Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نبوووووووووووووووووووووووووووود یکی جواب مارو بده
نسخه فرانسویش اصلا مالی نیست چون دیالوگها رو متوجه نمیشی و نمیشه هم زبانش رو عوض کرد.البته من خودم نسخه تک دی وی دی انگلیسیش رو دارم.دی وی دی دومش بخش مولتی پلیر هیلو 3 رو با یه سری مپ اضافه داره.

نسخه فرانسویش اصلا مالی نیست چون دیالوگها رو متوجه نمیشی و نمیشه هم زبانش رو عوض کرد.البته من خودم نسخه تک دی وی دی انگلیسیش رو دارم.دی وی دی دومش بخش مولتی پلیر هیلو 3 رو با یه سری مپ اضافه داره.
جدی ؟ پس DVD دوم فقط مولتیه ؟
دستت ئرد نکنه آریان جان

جدی ؟ پس DVD دوم فقط مولتیه ؟
دستت ئرد نکنه آریان جان

با اجازه آریان عزیز
بله دومی مال مولتی هست ولی نمیدونم چرا من هرجا میرم تک DVD میفروشند :d ما DVD سوم RAGE نمیخواستیم به زور دادن بهمون بعدDVD دوم اینا میخواستیم کسی نداشت :|

تنها هیلوئی که دیونه بازی کردن دوبارشم!
تشنه مرحله 8 و فلاد بیسشم:دی!
میخوام برم رکورد خودمو بشکونم رو آخرین درجه تمومش کنم:دی
(جدی میگم ریچ که یه حس غم به ادم میداد 1ـشم خوبه ولی نمیچسبه بهم:دی)
اون استراتژیه هم که :دی
راستی منم تک دی وی دی بازیم!

درود اقا ما می خواهیم اگه قسمت بشه تازه شروعش کنیم به نظرتون به ترتیب چه نمره های به این شماره و شماره های دیگه می دید
نمره اش در کل چند هست ;)

درود اقا ما می خواهیم اگه قسمت بشه تازه شروعش کنیم به نظرتون به ترتیب چه نمره های به این شماره و شماره های دیگه می دید
نمره اش در کل چند هست ;)

از نظر بهترین نسخه همین نسخه سوم هست تنها شماره ای که باهاش حال کردم!من کلا هیلو باز نیستم ولی با این نسخه خیلی صفا کردم :d

نمره اش در کل چند هست ;)
حسین جان خودت میدونی که من خیلی علاقمند به بازی هیلو نبودم !!!
الان که انقدر بهش علاقه دارم به خاطر این نسخَست :d
بازیش کن عالیه، از ریچ بهتره ;)

راستی اون نظر من درمورد خود هیلو 3 بوده نه ODST راستش بازیش نکردم و نمیخوامم بازی کنم چون از تریلراش خوشم نیومد ولی هیلو 3منو جذببندوند:دی از دست ندیدش:دی

موسیقی این بازی یعنی ODST میارزه به کله بازیهای دنیا... بعداز سه سال تموم کردن بازی هنوز با گوش دادن موسیقی بازی تک تک خاطره هاش برام زنده میشه .

درود خوب امروز وقت شد باز یرا شروع کردیم اصلا فکر نمی کردم اینقد رجذاب باشه شخصا از همه هیلو ها بهم بیشتر چسبید !
به طوری که از ساعت 8.5 شروع کردیم به رفتم تا ساعت 3 یک کله تمومش کردم تنها بازی بود که اینطوری قفلم کرد به خودش :d

موزیک های باز یبه نظرم واقعا بی نظیر بود و فراتر از حد انتظار
شدیدا منتظر شماره 4 هستیم

درود خوب امروز وقت شد باز یرا شروع کردیم اصلا فکر نمی کردم اینقد رجذاب باشه شخصا از همه هیلو ها بهم بیشتر چسبید !
به طوری که از ساعت 8.5 شروع کردیم به رفتم تا ساعت 3 یک کله تمومش کردم تنها بازی بود که اینطوری قفلم کرد به خودش :d

موزیک های باز یبه نظرم واقعا بی نظیر بود و فراتر از حد انتظار
شدیدا منتظر شماره 4 هستیم
موزیک بازی مخصوصا وقتایی که شبه بارونم میاداشک ادمو در میاره بعد تو هیچ فیلمو یازیی یه همچین فضایی تجربه نکرده بودم
خیلی برام خنده دار بود تو اینجا بچه ها میگتن این عنوان بدرد نخورو ضعیه این عنوان برام بهترین بازیی که رو ایکس باکس بازی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or