Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
دیگه داره حالم از این مرحله به هم میخوره:sick:اخه چقدر باید بکشم اندازه جمعیت چین من ازاین کثافت ها
کشتم بازم انقدر زیادن که نمیشه حالا خوبه روی نرمال رفتم بازی رو به نظرمن این مرحله کل بازی روتحت
تاثیرقرار داده:confused:

دیگه داره حالم از این مرحله به هم میخوره:sick:اخه چقدر باید بکشم اندازه جمعیت چین من ازاین کثافت ها
کشتم بازم انقدر زیادن که نمیشه حالا خوبه روی نرمال رفتم بازی رو به نظرمن این مرحله کل بازی روتحت
تاثیرقرار داده:confused:
بابا کشتنشون که راحته! محمات هم که تا دلت بخواد ریخته...

بابا کشتنشون که راحته! محمات هم که تا دلت بخواد ریخته...
والا امین جان همچین هم راحت نیست خصوصا اونایی که مثل سوسک هستن درهرصورت من از زیادیشون خسته شدم شایدم باید یه دوسه روزی بزارمش کنار چون چند روزه مثل این خوره ها پاش نشستم:blushing:

دوستان دورد
امار چند تا جمجمه رو دارم ولی نمیدونم باید چی کار کنم. با RB ورش میدارم ولی اتفاقی نمیافته چرا؟ لطفا راهنمای کنید :blushing:.

دوستان دورد
امار چند تا جمجمه رو دارم ولی نمیدونم باید چی کار کنم. با RB ورش میدارم ولی اتفاقی نمیافته چرا؟ لطفا راهنمای کنید :blushing:.

دو نوع Skull در بازی هست: Silver _ Gold
Silver Skull آچیومنت نداره و فقط Gold Skull آچیومنت میده.همانطور که دوستمون poorya_l فرمودند فقط کافیه برداری و بندازی.
شکل و اسم تمام اسکولها در قسمتی از منوی بازی هست که پس از پایان بازی در موقع بازی کردن دوباره هر یک از مراحل قابلیت ON و OFF را دارا هستد که من متوجه نشدم برای چه منظوری هست:cheesygri (البته اسکولها باید پیدا و Unlocked شده باشند;))
اگه کسی متوجه شد به ما هم بگه:biggrin1:

ای بابا ! :biggrin1:
گفتم که !
تو بازی فکر کنم 9 تا گلد هست ، 3 یا 4 تا سیلور که این سیلورها پیدا کردنشو راحت تره ... اما اچیومنت نداره ...
استفادشونم اینه که وقتی میخوای یه بازی جدید انجام بدی ، میتونی اون جمجمه هایی که پیدا کردی رو فعال کنی که در این صورت یه سری قابلیت های جدید و بیشتر سخت کننده اضافه میشه ...
مثلا سلامتی دشمنان بیشتر میشه و .... با این کار بازی از حال اصلیش خارج میشه و میشه یه Mode ی ممثل اون حالت COD4 که باید امتیاز جمع کنی ! ( اسمش یادم نیست ) . که تازه گرفتن این امتیاز ها هم خودش اچیومنت داره !
خیلی راحته ! :)

امیدجون یه زحمتی بکش آدرس و کوروکی یکی دوتا از اون طلائی ها رو بزار. ممنون.

نکته: ما فقط Co op بازی میکنیم، تو این حالت آزاد میکنه یا فقط باید سینگل برم؟!

امیدجون یه زحمتی بکش آدرس و کوروکی یکی دوتا از اون طلائی ها رو بزار. ممنون.

نکته: ما فقط Co op بازی میکنیم، تو این حالت آزاد میکنه یا فقط باید سینگل برم؟!

http://www.youtube.com/watch?v=t4NOHqb7ibM
این لیست gold skull ها و terminal ها
به وسیله سایت keepvid.com دانلود کن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or