Halo 4 :سی و یک میلیون ساعت بازی در ۵ روز اول

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
به نام خداوند بخشنده و مهربان...

سازنده بازی Halo 4 یعنی کمپانی ۳۴۳ آمار جالبی از این بازی ارائه داده است به گفته این کمپانی ۳۱٫۴ میلیون ساعت بازی فقط در ۵ روز توسط گیمرها بر روی Halo 4 انجام شده است.

20120711halo4.jpg

آمار ها نشان می دهد که تعداد ۱,۱۱۶,۸۸۲ گیمر این بازی را در ۵ روز بازی کردند که از این تعداد فقط ۶ درصد این بازی را بر روی درجه سختی Legendary انجام داده اند.

در این مدت ۵ روز ۱۶ میلیون ساعت بازی به صورت چند نفره انجام شده است که ۴,۵۹۰,۴۱۶,۲۸۵ بار بازی کنندگان جان خود را در بازی از دست داده اند !

همچنین در این مدت ۴۳,۳۳۵,۰۶۰ اچیومنت باز شده است.

عجب آمار حیرت انگیز و باحالی نظر شما در این مورد چیست؟؟؟

منبع

آخرین ویرایش:
چون هیلو 4 رقیب انحصاری دیگه‌ای رو کنسول رقیب نداره، اما GT5 تو رقابت با رقیب مستقیمش رو کنسول رقیب نابود شد. نکنه الان COD انحصاری سونی شده؟
obama-milkshake.jpg

برای حضار توضیح بفرمایید GT5 دقیقا چطوری توسط رقیبش نابود شد؟!

واقعا توضیح میخواین ؟ البته میدونم الان فروش مهم میشه و میگین از 2005 به بعد که forza Motorsport هر سال بهترین شد مهم نیست :d
اون همه استاد استاد کردن به این معنی بود که از فورزا بهتر میشه اما نشد

نوشته شده توسط pxc33 که از این تعداد فقط ۶ درصد این بازی را بر روی درجه سختی Legendary انجام داده اند.
واقعا اشتباه بزرگی این بازی رو کمتر از Legendary انجام داد

نوید جان اون از نظر شما شکست خورده ,از نظر ما بهترین ریسینگ نسل هستش ,شما با فورزا حال میکنی مشکلی نیس که, هر کی یه سلیقه ای داره خب

---------- نوشته در 10:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 AM ارسال شده بود ----------

بعدشم همچین میگی از 2005 به اینور که انگار Gt‏ هم مثل فورزا 4تا نسخه داده و هیچ کدوم توان مقابله با عنوان فورزا رو نداشتن!! کلا یه Gt‏ تو این نسل اومده که اونم تاریخش به بازیای سال نخورد مثل وضعیت الان هیتمن و فارکرای3

اون پست در جواب صحبت دوستمون بود که گفته بود هیلو4 با سر خورده زمین، وگرنه این بحث شکست GT از سال 2005 به بعد دز مقابل Forza اینقدر بدیهی هستش که اشاره‌ی مجددا بهش فقط سایرین رو خسته می‌کنه.

تموم حرف و در واقع نصحیت من اینه که دوستان عزیز، اگه دوست داشتید می‌تونید به هیلو4 بگید Fail، اما در این صورت محبوب‌ترین انحصاری این نسل کنسول محبوتون میاد کیلومترها زیر خط Fail! چون هم تو امتیازات به شدت کم میاره جلوی هیلو و هم مطمعنا فروش کلیش کمتر از هیلو 4 میشه و هم تو زمینه‌‌ی رکورد شکنی حرفی واسه گفتن نداره در مقابل هیلو4. پس الکی بحث رو نکشونید سمت GT5 که همه چیز مشخصه و 4 تا نسخه از Forza تو 6 سال که توی سال عرضشون بهترین ریسینگ سال شدن اما GT5 حتی از شکست دادن NFS Hot Pursuit هم عاجز بود خودش گواه کاملی بر شکست GT هستش.

