Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه وصل نشو.
چون علامت بازی تو پروفایلت میمونه و وقتی به لایو وصل بشی مایکروسافت میبینه که بازی رو داری پس بنت میکنه

یعنی تا کی به لایو وصل نشم؟ اجب غلطی مردم این بازی رو گرفتم:((امروز میرم پسش میدم dirt 2 رو میگریم!

گرافیک بازی در حد همون halo3 هستش و داستان مثل همیشه تاثیر گذاره موسیقی چیزی کمتر از 10 بهش بدی ظلمه در حق بازی فلش بکهای بازی واقعا قشنگ کلا ایده جالبی هستش من که خیلی حال کردم مخصوصا وقتی شبا بر میگرده و یهو اون محیط شلوغ فلش بک رو اینقدر اروم و سوت و کور و مرده میبینی با یه موزیک فوق العاده.مثل همیشه halo تاثیر گذار و تاثر برانگیزه

اسم بازی رو دقت کردی؟ -> Halo 3: ODST.
توقع چی داری، کرایسیس؟
نه بابا فری- خودمون این کاره ایما:biggrin1:درکل این تریلر رو که دیدیم -توش پیشرفت داشت!!!
ما که HALO رو برای جو +گیم پلی +موسیقی نازش بازی میکنیم

-گرافیکشم اندازه تام و جریم باشه حرفی نیست-ولی من پیشرفت دیدم تو تریلرهاش تا HALO3-شاید چشمام بد دیده:-"

منم این بازی رو امروز گرفتم گرافیک ایناش یه جوریه!!! قضیه چیه؟؟؟
این بازی تکمیل کننده Halo 3 ست واصلا قرار بوده بصورت DLC عرضه بشه. یعنی هیچ تغییر و تحولی در بخش گرافیک نمیتونست نسبت به Halo 3 داشته باشه.
گرافیکش اینطوری هست ولی خوب، برای بازی کردن به 15 تا انگشت نیازی نیست، موسیقی های شاخی داره، مالتی پلیر عالی، گیم پلیش هم که دیگه سفره در افتابه.

تریلر جدید !

haloodst_prt_redblue3_flvlowwide_thumb_ign.jpg

"Red vs. Blue" Episode 3 - The Man, The Myth, The Legend

شما اگر بازی رو پیش خرید کنین میتونی با یک کارکتر به نام Johnson بازی کنید . :biggrin1:
از تریلری که الآن گذاشتم فهمیدم ... :biggrin1:
تریلرش بیشتر جنبه ی فان داره و نمیتونید الآن به صورت مجاز دانلودش کنین ولی اگر IDM داشته باشین مثل من میتونین با حجم 27 مگ دانلودش کنین . :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or