Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
سلام
منم بالاخره بازیو تموم کردم ! :biggrin1:
اون ماشین سواری آخرش چه خفن بود !! ( Warthog سواری !! :-" )
ولی بازیم اچیومنت 40 تاییه ترمینال ها رو نداد ... کلا 460 GS گرفتم که با اون 40 تا میشد 500 تا :(
حالا میخوام برم اون 3 تا Skull که نگرفتم رو هم بگیرم ...

آخرش هم فوق العاده تموم شد ... اما چرا همش آربیتر بود ؟ چیف چی شد ؟ :confused:

پ.ن : موقع نوشتن سازندگان بازی من حواسم نبود و رد کردم ... بعدش چیزی داره ؟

من امروز تازه این بازی رو شروع کردم اونقدری که بزرگش میکنن نیست البته شاید من انتظارزیادی داشتم
در هرصورت من فکر میکنم gears of warچیزی کم از این نداره البته این نظر من هست در کل بازیش قشنگه
به قول معروف خوشمان امد:cool:

بزار یکم جلو تر بری اونوقت دیگه از پای دستگاه بلن نمیشی میگی نه نگاه کن ؟!
در ضمن با مرحله اخرش خیلی حال خواهی کرد!!!!!!!!!!!!!>>>>>>..............

امین جان ببخشید اگه ممکنه میشه لینک اون تاپیکی که در مورد تاریخچه هی لو هست رو به من بدی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8145&highlight=Halo
این بازی یه سه گانه بود یا بازم ادامه داره
بله سه گانه بود !

يكي از بهترين بازي هايي كه تو عمرم بازي كردم همين سري Halo بود :biggrin1:

امین جان دستم به دامنت(شلوارت:cheesygri)من توی اون مرحله هستم که باید بمب رو فعال کنیم البته فعال کردم
واز اونجا زدم بیرون الان سوار این اتول های باهال شدم یه سری رو کشتم رسیدم به یه تونل هدف هم همون
جا هست منتها یه سپر نوری هست که این من رو......تواین مرحله چکار کنم؟

امین جان دستم به دامنت(شلوارت:cheesygri)من توی اون مرحله هستم که باید بمب رو فعال کنیم البته فعال کردم
واز اونجا زدم بیرون الان سوار این اتول های باهال شدم یه سری رو کشتم رسیدم به یه تونل هدف هم همون
جا هست منتها یه سپر نوری هست که این من رو......تواین مرحله چکار کنم؟

خو ب کاری نداره یدونه نارنجک به همون جا بنداز کارت هله فقط دقت کن نزدیکش بندازی تا بترکه:biggrin1:

بادرود
اقایون من توی اون مرحله ای هستم که روی سیاره زمین هست ومن تویه یکی ازپایگاههای کاونانت هستم
بوسیله تانکهایی که از یه سفینه خودی گرفتم اونجارو پاکسازی کردم وتوی پایگاه هم اون سیکل مربوط به
کاونانت ووضعیت کهکشان رو پیدا کردم وبعداز اون ازمن خواسته شده که از اون پایگاه فرارکنم حالا رسیدم
به یه جایی که این مدل از کاونانتها که پرواز میکنن با تعداد زیادی منتظر....مسترچیف میباشند مهمات زیادی
هم ندارم اگه ممکنه کمک کنید وبگید که چه جوری باید رد کرد این مرحله رو:((

بادرود
اقایون من توی اون مرحله ای هستم که روی سیاره زمین هست ومن تویه یکی ازپایگاههای کاونانت هستم
بوسیله تانکهایی که از یه سفینه خودی گرفتم اونجارو پاکسازی کردم وتوی پایگاه هم اون سیکل مربوط به
کاونانت ووضعیت کهکشان رو پیدا کردم وبعداز اون ازمن خواسته شده که از اون پایگاه فرارکنم حالا رسیدم
به یه جایی که این مدل از کاونانتها که پرواز میکنن با تعداد زیادی منتظر....مسترچیف میباشند مهمات زیادی
هم ندارم اگه ممکنه کمک کنید وبگید که چه جوری باید رد کرد این مرحله رو:((
اقایون خواهش میکنم تنهام نذارین کمک کنید رد کنم اینجارو گناه دارما:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or