----------------
بعد من یه سوالی دارم خدمت فنای همیشه در صحنه‌ی سونی، الان دقیقا پر پلیرترین بازی انحصاری سونی تو PSN چیه؟! چند نفر به طور میانگین تو طول روز تو سرورهاش هستن؟ مگه PSN مجانی نیست و انحصاریهای سونی خفن نیستن و هیلو Fail نیست؟ اون Uncharted 3 سراسر ویکتوری سونی( با وجود نسخه‌ی GOTY Edition) چند نفر در روز میان تو سروراش میرن؟ مگه غیر از اینه ک بازیساز بازی رو میسازه تا بازی بشه؟

بعد من یه سوالی دارم خدمت فنای همیشه در صحنه‌ی سونی، الان دقیقا پر پلیرترین بازی انحصاری سونی تو PSN چیه؟! چند نفر به طور میانگین تو طول روز تو سرورهاش هستن؟ مگه PSN مجانی نیست و انحصاریهای سونی خفن نیستن و هیلو Fail نیست؟ اون Uncharted 3 سراسر ویکتوری سونی( با وجود نسخه‌ی GOTY Edition) چند نفر در روز میان تو سروراش میرن؟ مگه غیر از اینه ک بازیساز بازی رو میسازه تا بازی بشه؟

تا وقی که شما فکر میکنی ویکتوری ینی فروش بیشتر و آنلاین بیشتر دیگه نمیشه با شما در مورد موفقیت یا شکست یه بازی بحث کرد . ینی اونوقت COD بهترین بازیه جهان و Final Destination اینا هم میشن بهترین فیلمای جهان از نظر شما !!!

پ.ن : اینم بگم این که بگی هیلو4 با سر خورده زمین خیلی خیلی حرف اشتباهیه .

آخرین ویرایش:
اون پست در جواب صحبت دوستمون بود که گفته بود هیلو4 با سر خورده زمین، وگرنه این بحث شکست GT از سال 2005 به بعد دز مقابل Forza اینقدر بدیهی هستش که اشاره‌ی مجددا بهش فقط سایرین رو خسته می‌کنه.
این مسئله به اندازه سوتی ها و تناقض های شما بدیهی نیست ، البته از کاربری به خوشحالی شما انتظار بیشتری هم نمیره :
پست ایشون در تاپیک امتیازات Halo 4 :
بنده خودم متا به رخ می‌کشیدم و الان می‌گم اشتباه می‌کردم! و مسلما دیگه استناد نخواهم کرد به متا. می‌تونید بوک‌مارک کنید برای بحث‌ها و سال‌های بعدی.
به سال های بعدی هم نکشید فقط چند روز بعد دوباره در مقایسه GT و Forza به متا استناد کردید.
کلا خدای تناقض ـید.
تموم حرف و در واقع نصحیت من اینه که دوستان عزیز، اگه دوست داشتید می‌تونید به هیلو4 بگید Fail، اما در این صورت محبوب‌ترین انحصاری این نسل کنسول محبوتون میاد کیلومترها زیر خط Fail! چون هم تو امتیازات به شدت کم میاره جلوی هیلو و هم مطمعنا فروش کلیش کمتر از هیلو 4 میشه و هم تو زمینه‌‌ی رکورد شکنی حرفی واسه گفتن نداره در مقابل هیلو4. پس الکی بحث رو نکشونید سمت GT5 که همه چیز مشخصه و 4 تا نسخه از Forza تو 6 سال که توی سال عرضشون بهترین ریسینگ سال شدن اما GT5 حتی از شکست دادن NFS Hot Pursuit هم عاجز بود خودش گواه کاملی بر شکست GT هستش
شما بهتره به جای نصیحت کردن دیگران یک موضع مشخص در قبال امتیازات/فروش/جوایز اخر سال بگیرید تا بیش از این سوژه خنده بقیه نباشید.
در ضمن خوبه یاد گرفتیم یک بازی با میانگین 87 میشه موفقیت ولی یک بازی دیگه با میانگین 84 میره کیلومترها زیر خط lol. Fail
vndp26a5g84k1wg04ls.png

از این به بعد دو فاکتور "رکوردشکنی" و "پر پلیری" رو هم به بقیه اضافه کنید قبلا فقط فروش و امتیازات بود وضعمون این بود از این به بعد......وای به حال ما

وای خدا دیگه همین مونده بود که فروش Gt5 رو با هیلو4 مقایسه کنن!! آخه توی تاریخ کی یه ریسینگ تونسته از لحاظ فروش با شوتر اول رقابت کنه!! پس اگه اینطوره که سری Gt ‎‏ پرفروشترینه با توجه به تعداد نسخه هاش

تا وقی که شما فکر میکنی ویکتوری ینی فروش بیشتر و آنلاین بیشتر دیگه نمیشه با شما در مورد موفقیت یا شکست یه بازی بحث کرد . ینی اونوقت COD بهترین بازیه جهان و Final Destination اینا هم میشن بهترین فیلمای جهان از نظر شما !!!

