شایعه Halo 4 توسط Gearbox برای نسل بعد ساخته میشود !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Death Proxy

مدیر انجمن
در February گذشته رئیس Gearbox Software یعنی اقای Randy Pitchford اعلام کرد که عنوان بعدی در دست ساخت این شرکت عنوانی بزرگ است.ولی تا کنون هیچ خبری از این عنوان نبود و هیچ اطلاعاتی از این عنوان پخش نشده است.ولی OXM با کسب اطلاعاتی از این شرکت و هک کردن یک سری اطلاعات به این نتیجه رسیده است که Gearbox بر روی Halo 4 کار میکند و این عنوان برای Xbox بعدی است.

Gearbox Software سابقه ی خوبی در ساخت عنوان های مختلف دارد و بیشتر این عناوین در سبک FPS بوده اند و به صورت تاکتیکی انجام میشدند.همچنین Gearbox Software نسخه اول عنوان Halo را برای PC پورت کرده بود و در انجام این کار نیز بسیار موفق بود.

oxm-halo-4-gearbox-2.jpg

درود
هنوز Borderlands خیلی کار داره تازه هم زمان داره روی A.vs.P کار میکنه که معلوم نیست کی عرضه بشه.
GearsBox تو کارش اوستاس :biggrin1:.

من بیشتر برای کنسول بعدی هیجان زده شدم:eek:
کی؟:confused:
حدس میزنم2سال دیگه:-"

HALO4 برای XBOX بعدی کار میشه ؟ واقعا چه پروژه ای :laughing: مگه XBOX بعدی مشخصه که سخت افزارش چیه تا بخوان HALO بسازن ؟
عجب خبری! اگه قرار باشه برای XBOX بعدی ساخته بشه کمه کمش باید 6 سال برای این بازی صبر کنیم .
شایعه هم میشه درست حسابی نمیشه .
این شایعه چرته و درست هم نمیتونه باشه .

اگه HALO4 در کار باشه صد در صد برای 360 هست نه برای کنسول بعدی .

البته این امکان هم وجود داره که بازی رو دارن واسه PC طراحی می کنن و بعد به کنسول های نسل بعد پورتش می کنن...
البته خود بازی سازا می گن که Lead Platform اگه PC باشه، کار بازی سازی مشکل میشه (به دلیل Option های خیلی زیاد تو سخت افزار PC)...
به نظر می رسه که بازی 3-4 سال دیگه بیاد که کلا واسه سخت افزارهای نسل بعد طراحی داره میشه (نه فقط کنسول، مثلا CPUهای 10GGHz :laughing:)...

اگه HALO4 در کار باشه صد در صد برای 360 هست نه برای کنسول بعدی .
زیاد مطمئن نباش فرخ ! مایکروسافت میدونه هر بازی ای که اسم Halo توش باشه فروشش رو بالاخره میکنه. برای همین الآن که Halo Wars و Halo Chronicles در دست ساخت هستن , احتمال اینکه یه Halo دیگه هم برای 360 ( البته فعلآ ) بیاد خیلی خیلی بعیده. از اون طرف برای کنسول نسل بعد خودش طبیعتآ به یه Halo نیاز داره که از همون اول خوب بفروشه. اگه Halo 4 ای هم برای 360 در کار باشه 100% بعد از پروژه پیتر جکسون هست و دیگه اون زمان خبرهای کنسول نسل بعد مایکروسافت احتمالآ زیاد شده.

البته این امکان هم وجود داره که بازی رو دارن واسه PC طراحی می کنن و بعد به کنسول های نسل بعد پورتش می کنن...
مایکروسافت هر کاری با بازیهای انحصاری خودش بکنه ( مثل عرضه 90% اونها یکی دو سال بعد روی PC ) دیگه نمیاد Halo رو اول برای PC طراحی بکنه ! :دی

اخه آریا بعد از Halo Wars و Halo Chronicles فکر کنم یه halo دیگه درکاره .
همون halo که براش در نمایشگاه e3 تایمر گذاشتن ! که میگفتن سوم شخصه ؟! ولی به نظر من Halo Chronicles سوم شخصه :biggrin1: و اون halo دیگه که بالاخره طبق گفته بانجی یه تریلر ازش پخش میکنن فکر کنم halo4 باشه :-" و اصلا این وسط Gearbox Software کاره ای نیست !
شاید Gearbox Software هم روی halo3 کار میکنه که پورتش کنه روی pc که میگن پروژه ی بزرگ :biggrin1:مثل کاری که روی halo2 کرد !

