Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
دیشب رفتم قسمت انلاین که ببینم چه خبره بعد تو یکی از قسمتها نوشته بود الان 272000 نفر دارن انلاین بازی میکنن!
کسی نمیدونه چه جوری میشه عکس گرفت؟من هر چی میگردم پیدا نمیکنم!

جانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تنها چیزیش که خیلی خوب بود TEXTURE اب هاش بود بعد تو میگی ابش افتضاح بود:sick:

نه راست ميگه مرحله اولش منم دارم بازيش ميكنم گرافيك بازي زياد جالب نيست و هرچه قدر فكر ميكنم دليل اصلي و هدف اين كار را نميدونم !
ولي تو مراحل بعد كلا بازي زير و رو ميشه از لحاظ گرافيكي .
حالا به بانجي بگي چرا تو مرحله اول گرافيك بازي بده فكر نكنم جوابي داشته باشه .:-"

آخرین ویرایش:
من بازی رو Heroic تموم کردم حالا میخوام رو Legendry برم کسی نمیدونه جریان این skull ها چیه که اچیومنت براش گذاشته؟من هر چی میگردم پیدا نمیکنم.

واقعا بازي باحالي گيم پلي بازي همان طور كه انتظار ميرفت تهشه!!!!!!
اگه از ترس سوختن دستگاه نبود از پاش بلند نمي شدم خدايي!!!
ولي من تو بازي يك دوگانگي گرافيكي احساس مي كنم بعضي مراحل انگار گرافيك بازي بهتره مثلا مرحله يك اصلا تعريف نداشت و اي دو خوب بود

بازی خیلی خوب پیش میره اما اگه اینجوری باشه فکر کنم تا فردا تموم شه
الان اونجاییم که داره بارون میاد اولشه خیلی دیگه مونده ؟
آقا چقدر سخت آچیومنت میده من تا الان یدونشو گرفتم البته دارم رو Easy میرم چون اولین باره بازی Halo می کنم
یکی نمی تونه Achievements Guide این بازی رو بزاره

روی Ez اصلا اچیومنت به پایان رسوندن مرحله ها رو نمیده !!!
آره اما من یه آچیومنت گرفتم
نه از تموم کردن مرحله ها
رو Easy يكم زودتر تموم ميشه ولي نه ديگه يه روزه ! به نظر من بازي نه كوتاهه و نه طولاني !

آره خوب اما من فکر کنم تا فردا تمومش کنم ;)

یه دونه از این SKULL ها پیدا کردم با دگمه RB عین تفنگ بر میداره میگیره دستش ولی نمیدونم منظورش از CLAIM چیه؟من این طوری که فهمیدم CLAIM یعنی:ادعا کردن درباره اینکه چیزی درسته ولی نمیتونید ثابتش کنید
وقتی که این skull رو دستتون میگیرید CROSSAIR شکلش تغییر میکنه و وقتی که نزدیک ARBITER یا MARINES میرید رنگش سبز میشه یعنی باید یه کاری با اونا بکنید ولی من همه چیز رو امتحان کردم نشد
یعنی هیچ کس تا حالا یه دونه هم از اینا پیدا نکرده؟!!!!

اين هم چند تصوير جالب توسط سايت gamesradar

بعد از GAMESPOT حالا سايت gamesradar كارهايي را انجام داده !

و چند تصوير شگفت انگيز از اين بازي گرفته و توضيحاتي در موردش داده .

اين تصاوير :

1: اين هست يك اتش شگفت انگيز كه بر اثر يك موشك ايجاد شده كه شعله هاي درخشاني داره و به وسيله weapon shouldered ايجاد شده .
انصافا ابهت صحنه را نگاه .

Halosnaps_OBS7--screenshot_large.jpg

2:اين هم يكي از جنجويان دوست داشتني كه با زره طلايي كه ميتونيد درخشش و بدنه صيقلي اون را مشاهده كنيد .بسيار جذاب و دلپسند .

Halosnaps_OBS2--screenshot_large.jpg

3: انفجار ها بسيار پر ابهت و منظم .

Explosions in Halo 3 are regularly impressive, especially when you get to stage a Desperados-style exit from a gigantic boom like this. The composition here is spot on, the hoverbike rider at full tilt to escape the blast - though his shield is taking a hit, as you can see from the crackling energy.

Halosnaps_OBS3--screenshot_large.jpg

4:اين هم يكي از زره پوش ها كه نور خيره كننده و بسيار روشني كه روش افتاده و بوسيله انفجار انجام شده كه گاهي اوقات ديدن اين تصاوير براي چشم سخت هست .

Halosnaps_OBS4--screenshot_large.jpg

5:اين هم يكي از صحنه هاي اكشن بازي . كه با اون تابش بسيار درخشان كه شده مقايسه كردن ان در halo3 واقعا بسيار بزرگ هست و روشنايي بسيار زيادي داره . hi-tech weapon blasts

Halosnaps_OBS5--screenshot_large.jpg

6: اين هم سلاح Hammer's با قدرت بسيار زيادشون اون بدبخته را ببينين كجا پرتاب كرده .

We like to think that this is the equivalent of an 'after' shot, showing off the Gravity Hammer's awesome power. The vanquished foe arcs lazily into the distance, while his tormentor stands victorious and proud, revelling in his power. Until being capped in the back, called a 'fag' over the voice chat channel and teabagged into tears, no doubt.

Halosnaps_OBS6--screenshot_large.jpg

7:خوب يك اعتراف ! كساني كه از anti-aliased خوششون مياد معني اين تصوير با سطح صاف و نرم را ميدونه . اون نظير نداره .
و همچنين با درگير شدن با يك hammer's ........................................................ كه در هوا اين ارتعاش افكتهاي بي نظير را ميبينيد .