پ.ن : اینم بگم این که بگی هیلو4 با سر خورده زمین خیلی خیلی حرف اشتباهیه .
من تازه کارم اینجا;میشه برام توضیح بدی ویکتوری چیه؟:d
وای خدا دیگه همین مونده بود که فروش Gt5 رو با هیلو4 مقایسه کنن!! آخه توی تاریخ کی یه ریسینگ تونسته از لحاظ فروش با شوتر اول رقابت کنه!! پس اگه اینطوره که سری Gt ‎‏ پرفروشترینه با توجه به تعداد نسخه هاش
یه سر به صفحات قبل بزن ببین کدوم آدم عاقلی(!) بحث مقایسه GT و Halo رو کشید وسط:|

الان دقیقا پر پلیرترین بازی انحصاری سونی تو PSN چیه؟!
همین GT5 که شما و دوستانتون همیشه در حال تیکه پاره کردنش هستین هر وقت SESONAL EVENT جدیدی براش میاد چند صد هزار نفر در عرض 1و2 روز بازیش میکنن .....و رکورد میرنن توش ...
میتونی بری یه بار امتحان کنی .....
سعی کنید به خاطر علایق شخصی خودتون زمین و زمان رو زیر سوال نبرید ....

آخرین ویرایش:
تا وقی که شما فکر میکنی ویکتوری ینی فروش بیشتر و آنلاین بیشتر دیگه نمیشه با شما در مورد موفقیت یا شکست یه بازی بحث کرد
از بابت این جمله !

فک کنم 2-3 صفحه جلوتر که بریم پای اَپل هم به این بحث باز بشه>:d

آخرین ویرایش:
یه دو سه سال یه بار یه بازی انحصاری برا 360 میاد تو همون دوره هم معیار جدید اضافه میشه.
حالا شده رکورد شکنی تو ساعات مولتی بازی کردن.

@ sami_19
ببین من اصلا کاری به این استدلال هایی که میکنی ندارم. چون حقیقتش هنوز نتونستم اون تحلیلی که از فروش Black Ops کردی رو هضم کنم بعد از این همه مدت.

ولی تو که اومدی اینجا روان شناس شدی و فلسفه چینی میکنی و از لوزر به تمام معنا بودن و مشکلات عمیق شخصیتی حرف میزنی یه نیم نگاهی هم به پست های خودت بنداز. یه امضای ساده که من گذاشتم خواب و خوراک رو ازت گرفته! شاید خودت نفهمی ولی پست هایی که تو تاپیک های مختلف میدی داره فریاد میزنه!
حالا ما که یه لوزر به تمام معنا هستیم و وضعیتمون هم خیلی خرابه ولی شما که تو زندگیت یه وینر به تمام معنا هستی و کلی بازی و سرگرمی هم دور و برت ریخته چرا به این حال و روز افتادی؟ تو این بحث های فن بویی دنبال چی میگردی؟ نکنه تو هم میخوای با پیروزی تو این بحث ها همون دلخوشی ای که خودت گفتی رو بدست بیاری؟!

@ sami_19
ببین من اصلا کاری به این استدلال هایی که میکنی ندارم. چون حقیقتش هنوز نتونستم اون تحلیلی که از فروش Black Ops کردی رو هضم کنم بعد از این همه مدت.

ولی تو که اومدی اینجا روان شناس شدی و فلسفه چینی میکنی و از لوزر به تمام معنا بودن و مشکلات عمیق شخصیتی حرف میزنی یه نیم نگاهی هم به پست های خودت بنداز. یه امضای ساده که من گذاشتم خواب و خوراک رو ازت گرفته! شاید خودت نفهمی ولی پست هایی که تو تاپیک های مختلف میدی داره فریاد میزنه!
حالا ما که یه لوزر به تمام معنا هستیم و وضعیتمون هم خیلی خرابه ولی شما که تو زندگیت یه وینر به تمام معنا هستی و کلی بازی و سرگرمی هم دور و برت ریخته چرا به این حال و روز افتادی؟ تو این بحث های فن بویی دنبال چی میگردی؟ نکنه تو هم میخوای با پیروزی تو این بحث ها همون دلخوشی ای که خودت گفتی رو بدست بیاری؟!

و در نهایت اینم اخرین بامبول دوستان که معمولا بعد از عاجز موندن از دادن جواب، روی میارن به اینکه آقا اصلا ما عقده ای و بدبخت، تو چرا خودت رو مثله ما میکنی!
شما رو جلوی خدا هم بزارن بازم بامبول بازی در میارید.:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or