Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
اي بابا اين بازي رو ديروز تموم كردم هر چي به آخرش ميرسيدم حسه جنون بهم دست ميداد از زيبايي اين بازي مخصوصا مرحله آخرش كه با ماشين بايد فرار ميكردي از زيباترين مراحل در طول تاريخ بود هركي ايم بازي رو نگرفته دلم براش ميسوزه چون فوق العاده است .خلاصه ي كلام ايول master chief

اقا من یه اسکلتم ندیدم
اسکلت که همینجوری جلوی پات نیفتاده بری برداریش ! :)
باید بگردی پیداش کنی !
این یکیشه که من پیدا کردم :

همون اول مرحله دوم که توی Ops Center هستید ، از پله ها بیاید بالا ، یه لوله ی قرمز میبینین .... جایی که میرسه زمین بقلش یه کمد هست که اگر برین روش میتونین بپرین روی لوله قرمزه . روی تیر آهن قرمز ها تا آخرش راه برین ... بعدش بپرین روی یه لوله ی بزرگی که سمت راستشه ... اونجا میتونید Black Eye Skull رو پیدا کنید

سلام !
واقعا این Halo تازه از مرحله 4 شروع میشه !! گرافیکش واقعا عالی شده ... :eek:
الان مرحله 5 ( که همه زامبی شدن ! ) رو تموم کردم ....
دموی آخر مرحله 5 و اول مرحله 6 واقعا یکی از قشتگترین هایی بودن که تاحالا دیده بودم .... :love: واقعا حماسی بود ... هم آهنگش و هم صحنه هاش
موسیقی اش رو که دیگه بگذریم !!

در ضمن یه Skull دیگه به نام Fog Skull رو هم پیدا کردم ....
وقتی که مرحله 5 شروع میشه و وارد شهر میشین ، همون اول یه جا هست که 3-4 تا پله میخوره به بالا ...
روی اون پله ها وایستین و به پشت بوم ساختمون روبرو نگاه کنین ....
یه زامبی میاد و از اونجا میپره ... اگه در حین اینکه توی هوا هست بزنیدش ، اسکلتی که دستشه میفته پایین ...
حالا راحت میتونین برش دارین ! به همین راحتی 10 GS میگیرین ! :biggrin1:
اینم عکسش :

926632_20070928_embed044.jpg

پ.ن : اسکرین شات هایی که در حین بازی میگیریم رو میشه مثل PGR4 توی اینترنت هم آپلود کرد ؟

درود
یه زامبی میاد و از اونجا میپره ... اگه در حین اینکه توی هوا هست بزنیدش ، اسکلتی که دستشه میفته پایین ...
حالا راحت میتونین برش دارین ! به همین راحتی 10 GS میگیرین ! :biggrin1:
:eek: روی هوا :confused:. چه سرعت عملی میخواد :-".
عجیب تر از همه اینکه بعضی ها تازه بازی رو شروع کردن:p. البته حق دارید، درحال تحصیل هستید و گیر دادن پدر و مادر ;) مورد قابل درک یه:biggrin1:.
یکی لطف کنه زحمت بکشه آمار تمام جمجمه ها رو یکجا بزاره :blushing:.

روی هوا . چه سرعت عملی میخواد

:cool:

خوبیش اینه که دقیقا همون موقع یه چک پوینت واست میزنه .... اگر نتونی بزنی میتونی دوباره لود کنی ....
من حدودا 10 بار لود کردم تا تونستم ....

البته یه کار دیگه هم میشه کرد ... راحت تره اما کم ممکنه پیش بیاد که کارساز باشه ....
همنجایی که عکس گذاشتم زامبیه یه لحظه وای میسه بعد میپره ... اگه اون موقع بکشیش اسکلت از دستش میفته اما ممکنه روی همون پشت بوم بیفته ! :)

عجیب تر از همه اینکه بعضی ها تازه بازی رو شروع کردن

تیکه میندازی ؟ :biggrin1:/:)

یکی لطف کنه زحمت بکشه آمار تمام جمجمه ها رو یکجا بزاره

فعلا که دوتاشو گفتم ! ( وسط همین صفحه اون یکیش هست ) بازم میگم ! :)

اره میشه تو تنظیماتش بگردی هست! فیلم هم میشه اپلود کرد تو live

میخوام عکسو توی PC هم نشون بدم ها ! تو لایو که میدونم میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or