Halosnaps_OBS1--screenshot_large.jpg

8:دوباره hammer با اون قدرت تخربي و ويران گر خودش مرگ !

The hammer blow is a reacurring theme in much of the shots uploaded to Bungie's site, but few capture the moment of crushing, fatal impact like this snap. We can only hope that there's a drop behind the Brute, and that he tumbled heavily to a similarly impressive fall. Lush.

Halosnaps_OBS8--screenshot_large.jpg

9:اين تصوير بسيار زيبا هم با انفجار و انداختن يك موشك به وسيله over-the-shoulder كه از بالا نشان داده ميشه شما ميتونيد ببينيد و با روشنايي بسيار زياد نور خورشيد .
همگي تسخير ها و انفجار ها در بازي بهترين هستند و حتي در صحنه هاي دور .

Halosnaps_OBS9--screenshot_large.jpg

10:اين هم يكي از صحنه هاي جالب كه دو هم گروهي سوار نقليه اي شدن و يك Spartan رقيب هم در جلو هست به رنگ قرمز كه ميبينيد . كه اين طرفه هم مرده ولي سوار هست !

Halosnaps_OBS10--screenshot_large.jpg

آخرین ویرایش:
منم دیشب تمومش کردم:cheesygri
در کل بازی خوبی بود ولی بازم میگم در حدی نبود که نمره گرفته:cool:
مخصوصا پایان بازی که یکم گنگ بود و آخرش نفهمیدم چی بسر مستر چیف اومد
حالا اگه درب سفینه رو موقع فرار کردن میبست نمیشد؟:confused::)که ازش به بیرون پرت نشه.یکم ضایع بود مستر چیف با اون همه قدرت و هوش که از صحنه های بمراتب خطرناکتر جون سالم بدر برده بود اینجوری از سفینه به بیرون پرت بشه و ....:confused:
بنظرم میخواستن یه جورایی بازی رو همین جا تمومش کنن:)(نظر شخصی)
باحالترین اسلحه همر بود که من بهش میگفتم "گرز رستم"چون خیلی قوی بود:cheesygri
و چرت ترین اسلحه اون کلتش بود;)
باحالترین مرحله بنظر من اون قسمت بود که با هواپیماهای عمود پرواز .....
و چرت ترین مرحله قسمت یکی باخر مونده بود

بنظرم میخواستن یه جورایی بازی رو همین جا تمومش کنن(نظر شخصی)
نه بابا :lol:.
خب 2 ساله دارن میگن Finish the Fight دیگه:laughing:.

پ.ن. فرج جون شات اولیه خداست برای برای خودش.

در کل بازی خوبی بود ولی بازم میگم در حدی نبود که نمره گرفته:cool:
البته موضوعی که خیلی از افراد در این اینجا بهش توجه نمی کنند اینکه امتیاز هایی که سایت ها به این بازی یا هر بازی دیگری می دن بر پایه مجموع ویژگی های single-player و multi-player بازی هست، ولی در اینجا همه فقط از روی بخش single-player نمره می دن.
به فرض وقتی gamespot میاد در مورد این بازی می گه ارزشش بیشتر از میزان پولی است که می دین منظورش این نیست که مثلا اگه 10 بار هم بخش تکنفره رو تمام کنید باز خسته نمی شید. منظورش اینکه که شما ساعت ها می تونید بخش multi-player بازی رو بازی کنید بدون اینکه از بازی خسته شوید.

البته موضوعی که خیلی از افراد در این اینجا بهش توجه نمی کنند اینکه امتیاز هایی که سایت ها به این بازی یا هر بازی دیگری می دن بر پایه مجموع ویژگی های single-player و multi-player بازی هست، ولی در اینجا همه فقط از روی بخش single-player نمره می دن.
به فرض وقتی gamespot میاد در مورد این بازی می گه ارزشش بیشتر از میزان پولی است که می دین منظورش این نیست که مثلا اگه 10 بار هم بخش تکنفره رو تمام کنید باز خسته نمی شید. منظورش اینکه که شما ساعت ها می تونید بخش multi-player بازی رو بازی کنید بدون اینکه از بازی خسته شوید.
ممنون از شما اشکان جان که مثل همیشه نکات مبهم رو از اذهان پاک میکنی.صد البته حق با شماست ولی در مقایسه با سایر گیمها میگم.یعنی مثلا gow چه در حالت مولتی و چه در حالت سینگل فقط یک دهم از این بازی بهتره؟:confused::eek:

نه بابا .
خب 2 ساله دارن میگن Finish the Fight دیگه.
جوابت تو رو هم که دیگه نمیدم.(شما که معلوم الحالی با این پستات.هر گیمی که میداد حالا آشغالم که باشه جو گیر میشی و میای میگی چنین است و چنان است.چنان تعاریفی که آب از لب و دهن آدم سرازیر میشه .بعد میریم میگیرمش و میبینم که .........بهر حال برو خودتو مسخره کن با این سیستم اعصاب مرکزیت)

آخرین ویرایش:
ممنون از شما اشکان جان که مثل همیشه نکات مبهم رو از اذهان پاک میکنی.صد البته حق با شماست ولی در مقایسه با سایر گیمها میگم.یعنی مثلا gow چه در حالت مولتی و چه در حالت سینگل فقط یک دهم از این بازی بهتره؟:confused::eek:
بابک جان من این پستم حالت کاملا کلی داشت و شامل همه بازی ها می شه نه اینکه بخوام بگم که به halo3 درست نمره داده شده یا اشتباه. در مورد اون یک دهم هم اون دیگه سلیقه نقد کننده سایت gamespot بوده. (البته اگر gow قرار بود با این سیستم جدید gs نمره بگیره اونم 9.5 می گرفت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or