Ebtehaj کاربر سایت Nov 16, 2012 #16 دوستانی که میگن پايه ان. کسی هست این بخشو نرفته باشه باهم بريم به حالی بکنیم؟؟ GT:JuST CaLm DwN
mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Nov 16, 2012 #17 نوشته شده توسط Ebtehaj: دوستانی که میگن پايه ان. کسی هست این بخشو نرفته باشه باهم بريم به حالی بکنیم؟؟ GT:JuST CaLm DwN بیشتر... من هستم .فقط دو چپتر اول رو رفتم .
نوشته شده توسط Ebtehaj: دوستانی که میگن پايه ان. کسی هست این بخشو نرفته باشه باهم بريم به حالی بکنیم؟؟ GT:JuST CaLm DwN بیشتر... من هستم .فقط دو چپتر اول رو رفتم .
MICHAELSCOFIEL کاربر سایت Nov 19, 2012 #19 منم میام اد کنید :d اپیزود 3 کی میاد؟! من فقط 4 شنبه 5 شنبه و جمعه می تونم بیام! گیمر تگ : SpottierExpert6
منم میام اد کنید :d اپیزود 3 کی میاد؟! من فقط 4 شنبه 5 شنبه و جمعه می تونم بیام! گیمر تگ : SpottierExpert6
mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Nov 20, 2012 #20 نوشته شده توسط MICHAELSCOFIEL: منم میام اد کنید :d اپیزود 3 کی میاد؟! من فقط 4 شنبه 5 شنبه و جمعه می تونم بیام! گیمر تگ : SpottierExpert6 بیشتر... ادت کردم
نوشته شده توسط MICHAELSCOFIEL: منم میام اد کنید :d اپیزود 3 کی میاد؟! من فقط 4 شنبه 5 شنبه و جمعه می تونم بیام! گیمر تگ : SpottierExpert6 بیشتر... ادت کردم
Wrath OF Joker کاربر سایت Jan 24, 2013 #22 نوشته شده توسط Mbox: من هم پایه هر نوع halo هستم Unbidcontainer6 بیشتر... منم هستم ! البته دیشب با این دوستمون یه دست زدیم حال داد. 4 نفره بشه خیلی بهتره رو لجندری ...
نوشته شده توسط Mbox: من هم پایه هر نوع halo هستم Unbidcontainer6 بیشتر... منم هستم ! البته دیشب با این دوستمون یه دست زدیم حال داد. 4 نفره بشه خیلی بهتره رو لجندری ...
O ops2 کاربر سایت Jan 24, 2013 #23 نوشته شده توسط Wrath OF Joker: منم هستم ! البته دیشب با این دوستمون یه دست زدیم حال داد. 4 نفره بشه خیلی بهتره رو لجندری ... بیشتر... منو اد کنین پایمali sniper2013
نوشته شده توسط Wrath OF Joker: منم هستم ! البته دیشب با این دوستمون یه دست زدیم حال داد. 4 نفره بشه خیلی بهتره رو لجندری ... بیشتر... منو اد کنین پایمali sniper2013
D dragonborn1375 کاربر سایت Feb 7, 2013 #24 سلام دوستان.یه سوال داشتم.اگه دیسک دوم رو روی کولدیسک نصب کنیم مشکلی پیش میاد(بن میشم؟)
I3attleMaster کاربر سایت Feb 15, 2013 #26 دوستان یه سوال برای مولتی پلیر هالو 4 باید اون اضافه 2000 پوینتی رو خرید؟
ahmad mashti کاربر سایت Apr 10, 2013 #27 دوستان یه مقدار دیره ولی اگه کسی پایه بود مام هستیم noble 116
Naruto2012 کاربر سایت Apr 27, 2013 #28 بجز این بخش میشه فقط با دیسک اول مولتی پلیرششو بازی کرد توی مد های دیگر نه spartan ops