Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
Clone های Gears بس نبود حالا شاهد Halo Clone هستیم :دی.به تصاویر Black Ops 2 دقت کنید :دی.
دقیقا می خواستم بیام بگم که گفتی ولی برای نفر اول سری Halo رو تقلید کاملی از Black Ops 2 می دونم حتی Halo:CE هم تقلید کاملی از Black Ops 2 است زیر بار هیچ گونه منطقی هم نخواهم رفت. (خوب عزیزان ترول من راه رو براتون باز کردم هر چیزی می خواین بگین خجالت هم که سالها قبل وقتی داستان Halo رو با Gran turismo مقایسه کردین مرد رفت.)

حالت خوبه ؟ بازی Halo تقلیدی از Black Ops 2 می دونی؟
این بازی که هنوز نیومده بعد Halo که نزدیک 10 سال پیش اومده از این بازی تقلید کرده ؟
به خدا از خنده مردم به خاطر این نوشتت واقعا گیمر باحالی هستی=))

حالت خوبه ؟ بازی Halo تقلیدی از Black Ops 2 می دونی؟
این بازی که هنوز نیومده بعد Halo که نزدیک 10 سال پیش اومده از این بازی تقلید کرده ؟
به خدا از خنده مردم به خاطر این نوشتت واقعا گیمر باحالی هستی=))
جمله‌رو تا ته بخون

یک پیشنهاد:یک نظر سنجی با محوریت محبوب ترین شخصیت دنیای هیلو میشه زدا،البته به غیر مستر چیف

من همین الان نتیجه رو میگم: :دی
90% ـه آراء کورتانا (:x) خواهد بود.
5% آربیتر.
5% ـه بقیه هم بین Lone Wolf و اعضای Noble Team تقسیم میشه.
----
ولی جدا فکر خوبیه.
نتیجه که همینیه که گفتم، فقط تعداد رای ها رو ببینیم. :دی

من همین الان نتیجه رو میگم: :دی
90% ـه آراء کورتانا (:x) خواهد بود.
5% آربیتر.
5% ـه بقیه هم بین Lone Wolf و اعضای Noble Team تقسیم میشه.
----
ولی جدا فکر خوبیه.
نتیجه که همینیه که گفتم، فقط تعداد رای ها رو ببینیم. :دی

شاید بشه گفت کورتانا اول میشه ولی بقیه رو اشتب گفتی نفر دوم به احتمال زیاد Email

رییس ! :دی

===========
این یکی هم نمیدونم باید توی اسپویلر باشه یا نه ! یکی دو تا دشمن جدید H4 رو پشت جعبه اسباب بازی (اکشن فیگور !) نشون میده ! :دی

اونی که شبیه گرگ و اینا هست ، اسمش Crawler هست و اون که پرواز میکنه هم Watcher ! البته جایی مشخص نکرده ولی میشه این طور حدس زد که اون دو تا اسم مربوط به این دو تا باشه.
Watcher به قیافه ـش میخوره یه چیزی تو مایه های اون بروبچ CE باشه که لیزر میزدن ! :دی Crawler خیلی چیز باحالی به نظر میرسه ! یه انیمیشن خفن هم روش بذارن و این ور اون ور بدوئه ! :دی

رییس ! :دی

===========
این یکی هم نمیدونم باید توی اسپویلر باشه یا نه ! یکی دو تا دشمن جدید H4 رو پشت جعبه اسباب بازی (اکشن فیگور !) نشون میده ! :دی

اونی که شبیه گرگ و اینا هست ، اسمش Crawler هست و اون که پرواز میکنه هم Watcher ! البته جایی مشخص نکرده ولی میشه این طور حدس زد که اون دو تا اسم مربوط به این دو تا باشه.
Watcher به قیافه ـش میخوره یه چیزی تو مایه های اون بروبچ CE باشه که لیزر میزدن ! :دی Crawler خیلی چیز باحالی به نظر میرسه ! یه انیمیشن خفن هم روش بذارن و این ور اون ور بدوئه ! :دی
چیه این الان؟ نگاه کنم; نگاه نکنم; نگاه کنم; نگاه نکنم; نگاه کنم; نگاه نکنم; نگاه کنم; نگاه نکنم; نگاه کنم; نگاه نکنم; نگاه کنم; نگاه نکنم; مسئله این است :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or