آخرین ویرایش:
در مورد Gearbox باهات موافقم ! چون تقریبآ وقتش رسیده که Halo 3 برای PC پورت بشه. ولی از اون طرف Bungie نباید الکی این همه دنبال آزاد شدن از زیر دست مایکروسافت میرفت ! اگه میخواست Halo 4 بسازه خب مثل همیشه میساخت ولی اگه یادت باشه چند ماه پیش ( شایدم بیشتر ! ) خبر مستقل شدن نصفه و نیمه Bungie منتشر شد که از این به بعد میتونه هر عنوانی میخواد بسازه و مجبور به ساختن Halo نباشه ( البته ناشر بازیهاش هنوز هم مایکروسافت هست ) با وجود اون خبر من حدس میزنم Bungie دنبال یه بازی دیگه بره بعد از این همه مدت و بعد از ساختن اون بازی , Halo 4 رو بسازه.

مجبور به ساختن Halo نباشه ( البته ناشر بازیهاش هنوز هم مایکروسافت هست ) با وجود اون خبر من حدس میزنم Bungie دنبال یه بازی دیگه بره بعد از این همه مدت و بعد از ساختن اون بازی , Halo 4 رو بسازه.

با خبر مستقل شدن Bungie بازهم میبینی که بازیه دیگه ای که میخوان بسازن بازم نام halo روش هست . یکی از halo ها که با پیترجکسونه و یه halo دیگه که همون تایمر گذاشتن براش که مشخص نیست چیه و البته ممکنه همون پروژه Halo Chronicles باشه .

و اینکه بیشتر از مایکروسافت خود بانجی دوست داره ادامه halo3 را بسازه چون این بازی هرچقدر برای مایکروسافت ارزش داشته باشه برای بانجی هم داره .
و من فکر نکنم بانجی دلش بخواد امتیاز ساخت ادامه halo را به یکی دیگه بده و اینهمه سود و موفقیت را ول کنه .

من احتمال زیاد میدم که halo4 را خود بانجی بسازه و بایدم اینکار بشه نه بانجی دوست داره از دستش بده و نه اجازش را میده .
اصلا چرا Bungie نخواد halo4 را بسازه ؟! مگه دیوانست دلش نخواد بازیه به این بزرگی را نسازه .

من اصلا نمیخوام Gearbox Software بیاد halo4 را بسازه و فکر کنم خرابش کنه همین Bungie بهترین هست و کسی جزء این شرکت لیاقت ساخت halo4 را نداره که هرچند فکر کنم خودت با من موافق باشی .

Earlier today we mentioned a Rumortoid suggesting that Gearbox (Brothers in Arms, Aliens: Colonial Marines) might be working on a brand new Halo sequel. The rumor came from Official Xbox Magazine and suggested that this title would be for Microsoft's Xbox 360 successor console.

We decided to get in touch with Gearbox for a comment on all this chittle chattle. The studio confirmed that this rumor is totally a rumor:

We’ve been hearing from a lot of people regarding that rumor, as you can probably guess! We haven’t made any official announcements regarding any work with the Halo franchise – if we haven’t put out a press release announcing a title, it is just a rumor.

Rumor is a rumor -- CONFIRMED!

It's the expected response, and brings us no closer to the truth. I don't imagine that, if the aforementioned press release exists, we don't be seeing it for a long while yet. Still, rumors and gossip are so much fun.​

Gearbox تایید کرد که این یک شایعه بود و اصلا صحت نداره !!​

در زم انقدر نگید نسل بعد بابا هنوز این دو کنسول کاری نکردن که شما هی میگین نسل بعد میاد نسل بعد میاد به نظر من کنسول های نسل بعد کمتر از سال نمیاد 2013-2014 متمعن باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or