Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مثل اینکه متوجه حرفم نشدی . منم نگفتم ماله odst نیست .
فقط گفتم ممکنه تیکه هایی از فیلمش باشه که دارن مارکش میکنن به بازهاش که تبلیغات بشه .
این فیلم فقط یک فیلم تبلیغاتی و قرار هم نیست به فیلم Halo تبدیل بشه.
پروسه ساخت فیلم با بازی از زمین تا اسمون فرق داره. توی ساخت فیلم چیزی به اسم سورپرایز وجود نداره که مثلا سازنده های فیلم یواشکی فیلم بسازند. فیلم زمانی که هیچ سازنده و عواملی بهش اضافه نشدند تایید میشه. بعضی فیلم ها هم از اون اول کادرش معلوم هست. زمانی که فیلم تایید میشه حداقل 3 ماه قبل از شروع فیلم برداری هست ( حداقل )

سلام.ما هم تونستیم این فیلم زیبا را دانلود کرده دیده و بسی ادرنالین ترشح کنیم!!!:cheesygri
واقعا ماکروسافت واسه سری هیلو تبلیغات عالی میکرده و میکنه:love:
دوستان این فیلم تبلیغاتیه اخه مگه میشه یه فیلمه هیلو بدن اونوقت یه odst شخصیت اصلیش باشه:bored:!!!!!!!اگه میبینید تو این نسخه مستر چیف نیس به خاطر اینه که ماکرو میخواد تا اومدن halo reach هم سود کنه هم ما تشنگان هیلو را بسی سیراب کند:pepsi: از انتخاب موتور هیلو3 و کم بودن تغییرات این نسخه نسبت به هیلو3 و نامگذاریش کاملا معلومه.ولی ریچ با موتوری جدید و مسترچیف میاد وگرنه سری هیلو بدون spartan ها یعنی هیچ:flexion:.اما این بازی هم زیباست و امکان نداره من از اورجینالش بگذرم:clap:

این فیلم فقط یک فیلم تبلیغاتی و قرار هم نیست به فیلم Halo تبدیل بشه.

من فقط دارم احتمال میدم چون مایکروسافت از زمان HALO 3 تا الان از این فیلمهای کوتاه زیاد نشون میده . و برای من خیلی جالبه که برای یه تریلر تبلیغاتی یه فیلم واقعی کوتاه بازی کنی
اگه هم چیزی در جریان نباشه حداقلش نشونه ی وجود فیلمشه که چنین سبکی را داشته باشه
بالاخره هرچی که هست خدا کنه فیلمش چنین جو وحشتناکی داشته باشه :biggrin1: و واقعا هم بودجه ی خیلی زیادی میخواد تا چنین فیلمی درست کرد .

خوب آخه گفته بودن فیلم کنسل شده. من که از خدامه.:biggrin1:

البته فعلا .
از ساختش اطمینان کامل داشته باش برای اینده . فیلم های بازی های درپیت دارن ساخته میشن حالا چه بمونه به halo که از نظر داستانی هم غنی هست .
دلیل اینکه ساخته نمیشه نیاز بودجه ساختش هست که رقم بالایی میخواد اینا برای یه تریللر تبلیغاتی و 1 دقیقه ای چنین صحنه هایی بوجود میارن , حساب کن برای یه فیلم 1.5 الی 2 ساعته با چنین صحنه هایی چه بودجه ای لازمه ؟

دوستان من بازی رو گرفتم ولی زبانش فرانسس ( اگه اشتباه نکنم ) ( البته تو پست های قبلی هم اشاره شده )

این نسخه ای که من دارم اینجوریه یا کلا گیمه اینجوریه؟؟ ( چون زیرنویس انگلیش داره )

اگه نسخه درست درمونش هست که برم اینو پس بدم
کلا هم خیلی حال نکردم باهاش

این بازی الان گرفتم می خواستم بدونم اگه به لایو وصل نباشم بازی رو اجرا کنم بازم بن میشم؟ یعنی بعد وقتی از بازی بیرون اومدم اگه لایو وصل شدم چی. آخه میگن غیر قانونی بازی منتشر شده میکروسافت 100% هرکی این بازی رو اجرا کنه بن میکنه!
dvd رو تو کنسول نمی زارم تا وقتی جوابم رو بدید.

این بازی الان گرفتم می خواستم بدونم اگه به لایو وصل نباشم بازی رو اجرا کنم بازم بن میشم؟ یعنی بعد وقتی از بازی بیرون اومدم اگه لایو وصل شدم چی. آخه میگن غیر قانونی بازی منتشر شده میکروسافت 100% هرکی این بازی رو اجرا کنه بن میکنه!
dvd رو تو کنسول نمی زارم تا وقتی جوابم رو بدید.
نه دوست عزيز اگه وصل به Live نباشي هيچ طوري نيست!!
فقط در هنگام بازي وصل نباش!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or