Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
بعد از اینکه Skull رو پیدا کردم و شستمو کردم تو چشم اون مرحوم چیکارش باید کرد . آچیومتش رو چطور باید گرفت؟؟

آخرین ویرایش:
بعد از اینکه Skull پیدا کردم و شستمو کردم تو چشم اون مرحوم چیکارش باید کرد . آچیومتش رو چطور باید گرفت؟؟

باز من یه سوال پرسیدم کسی جواب نمیده ! نمیدونم سوالاتم خیلی عجیب قریب یا جواب نداره یا شایدم خیلی سادس.ممکن هم هست کسی جوابشو نمیدونه!!!!
بابا یه مسلمون پیدا نمیشه جواب بده؟:(:confused:
من این اسکلتهای بیخودی رو چیکارشون کنم .این HALO 3 هم مارو حسابی اس کرده ها! بابا یه چیزی رو تو 100 تا سوراخ سمبه قایم کردن طرف با هزار زور و زحمت پیداش میکنه اونوقت معلوم نیست باید چیکارش کرد؟؟؟؟؟؟ نکنه باید بپزی و جای کله پاچه صبح جمعه بخوریش؟:-" آخه ارزش هم نداره لامصب بدونه پاچه س :mad::evil:

آقا من مرحله دوم ، موقعي كه مي خوام وارد اون قسمتي كه ماشين وايساده و داره شليك مي كنه بشم . تصوير فيريز مي شه ! به نظر شما ايراد از ديسكه يا از دستگاه . تا حالا 2 بار بازي رو گرفتم .
هر كي مي دونه لطفا جواب بده.:((:((::(

آقا من مرحله دوم ، موقعي كه مي خوام وارد اون قسمتي كه ماشين وايساده و داره شليك مي كنه بشم . تصوير فيريز مي شه ! به نظر شما ايراد از ديسكه يا از دستگاه . تا حالا 2 بار بازي رو گرفتم .
هر كي مي دونه لطفا جواب بده.:((:((::(
اگه 2 بار بازی رو گرقتی و هر 2 بار در یک جا این مشکل رو داره شاید مشکل از کنسولته;) من که ندیدم کسی تو این بازی مشکل فریز داشته باشه!

در10 دقیقه ابتدای بازی روی سخره کنار دریاچه یه دونه Skull هست که وقتی برش میداری آچیومنت نمیده .ولی برای بقیه Skull ها اینطور نیست .مشکل من هم اسکول اول بود و اذیت کرد.(یه جورایی سرکار بودم)

من رسیدم به مرحله آخر ... ( خسته نباشم ! :biggrin1: )
5 تا از Skull ها رو گرفتم ...
مال مرحله Cortana ( یکی مونده به آخر همراه با دوستان زامبی شکل ! ) هم تا بغل Skull رفتم اما اینقدر درگیر بازی بودم که یادم رفت برم برش دارم ...

اما یه چیزی !
من هر 7 ترمینال بازی رو پیدا کردم اما اچیومنت 40 تاییشو نداد ! :confused: البته هنوز بازیو تموم نکردم ...

دورد
این جمجمه ها رو پیدا میکنی باید کار خواصی روش انجام بدی. من یه دونه تو مرحله ای که اون پیامبره رو میکشن ( یه اتحاد نصفه نیمه بین زامبیها و مستر چیف به وجود میاد ) گرفتم ولی نفهمیدم باید چی کارش کنم، گذاشتم رفتم :cheesygri. یکی لطف کنه توضیح بده، ممنون :p.

اوه ! فهمیدم مشکلتون چیه !
:)

فری جان تو بازی 2 نوع اسکلت هست :
1 - طلایی 2 - نقره ای

که فقط طلایی ها Achievement دارن ... شما یکی از نقره ای ها ( که 3 تا هم بیشتر نیستن ) گرفتی ! :biggrin1:

که فقط طلایی ها Achievement دارن ... شما یکی از نقره ای ها ( که 3 تا هم بیشتر نیستن ) گرفتی !
گفتم که چیزی نگرفتم :cheesygri. یعنی بلد نبودم چی کار کنم. راستی رنگش زرد بود :-".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or