Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
همه چیز در ابهامه ولی به احتمال خیلی زیاد شماره ی بهدی هم ساخته میشه:)
امین با اینکه خیلی قبولت دارم ولی میشه بگی منبعت کجاست؟:blushing:من که ازخدامه بیاد ولی بابرنامه این هیلو
وارز بعید میدونم نسخه بعدی درکار باشه؟:confused:

امین با اینکه خیلی قبولت دارم ولی میشه بگی منبعت کجاست؟:blushing:من که ازخدامه بیاد ولی بابرنامه این هیلو
وارز بعید میدونم نسخه بعدی درکار باشه؟:confused:
منبع که ندارم:) ولی خب خودت پایان بازی رو دیدی! جوری تموم شد که میشه ادامش رو ساخت(وقتی مستر چیف گفت معلوم نیست کی ما رو پیدا کنن شاید خیلی زود شاید چند وقته دیگه! )
این به نظر من نشون میده که میشه ادامش رو ساخت (مثلا واسه کنسول بعدی مایکروسافت!)

منبع که ندارم:) ولی خب خودت پایان بازی رو دیدی! جوری تموم شد که میشه ادامش رو ساخت(وقتی مستر چیف گفت معلوم نیست کی ما رو پیدا کنن شاید خیلی زود شاید چند وقته دیگه! )
این به نظر من نشون میده که میشه ادامش رو ساخت (مثلا واسه کنسول بعدی مایکروسافت!)
این خوب اومدی چون اخر بازی تاحدودی مبهم بود من از اعماق وجودم یعنی از دره های وجودم:cheesygriامیدوارم
بازم جنگیدن بامسترچیف رو تجربه کنم:gunner:

منبع که ندارم ولی خب خودت پایان بازی رو دیدی! جوری تموم شد که میشه ادامش رو ساخت(وقتی مستر چیف گفت معلوم نیست کی ما رو پیدا کنن شاید خیلی زود شاید چند وقته دیگه! )

اخرین جمله اش ، وقتی رفت بخوابه ...

هر وقت دنیا به من نیاز داشت ، منو بیدار کن ...

یه همچین چیزی !
:love:

برادر عزیز جناب samfisher :

تو wii داری؟؟؟

صبر کن بینم؟ هان؟ :laughing::laughing:

console-wii.jpg

آخرین ویرایش:
ببينيد من تازه اين بحث ديدم
لزوما نياز نيست بازي به اسم Halo 4 باشه بعد از Halo 3 با بازي Halo Wars خودتون سرگرم كنيد و در زماني كه فيلم Halo اكران بشه ميتونيد بازي جديد Halo كه با همكاري پيتر جكسون هست ببينيد كه خود بانجي هم سازندشه { اعلام خود بانجي بعد از Halo 3 } كه سبكشم اكشن البته ممكن باز هم Fps باشه
نگران نباشيد همه دار ندار Xbox بازي هيلو مثل ماريو براي Wii و Gt براي پلي استيشن ;)

ببينيد من تازه اين بحث ديدم
لزوما نياز نيست بازي به اسم Halo 4 باشه بعد از Halo 3 با بازي Halo Wars خودتون سرگرم كنيد و در زماني كه فيلم Halo اكران بشه ميتونيد بازي جديد Halo كه با همكاري پيتر جكسون هست ببينيد كه خود بانجي هم سازندشه { اعلام خود بانجي بعد از Halo 3 } كه سبكشم اكشن البته ممكن باز هم Fps باشه
نگران نباشيد همه دار ندار Xbox بازي هيلو مثل ماريو براي Wii و Gt براي پلي استيشن ;)
اتفاقا من یه چندروزی هست دنبال اطلاعاتی راجع به فیلم هیلو میگردم اگه کسی چیزی میدونه دانسته های
خودش روبا بقیه به اشتراک بگذاره لطفا:cheesygri

دوستان من اولین جایی هستم که ماشین سوار میشه این راننده احمق همش ماشین رومیکوبه درودیوار حالا باید یه جا برم که سپر محافظتی داره نمیدونم چیکارکنم از ماشینم پیاده نمیشه . کسی میدونه باید چیکارکرد؟

دوستان من اولین جایی هستم که ماشین سوار میشه این راننده احمق همش ماشین رومیکوبه درودیوار حالا باید یه جا برم که سپر محافظتی داره نمیدونم چیکارکنم از ماشینم پیاده نمیشه . کسی میدونه باید چیکارکرد؟
مطمئنی از ماشین پیاده نمیشه؟شما اسم مرحله رو بگو شاید بتونم کمکت کنم..اون مرحله ای نیست که اولش تو یه جای تاریک هستیو چند شعله ی آتش هم روشنه؟اگهبتونی از ماشین پیاده شی باید بری اون ور سپر و هسته شو با اسلحت خراب کنی...راستی برای این که از ماشین پیاده شی باید RB رو نگه داری:biggrin1:

سلام دوستان
من تازه امروز تصمیم گرفتم این بازیو انجام بدم.
حالا وقتی تو منو روی solo یا compagin میزنم یه کوچولو لود میشه بعد ارور میده. کسی نمیدونه اشکال کار از کجاست؟
یه همچین اروری میده
the player ... failed the start game
جای اون نقطه چین یادم نیست چی نوشت!
لطفا کمک کنید

سلام دوستان
من تازه امروز تصمیم گرفتم این بازیو انجام بدم.
حالا وقتی تو منو روی solo یا compagin میزنم یه کوچولو لود میشه بعد ارور میده. کسی نمیدونه اشکال کار از کجاست؟
یه همچین اروری میده
the player ... failed the start game
جای اون نقطه چین یادم نیست چی نوشت!
لطفا کمک کنید
من که ندیدم کسی این مشکل واسش پیش پیاد:confused:
مطمئنی دیسکت سالمه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or