بچه ها میدنم به halo 4 خیلی ربط نداره! ولی میخوام اعتراف کنم!من Halo: CE اولین هیلو ای بود که بازی کردم! اصلآ هم با داستان بازی و جو بازی و مستر چیف و ... آشنا نبودم!!بعد هی کاور میگرفتم! در میرفتم! تیرم تموم میشد! از بازی هم خوشم نیومد! ولی...ولی عکسای halo 4 و گیم پلیش رو که دیدم... فهمیدم تو خواب غفلت بودم... رفتم کتاباشو خوندم فیلماش رو دیدم.. فهمیدم مسترچیف واسه خودش کسیه فرار نباید بکنه! کاور نمیدونه چیه! الان با یه خشاب تا ته مرحله میرم!!کل سری هیلو رو خریدم halo: reach و halo: CE و Halo 2 رو رفتم! 3 و ODST مونده! خلاصه غرق شدم تو دنیای هیلو...
Halo WARS یادت نره ...
بی خیال بابا کدوم بازی از این تاپیک ها داشته که حالا Halo 4 داشته باشه؟یکی تاپیک پیش بینی امتیازهای Halo 4 رو بزنه تا کمی بحث کنیم..
بی خیال بابا کدوم بازی از این تاپیک ها داشته که حالا Halo 4 داشته باشه؟
ایشون با صدای رئیس جاودانه شدن، واسه چی سطح خودش رو با کارهای کم ارزش تر پایین بیاره؟ماشالله این دوبلور رییس عجب کارنامه پرباری دارن
ایشون با صدای رئیس جاودانه شدن، واسه چی سطح خودش رو با کارهای کم ارزش تر پایین بیاره؟
خارج از شوخی تو سایتش قشنگ نوشته:
The Voice of a Hero - The Sounds of a Legend
کارنامه سینماییش بخوره تو سر همونی که باهاش مقایسه کردی و ایضا خودت با کی مقایسه کردی، Michael Ironside؟منظورم این نبود که مثل Nolan North کونتورات ورداره
کارنامه سینماییش رو با بعضی ها مقایسه کردم پیش خودم، به نتایج جالبی رسیدم
حالا بماند. اونی که باید بفهمه، فهمیدبا کی مقایسه کردی، Michael Ironside؟