HALO 3 Vs METROID PRIME 3

همانطور که ميدونيد اين دو بازی قراره تابستان امسال عرضه بشن و هر دو بازی در سبک FPS هستند و ناشران هر دوی اونها اميد زيادی بهشون بستن و اميدوارن که در فروش کنسولهاشون هم تاثير زيادی داشته باشه

ما در اين تاپيک ميخوايم پيش بينی کنيم که :

۱ . کدامیک از این دو بازی فروش بیشتری تا پایان سال میلادی جاری خواهند داشت ؟
۲ . کدامیک از این دو بازی امتیاز بیشتری از سایتها و مجلات بازی میگیرن ؟ (از سایت Gamerankings )

نظرات شما :

در مورد بازی Metroid Prime 3 چیزی نشنیدم اصلان! ماشالله همه زوم کردن به این کنسول ها دیگه هیچ کسی از بازی های کامپیوتر نه خبری میذاره نه بحث می کنه!

در مورد بازی Metroid Prime 3 چیزی نشنیدم اصلان! ماشالله همه زوم کردن به این کنسول ها دیگه هیچ کسی از بازی های کامپیوتر نه خبری میذاره نه بحث می کنه!
metroid prime بازی اختصاصی برای کنسول های Nintendo هست و سری این بازی به راحتی جز 3 بازی برتر FPS کنسول ها قرار داره! دلیل اینم که از Metroid Prime 3 زیاد خبر ندارین به خاطر اینکه هنوز خبر زیادی از بازیش نیومده.

خب منم چیزی در موردش نشنیدم:biggrin1: اشکان سوتی دادم؟نکنه چیزه خوفیه؟
احتمالا منظورت شاید اینه که Halo در حدی نیست که با متروید مقایسه شه:biggrin1:
کلا سری متروید خیلی قدیمیه،اولیشم فکر کنم رو SNESیا NES اومده.بازی Super Metroid هم که مال اون زمانه تقریبا تو هر لیستی که از بازیهای برتر تاریخ بری حتما هست،البته اون FPS نیست و از این بازیهای Side Scroll هستش که میری جلو میپری تیر میزنی(از بغل نشون میده).
بعدشم دو نسخه Metroid Prime رو کنسول NGC اومد که من اولیشو نتونستم گیر بیارم(امتیاز از گیم اسپات 9.7 و بازی سال)دومیش رو هم(امتیاز 9.2 از گیم اسپات،اینم فکر کنم بازی سال شد)تا وسطاش رفتم که بسیار لذیذ و عالیه!(هر چند هنوز هیچی واسه من ریدیک نمیشه!)
در مورد مقایسه هم من فکر میکنم فروش Halo بیشتر خواهد بود،یه دلیلش تعداد بیشتر X360 دست ملته(البته اگه Wii تا اون موقع نگیرتش!)یه دلیلشم اینه که درصد بیشتری از 360 داران هیلو میگیرن تا وی داران متروید.فکر نکنم این پیرمرد پیرزنا که گلف بازی میکنن علاقه ای به متروید داشته باشن:biggrin1:
در مورد امتیازم امتیاز هیلو که معلوم بین 9 تا 9.6 اینا میشه(در همون حوالی)امتیاز متروید هم بستگی داره به اینکه بازی با Wiimote چطور به هم جور شن!اگه بتونن اون تجربه رویای رو بسازن(که چون ناشر نینتندوئه،استودیو هم که فکر کنم Retro باشه زیر دست خود نینتندوئه،احتمالش خیلیه)اون وقت هیچ بعید نیست که همه کف بر شن!شاید پنجمین بازی ای باشه که از GS ده بگیره!ولی خوب Red Steel کاری کرده که آدم نمیتونه مطمئن باشه!

