نسخه فرانسویش اصلا مالی نیست چون دیالوگها رو متوجه نمیشی و نمیشه هم زبانش رو عوض کرد.البته من خودم نسخه تک دی وی دی انگلیسیش رو دارم.دی وی دی دومش بخش مولتی پلیر هیلو 3 رو با یه سری مپ اضافه داره.نبوووووووووووووووووووووووووووود یکی جواب مارو بده
جدی ؟ پس DVD دوم فقط مولتیه ؟نسخه فرانسویش اصلا مالی نیست چون دیالوگها رو متوجه نمیشی و نمیشه هم زبانش رو عوض کرد.البته من خودم نسخه تک دی وی دی انگلیسیش رو دارم.دی وی دی دومش بخش مولتی پلیر هیلو 3 رو با یه سری مپ اضافه داره.
جدی ؟ پس DVD دوم فقط مولتیه ؟
دستت ئرد نکنه آریان جان

درود اقا ما می خواهیم اگه قسمت بشه تازه شروعش کنیم به نظرتون به ترتیب چه نمره های به این شماره و شماره های دیگه می دید
نمره اش در کل چند هست![]()
حسین جان خودت میدونی که من خیلی علاقمند به بازی هیلو نبودم !!!درود اقا ما می خواهیم اگه قسمت بشه تازه شروعش کنیم به نظرتون به ترتیب چه نمره های به این شماره و شماره های دیگه می دید
نمره اش در کل چند هست![]()

کلا نسخه جدایی از 3 هست؟
چون من 3 رو دارم این دی ال سی هست یا نسخه جدا؟
موزیک بازی مخصوصا وقتایی که شبه بارونم میاداشک ادمو در میاره بعد تو هیچ فیلمو یازیی یه همچین فضایی تجربه نکرده بودمدرود خوب امروز وقت شد باز یرا شروع کردیم اصلا فکر نمی کردم اینقد رجذاب باشه شخصا از همه هیلو ها بهم بیشتر چسبید !
به طوری که از ساعت 8.5 شروع کردیم به رفتم تا ساعت 3 یک کله تمومش کردم تنها بازی بود که اینطوری قفلم کرد به خودش :d
موزیک های باز یبه نظرم واقعا بی نظیر بود و فراتر از حد انتظار
شدیدا منتظر شماره 4 هستیم