Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
7aczz2bp2a2yw25yrgyt.jpg

میتونه خودش چاپ کرده باشه!!!
دیسک دوم جایی برای قرار گرفتن نداره!
به پشت بازی دقت کنید!حتی کاور(همون عکسی که میره لای قاب! نداره!دفترچه هم نداره!:|
این عکس فیک میزنه مخصوصا دیسک دومش که اومده از روی عکس یک چیزی در اورده..
قبل از گرفتن حس هرکول پواروئی به اون هلوگرام وسط دیسک دقت کنید لطفا.

یکی دوتا عکس دیگه بیاد ، دیگه باید باور کنیم بازی لیک شده !
باور نمیخواد، من صفحه قبل یه لینک گذاشتم که اسپانیاییه بازی رو داره و قشنگ میره تو بازی. البته ویدیوش به علت اعتراض مایکروسافت سریع از یوتیوب پاک شد:دی ولی من هر دو تا ویدیویی که آپلود کرد رو دیدم، اولیش که دیسک رو میگذاره و بازی میاد بالا و لوگوی بازی، لوگوی مایکروسافت و بعدش لوگوی 343 به نمایش درمیاد. پشتش هم یه ویدیو آپلود کرد که رفته توی یکی از مپ های مولتی و داره همینجوری میچرخه و تیر میزنه (صدای اسپانیایی حرف زدن بچش هم میاد:دی). حداقل خوبه یارو شعور داشته از Campaign هیچی آپلود نکرده.

من قسمت اول رو دیدم

اگر بخوایم با فیلم ها تاپ هالیودی مقایسه کنیم که کلا باید بیخیال بشیم ولی اگر به خوایم به عنوان یک تله فیلم تبلیغی نگاش کنیم چیز خوبی هست..

مثل اینکه نسخه های لیک شده مربوط به مکزیک هستن و مایکروسافت اونایی که آنلاین بازی می کردن رو بن کرده :دی در ضمن گفتن Ending بازی تو یوتـــیوب گذاشته شده که سریع پاک شده، ولی Jim Reilly از مایکروسافت چند ساعت پیش اینو توئئیت کرده :دی
MS: Claims of playing Halo 4 are inaccurate and reference test content that is currently propagated. The content is not accessible for play
ولی تو پروفایل چند نفر Halo 4 دیده شده، در کل خاک تو سر مایکروسافت :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or