اگه بتونن اون تجربه رویای رو بسازن(که چون ناشر نینتندوئه،استودیو هم که فکر کنم Retro باشه زیر دست خود نینتندوئه،احتمالش خیلیه)اون وقت هیچ بعید نیست که همه کف بر شن!شاید پنجمین بازی ای باشه که از GS ده بگیره!ولی خوب Red Steel کاری کرده که آدم نمیتونه مطمئن باشه!
میدونم که الآن همه از هوا و زمین با سرعت برق میرسن و میگن گرافیک اصلآ مهم نیست ولی به نظر من که اون تجربه ای که میشد از Metroid Prime 3 داشت به خاطر سخت افزار ضعیف Wii امکانش یه ذره کمتر میشه.میدونم Game Play فاکتور خیلی خیلی مهمیه ولی اگه به گرافیک هم توجه بشه ارزش بازی بالاتر میره.
490gy9c.gif

راستی در زمینه Game Play هم Halo حرفهای زیادی برای گفتن داشته و داره و خواهد داشت و تنها دلیلی که من فنش هستم همین Game Play عالی و باحالش هست که من اسمش رو حماسی میزارم !
worship.gif

راستی نمیدونم نظر Game Spot , IGN رو قبول دارین یا نه ؟! ولی این دو سایت امتیازاشون به Game Play این دو بازی این بوده :
Game Spot :
Halo 1 : 10
Halo 2 : 10
Metroid 1 : 10
Metroid 2 : 9
IGN :
Metroid 2 : 9.5

راستی نمیدونم نظر Game Spot , IGN رو قبول دارین یا نه ؟!
چرا که نه؟:biggrin1:
اگه به گرافیک هم توجه بشه ارزش بازی بالاتر میره.
خوب مگه من گفتم که Wii رو ضعیف بسازه؟!ولی خوب اگه احتمالا کسنول گرون تر در میومد فروشش شاید اینقدر خوب نبود.
گرافیک اصلآ مهم نیست
هر کی اینو گفته غلط کرده:biggrin1:
من که چیزی نگفتم!من فقط گفتم اگه بتونن کنترل بازی رو با ویموت تطبیق عالی ای بدن بازی شاهکاری خواهیم دید!
Game Spot :
IGN :
حالا سر نیم نمره بیس پنج صدم چونه نزن:biggrin1:

به نظر من اگر گرافيک HALO 3 مثل دموش باشه و همچنين نينتندو توی MP3 از تمام قدرت Wiiاستفاده کنه گرافيک اين دو بازی در (( تلوزيونهای معمولی )) نه HD تفاوت چندانی نخواهند داشت
البته اين قدرت گرافيکی Wii هم خودش مساله پيچيدهای هست . از يه طرف يکی از مسيولان مايکروسافت گفته که گرافيک Wii در حد Xbox هست و از طرف ديگه يکی از مسيولان نينتندو گفته که قدرت Wii بين ۲/۱ تا ۳/۱ کنسولهای ديگست . که به نظر من هر دو تا گفته اغراق امیزه

میدونم که الآن همه از هوا و زمین با سرعت برق میرسن و میگن گرافیک اصلآ مهم نیست ولی به نظر من که اون تجربه ای که میشد از Metroid Prime 3 داشت به خاطر سخت افزار ضعیف Wii امکانش یه ذره کمتر میشه.میدونم Game Play فاکتور خیلی خیلی مهمیه ولی اگه به گرافیک هم توجه بشه ارزش بازی بالاتر میره.
490gy9c.gif

راستی در زمینه Game Play هم Halo حرفهای زیادی برای گفتن داشته و داره و خواهد داشت و تنها دلیلی که من فنش هستم همین Game Play عالی و باحالش هست که من اسمش رو حماسی میزارم !
worship.gif

راستی نمیدونم نظر Game Spot , IGN رو قبول دارین یا نه ؟! ولی این دو سایت امتیازاشون به Game Play این دو بازی این بوده :
Game Spot :
IGN :
و البته Halo 2 از طرف تمامی سایتها امتیازاتی که حقش نبود گرفت. ;)

کيانوش جان ميخواستم ببينم که شما در مورد قدرت گرافيکی Wii ميتونيد اطلاعاتی در اختيار ما بذاريد ؟ منظورم اينه که قدرت Wii تا چه حد بيشتر از GC هست ؟

کيانوش جان ميخواستم ببينم که شما در مورد قدرت گرافيکی Wii ميتونيد اطلاعاتی در اختيار ما بذاريد ؟ منظورم اينه که قدرت Wii تا چه حد بيشتر از GC هست ؟
Wii یه چیزی در حدود 2 - 3 برابر قوی تر از GC هستش. اما با اون 2 تا کنسول دیگه قابل مقایسه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or