مسئله ای که هست اینه که معمولا HUD هست یا شماره کد یا Build بازی رو مینویسن :d ! سمت راستی لوگو زدن زیرش :d !! کدوم بازیی اینجوری اجرا میکنن ؟ حتی Prototype :d
باز چپی چهار تا چیز داره که بشه بهش شک کرد
لول ! عکس واقعی گذاشتن اون پشت !
باز گفتیا:dعمرا:dمولتی ـش خیلی بیشتر از CoD حال میده ... :d
خرجش زیاد نیست که :d یه 60 تومن بده Reach ـو بگیر اگر کمتر از 1000 ساعت تا وقتی Halo 4 اومد بازی کردی من یوزر تایتل ! ـمو عوض میکنم ... :d
خیلی تحویلمون گرفته !Holy Crap!
Frankie:
باباجام من دیگه توو مولتیه cod هضم شدم:dباید یه چیزی شبیه اون باشه بهم حال بده.نوع شوتینگ گیم پلی و سرعت بازی خیلی برام مهمه.تازشم الان دیگه پول دادن بابت ریچ درست نیست.باید صبر کنم تا halo4اوونوقت شاید یه تصمیمی گرفتم:d
به گیم پلی هیلو هم خیلی راحت عادت میکنی ، چون دقیقا همون چیزیه که یک فن سبک FPS میخواد >:d< فوق العاده نرم و روون ـه ، Multiplayer بازی هم نیازی به گفتن نداره کلا ، شدیدا سریع ـه به طوری که فرصت نفس کشیدن پیدا نمیکنی :d البته یکم اغراق کردم کمپ کردن و اینا هم داره ولی به نسبت بازی های دیگه خیلی کمتر ... :dباباجام من دیگه توو مولتیه cod هضم شدم:dباید یه چیزی شبیه اون باشه بهم حال بده.نوع شوتینگ گیم پلی و سرعت بازی خیلی برام مهمه.تازشم الان دیگه پول دادن بابت ریچ درست نیست.باید صبر کنم تا halo4اوونوقت شاید یه تصمیمی گرفتم:d