Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
به نظر من که خیلی طبیعیه ! :دی
یه کم توهم هم بهش اضافه کنیم ! اون تیکه ای که قرمز کردم از نظر بافت و شکل خیلی شبیه اون یکی تیکه هست ! :| :دی

مسئله ای که هست اینه که معمولا HUD هست یا شماره کد یا Build بازی رو مینویسن :d ! سمت راستی لوگو زدن زیرش :d !! کدوم بازیی اینجوری اجرا میکنن ؟ حتی Prototype :d
باز چپی چهار تا چیز داره که بشه بهش شک کرد

به نظر من که خیلی طبیعیه ! :دی
یه کم توهم هم بهش اضافه کنیم ! اون تیکه ای که قرمز کردم از نظر بافت و شکل خیلی شبیه اون یکی تیکه هست ! :| :دی

04746251318231119748.jpg

:| :دی

---------------------------

اینم باحاله:| :دی
image.axd
بیکارن ها:دی

خب یکم دلتون رو بسوزونم :دی

یه اکشن فیگور واقعا زیبا

Play-Arts-Kai-Gold-Spartan_1327583959.jpg

قیمتش 55 دلاره و گفته شده که ماه july عرضه خواهد شد
علاوه بر pistol یه دونه rocket launcher هم داره

خداکنه این بازی بتونه کاری کنه که دومین اول شخصی باشه که به اندازه cod مولتیش حال بده.خسته شدیم انقدcod زدیم:dالبته بعید میدونم همچین استعدادی داشته باشه ولی امیدوارم

خداکنه این بازی بتونه کاری کنه که دومین اول شخصی باشه که به اندازه cod مولتیش حال بده.خسته شدیم انقدcod زدیم:dالبته بعید میدونم همچین استعدادی داشته باشه ولی امیدوارم
مولتی ـش خیلی بیشتر از CoD حال میده ... :d

خرجش زیاد نیست که :d یه 60 تومن بده Reach ـو بگیر اگر کمتر از 1000 ساعت تا وقتی Halo 4 اومد بازی کردی من یوزر تایتل ! ـمو عوض میکنم ... :d

باباجام من دیگه توو مولتیه cod هضم شدم:dباید یه چیزی شبیه اون باشه بهم حال بده.نوع شوتینگ گیم پلی و سرعت بازی خیلی برام مهمه.تازشم الان دیگه پول دادن بابت ریچ درست نیست.باید صبر کنم تا halo4اوونوقت شاید یه تصمیمی گرفتم:d

Holy Crap! :|

Frankie:
خیلی تحویلمون گرفته ! :|
باباجام من دیگه توو مولتیه cod هضم شدم:dباید یه چیزی شبیه اون باشه بهم حال بده.نوع شوتینگ گیم پلی و سرعت بازی خیلی برام مهمه.تازشم الان دیگه پول دادن بابت ریچ درست نیست.باید صبر کنم تا halo4اوونوقت شاید یه تصمیمی گرفتم:d

Street cleaning simulation :lol:

به گیم پلی هیلو هم خیلی راحت عادت میکنی ، چون دقیقا همون چیزیه که یک فن سبک FPS میخواد >:d< فوق العاده نرم و روون ـه ، Multiplayer بازی هم نیازی به گفتن نداره کلا ، شدیدا سریع ـه به طوری که فرصت نفس کشیدن پیدا نمیکنی :d البته یکم اغراق کردم کمپ کردن و اینا هم داره ولی به نسبت بازی های دیگه خیلی کمتر ... :d
نه باو دیر نشده ، Reach هنوز خیلی جون داره ! مثلا من چند وقت پیش رفتم Halo 3 زدم :-" دیدم تو سرور هاش 70 هزارنفر آنلاین هستن ! :-":d ... Reach هم همین چند ساعت پیش بیشتر از 100 هزار نفر بازیکن آنلاین داشت ...

کلا Multi ـه بازی به نظرم خیلی خیلی چیز شاخی خواهد شد ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or