HALO 3 Vs METROID PRIME 3

همانطور که ميدونيد اين دو بازی قراره تابستان امسال عرضه بشن و هر دو بازی در سبک FPS هستند و ناشران هر دوی اونها اميد زيادی بهشون بستن و اميدوارن که در فروش کنسولهاشون هم تاثير زيادی داشته باشه

ما در اين تاپيک ميخوايم پيش بينی کنيم که :

۱ . کدامیک از این دو بازی فروش بیشتری تا پایان سال میلادی جاری خواهند داشت ؟
۲ . کدامیک از این دو بازی امتیاز بیشتری از سایتها و مجلات بازی میگیرن ؟ (از سایت Gamerankings )

نظرات شما :

مطمئنا هر دو بازی می تونن به فروش کنسولشون خیلی کمک کنن ولی خیلی از خریداران 360 به امید HALO 3 هستند ولی برای Wii اوضاع فرق میکنه یعنی امید اصلی نینتندو متروید نیست ولی جزو امید های اصلیش هست!
احتمالا در زمان عرضه ی HALO 3 فروش 360 نسبت به ماه قبلش چند برابر میشه ولی این اتفاق در مورد متروید با این نسبت نیست!
در کل دلیلی برای برتری هیچ کدوم فعلا وجود نداره ولی مطمئنا هر دوتاشون جزء بهترین FPS های این نسل می شن

حداقل از نظر Game Play که به نسبت بازیهای FPS کنسولی حقش 10 بود !
بستگی داره حق رو چجوری تعریف کنیم یا اصلا کی تعریفش کنه یا شرایط چجوری باشه! پووووووووول میتونه خودش تعریف کننده حق و حقوق جدیدی باشه. :laughing:

در مورد فروش این 2 تا بازی هم که فکر نمی کنم بشه مقایسه ای انجام داد.
Metroid Prime 3 یقینا فروش خیلی خوبی خواهد داشت (مخصوصا اگه بازی واقعا از خصوصیات دسته Wii به خوبی استفاده کنه) اما فروش Halo 3 مسلما خیلی بیشتر خواهد بود.
نینتندو یه بار یه غلطی کرد و Metroid Prime 2 رو تقریبا همزمان با Halo 2 عرضه کرد باعث شد بازیش فنا بشه :laughing:
حالا این بار تاریخ عرضه بازی رو کرده 20 آگوست که تا جایی که میتونه فاصله داشته باشه با عرضه Halo 3. تازه اون موقع نینتندو نمی دونست قراره Halo 3 تو ماه سپتامبر بیاد وگرنه قطعا یه جوری تنظیم می کرد که حداقل 2 ماهی با عرضه Halo 3 فاصله داشته باشه.
در مورد FPS روی کنسول هم که دیگه همه گفتن، اگه FPS بازید مطمئنا PC باید اولین (و بهترین و شاید بشه گفت تنها) انتخابتون باشه.

من که ميگم Metroid!تازه شخصيت اصليشم زنه!!! (از لحاظ باحالي نه از لحاظ فروش.چون اين هيلو نميدونم چه جوريه که خيلي ها با اينکه اصلآ تريلرشو رو هم نديدن ميگن ميخوام بخرم!)
بعد محيطاشم به نظر من دلچسب تره.

من که ميگم Metroid!تازه شخصيت اصليشم زنه!!! (از لحاظ باحالي نه از لحاظ فروش.چون اين هيلو نميدونم چه جوريه که خيلي ها با اينکه اصلآ تريلرشو رو هم نديدن ميگن ميخوام بخرم!)
بعد محيطاشم به نظر من دلچسب تره.

فک کنم همین زن بودن شخصیت بازی Metroid به تنهایی دلیل خوبی واسه برتری این بازی نسبت به Halo باشه :eek::-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or