت باشه که دیگه از این بهتر گزینه نخواهیم داشت.

5 تا شماره به نظرم دیگه داره زیاد میشه ! احتیاج به تحول عظیمی داره که ادم بکشونه سمتش
سالی ی فیفا سالی شونصد تا final fantasy با انواع اقسام سبک و رو پلتقرم های مختلف عرضه میشه( دیگه pokemoon اگه اشتباه نکنم!) رو نگو ک هر نسخه ی هیولا باحال اضافه میکنه با فروش چن میلیونی رو برو میشه!!!
چون GT شیش شماره شاهکاذر تحویل اداده حالا باید از simulation بکشه بیرون???یا برا هرچه بهتر شدنش و تجربه های جدیدتر تلاش بشه??
ک سری سوپر ماریو زلدا halo و ....و... کاملا نظر شما رو نقض میکنه

خیلی هیجان دارم براش !‌
من بیشتر مثل دوستان دیگر دوست دارم H2A بیاد که تنها شماره ای هست که بازی نکردم و بعدش ‌H5 بیاد و کف و خون بزنیم با دیدن گرافیکش !
{اشاره کنم که گرافیک و نورپردازی H4 هم خیلی گرافیک شاخی داشت}

---------------------

به اون دوست گیمرمون :‌ سالی شونصد تا Final Fantasy میاد !؟‌ :-o
شما بگو کجاست من همشون رو میخوام بازی کنم .. :|
من امسال که هیچ پارسال 3 تا دیدم که یکیش موزیکال بود و یکیش آنلاین بود و یکیش هم اکشن بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or