Halo 4 و ماجراهای مستر چیف

  • Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...


20110905halo4_h.jpg

343 Industries با ساخت هیلو 4 بنا دارد تا با ادامه دادن داستان سه گانه ، قصه مستر چیف را بسُریاد ، اما قرار نیست وی را درگیر مسائل احساسی-دراماتیک کند و جهش و تغییر آنچنانی در قالب داستانی را شاهد نخواهیم بود .
در مصاحبه ای Frank O’Connor کارگردان بازی به 1UP گفت :
"ما قصد داریم تا داستان را کاملا به پیش ببریم ؛ هر آنچه میکنیم پیرامون مستر چیف خواهد بود تا از وی کرکتری عمیق و غنی تر از قبل سازیم ، اما به همان شیوه ای که Bungie (سازنده قبی هیلو) داستان سرایی میکرد و من ازین قضیه اطمینان دارم ."
وی سخنانش را اینگونه ادامه میدهد که مستر چیف درین نسخه به یکباره کرکتری "پرحرف" یا مثلا "در گیر مسائل شخصی" نخواهد شد ، به همان صورتی که وی را در سه گانه دیدیم ، همان منش را درین نسخه نیز خواهد دید .
فرنکی : " شما درین نسخه از وی چیزهای بیشتری خواهید فهمید ، و من فکر میکنم این بهترین روش برای پرده برداری از ورای یک شخصیت باشد ؛ چیف زندگی عجیب ، سخت و بیرحمی داشته است و من فکر میکنم بقیه دوست دارند بیشتر از وی بدانند ؛ چیزهایی که در کتابهای هیلو هست را میتوانیم براحتی در بازی بگنجانیم ، چیزی که همیشه میخواستیم آن را انجام دهیم ."
O’Connor افزود آنها بنا ندارند تا یک کلون از بازی های بانجی بسازند اما آگاهند که تغییر در یک فرمول موفق برای طرفداران خوشایند نخواهند بود . وی این گونه ادامه میدهد :
"خیلی ها میگویند : "چرا زره مسترچیف تغییر کرده است؟"خب در واقع زره مستر چیف در هر "بازی" ممکن است تغییر کند ، این تغییر به منظور رسیدن به گرافیکی بهتر است . اما در واقع زره وی دستخوش تغییرات ریشه ای شده است ؛ برخی از آنها صرفا تغییراتی در جهت تکامل هنریست ، و برخی دیگر هم مربوط به داستان میشود که ما هنوز نمیتوانیم چیزی درباره آن بگوییم ؛ میدانید ، او مدت زیادی در فضا بوده است ."
وی توضیحاتی در مورد هوش مصنوعی Master Chief یعنی Cortana هم میدهد :
"وی به آخر عمر خود [حدود 7 سال] در پایان هیلو 3 رسیده بود ولی او در معرض اطلاعات و تکنولوژی بیشتری در مقیاس با سایر هوش مصنوعی ها قرار دارد .وی در اثر این پروسه تغییراتی کرده است ، مانند ظاهر وی . اما هدف اصلی او همواره کمک به صاحب هوش (مستر چیف) بوده است ."
انتظار میرود هیلو 4 در هالیدی 2012 منحصرا برای Xbox 360 عرضه شود .
 
آخرین ویرایش:
خب من كنسول ندارم ولي اميدوارم با تغيير سازنده بازي به بازي لطمه اي نخوره تا كنسول بازها از بازي نهايت لذت رو ببرن.
متاسفانه در بعضي از بازي ها با تغيير سازنده كلا به بازي گند زده ميشه مثل DMC.
اميدوارم اين بازي هم به اين بلا گرفتار نشه.
البته از اونجا كه يكي از 2 بازي محبوب Xbox 360 هستش فكر نكنم مايكروسافت اجازه بده همچين اتفاقي براش بيفته.
 
  • Like
Reactions: Whitebeard
اطلاعاتی که اوکانر داده زیاد جدید نیست دوباره همون حرف ها را با تاکید بیشتر توضیح داده ولی خب بیشتر گفته در موردش ولی چیزی لو نداده از بازی کلا از این بشر انگار نمیشه اطلاعات درست و حسابی گرفت :|
تکلیف این چیف معلوم کن چی شد بعد نابود شدن سفینه اش :d
 
چقدر اطلاعات!!!!:|
ما اصلا این اطلاعات رو نمیدونستیم!!:|
زحمت کشیدن جناب اوکانر....
×××××
مطمئنم که استدیو 343 این بازی رو حتی بهتر از بانجی(که عشقمه)ادامه میده!
منتظر ماجراهای مستر هستیم!
 
  • Like
Reactions: Captain America
مرسی ترجمه . از کلام و ادبیات بکار برده شده در متن به شدت استقبال میشه.
پ.ن: تو مستحق یه پست مهمی داخل اینجا باید باشی از نظر من.
=================================================
سخنان جناب O’Connor پیرامون ادامه روند شخصیت پردازی در راستای نسخه های پیشین کاملا امیدوار کننده است.
 
  • Like
Reactions: Kavigne
یعنی خدا ترین HALO و خداترین FPS :دی

خداترين FPS كه هميشه بوده..........

يكي از دلايلي كه من فن هيلو هستم موسيقي خوفناك و حماسيشه........... منتظر موسيقي متن اصليه هيلو 4 هستم. هنوز كه هنوزه unforgotten رو گوش ميدم گريم ميگيره.........
 
ساختن هیلو کار خیلی سختیه...چون 343 بشدت زیر ذره بین هست و باید خیل عظیم هواداران بازی رو راضی نگه داره من بشخصه از هیلو 3 لذت بردم و این لذت با اخرین پروژه بانجی یعنی ریچ به اوج خودش رسید...امیدوارم 343 بخوبی ازپس کار بربیاد وبتونیم یه تجربه ناب از هیلو رو داشته باشیم
 
بازی خدایی که هرچی سعی میکنم ازش خوشم بیاد نمی تونم نمی دونم چرا

عزيزم هيلو رو بايد درك كني. بايد بفهمي. بايد با مستر چيف ارتباط برقرار كني. هيلو فقط يه گيم نيست . هيلو واقعا روايت حماسيش همه رو درگير ميكنه.

تنها در اين صورته كه ميتوني از دنياي هيلو لذت ببري.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or