Wrath OF Joker
کاربر سایت
اون CG های بازی Halo Wars است.آقا پس اين فيلم Halo Wars كه لينكاش روي نت هستش اون چيه؟؟
این فیلم فقط یک فیلم تبلیغاتی و قرار هم نیست به فیلم Halo تبدیل بشه.مثل اینکه متوجه حرفم نشدی . منم نگفتم ماله odst نیست .
فقط گفتم ممکنه تیکه هایی از فیلمش باشه که دارن مارکش میکنن به بازهاش که تبلیغات بشه .

!!!!!!!اگه میبینید تو این نسخه مستر چیف نیس به خاطر اینه که ماکرو میخواد تا اومدن halo reach هم سود کنه هم ما تشنگان هیلو را بسی سیراب کند
از انتخاب موتور هیلو3 و کم بودن تغییرات این نسخه نسبت به هیلو3 و نامگذاریش کاملا معلومه.ولی ریچ با موتوری جدید و مسترچیف میاد وگرنه سری هیلو بدون spartan ها یعنی هیچ:flexion:.اما این بازی هم زیباست و امکان نداره من از اورجینالش بگذرم
این فیلم فقط یک فیلم تبلیغاتی و قرار هم نیست به فیلم Halo تبدیل بشه.
خوب آخه گفته بودن فیلم کنسل شده. من که از خدامه.:biggrin1:
نه دوست عزيز اگه وصل به Live نباشي هيچ طوري نيست!!این بازی الان گرفتم می خواستم بدونم اگه به لایو وصل نباشم بازی رو اجرا کنم بازم بن میشم؟ یعنی بعد وقتی از بازی بیرون اومدم اگه لایو وصل شدم چی. آخه میگن غیر قانونی بازی منتشر شده میکروسافت 100% هرکی این بازی رو اجرا کنه بن میکنه!
dvd رو تو کنسول نمی زارم تا وقتی جوابم رو بدید.
البته کسانی که بازی می کنند اصلا به لایو وصل نشند وگرنه وقتی به لایو وصل بشید و آپدیت بشه مشکل براتون ایجاد میشه.
نه وصل نشو.یعنی وقتی بازی هم نمی کنم به لایو وصل نشم؟:confused: