Halo 3 برای کشتن Spider-Man !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
امسال بهترین پیش فروش در دنیای سرگرمی ها ( entertainment ) با تخمین و براورد $155 million رقم خورد !!!
این پیش فروش مربوط به البوم " High School Musical " از Disney یا فیلم "Spider-Man 3" نیست . این پیش فروش فوق العاده مربوط به یک بازی کامپیوتری است !!
امسال بهترین رشد فروش در فیلم ها و soundtrack ها تا سقف صدها میلیون هم رفته اما با این اوصاف هنوز در مقابل عرضه بازی Halo 3 برای کنسول XBOX 360 در تاریخ Sept. 25 کم ارزش خواهند بود !!!

spiderman3inline_1178323238.jpg
halo3beta.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

من رسما از همه ی پشت های این تاپیک تشکر کردم ! :)
خداییش دمتون جیز ! :)

البته هنوزم بابای من بلد نیست بگه xbox چه برسه بخواد بفهمه halo 3 چی

حالا جالب تر اینکه هنوز دارن میگن: داره اتاری بازی میکنه. بابا آتاری مرد تموم شد رفت.

پ.ن. بزار اسم کنسول ها رو بفهمن. تغییر و تحول پیش کش.

آخ گفتی ...

هیچ کی نمیفهمه که تو این دوره زمونه دیگه Video Game بچه بازی نیست ، من یکی که دیوونه شدم از بس گفتن مگه بچه شدی که ....

من الان 23 سالمه ولی علاقم نسبت به Game از قبلا کمتر که نشده هیچ ، بیشتر هم شده .

هر کی بشینه پاش تازه میفهمه چه دنیایی داره ... حالا میخواد 7 سالش باشه یا 60 سالش ....

;)

البته دوستمون این قسمت را اشتباه ترجمه کرده ...

امسال بهترین پیش فروش در دنیای سرگرمی ها ( entertainment ) با تخمین و براورد $155 million رقم خورد !!!

اون 155 میلیون مربوط به پیش بینی فروش Halo 3 در هنگامه انتشارشه نه اینکه الان 155 میلیون دلار پیش فروش شده باشه ..

میدونید که فیلم 3 Spider man در 3 روز اول (با تشکر از عماد :)) اکرانش 151 میلیون دلار فروش کرد ... حالا بر اساس پیش بینی مایکروسافت این کمپانی انتظار داره تنها در روز اول انتشار Halo 3 در خرده فروشی ها این بازی 155 میلیون دلار فروش کنه ...یعنی تنها در عرض یک روز رکورد فروش 3 روز اول اکران 3 Spider man را بشکنه

همین ;)

آخرین ویرایش:
البته هنوزم بابای من بلد نیست بگه xbox چه برسه بخواد بفهمه halo 3 چی
چه جالب... چون مامان من شده خوره ی اون بازی آرکیده ی روی هارد... اسمشو یادم رفت چی بود؟... هر وقت از بیرون میام خونه می بینم نشسته داره بازی می کنه... :biggrin1: ... 130 تا از 200 تا گیمر اسکور هاش رو هم گرفته... :biggrin1:
پ.ن: ولی مثل اینکه همه ی بابا ها شبیه هم هستند... :-"

البته همین الان هم یه جورایی رکورد رو زده چون منابع غیر رسمی از 4 میلیون پیش فروش این بازی خبر میدن که مبلغ دلاریش میشه 200 میلیون دلار WoW

بابا فروش رو ول کنید جزابیت رو بچسبید شاید مردم بیان پولشونو بندازن تو اب شما هم باید بندازید

اولا جزابیت نه و جذابیت .

در ثانی سری بازیهای Halo یکی از جذابترین و بهترین بازیهایی هست که تا حالا ساخته شده ...
منظور از پول تو آب ریختن چی بود ؟!!!!!

اولا جزابیت نه و جذابیت .

در ثانی سری بازیهای Halo یکی از جذابترین و بهترین بازیهایی هست که تا حالا ساخته شده ...
منظور از پول تو آب ریختن چی بود ؟!!!!!
na baba meysam rast migha man ya tailar azash didam az bazish da hada tarify ka azash mikardan nabod vasalam :confused:

امیدوارم Bungie اینبارم طرفداراشو روسفید کنه.
کلا این بازی FAN زیاد داره. مثلا ممکنه یه نفر تو سال دو تا بازی هم نخره ولی این بازیرو پیشخرید کنه و بره یه 360 هم بخره. مثلا مثل افرادی که طرفدار فیلم جنگ ستارگان هستن. مثلا قسمت 4 و پنج این فیلم(در اصل 1 و 2) با وجودیکه به نقل از کارشناسا به قسمتهایه قبلیش نمیرسید ولی باز هم طرفداراش واسش سر ودست میشکوندن و دیدید که چه فروشی کرد. سبک بازی Halo با داستانش کلا یه جوریه که به مذاق آمریکائیها شدیدا خوش میاد. البته درسته که از لحاظ گرافیکی بهترین بازی نبوده ولی از لحاظ داستان و سبک بازی جزو بهترینهاست اگه بهترین نباشه. این بازی حتی اگه خوب هم از کار درنیاد(که بعید میدونم) فقط بخاطر طرفداراش هم که شده فروش عالیش تضمین شدس. من که رسما به عنوان یه طرفدار نسخه اصلیشو میخرم(اگه گیرم بیاد;))

بابا فروش رو ول کنید جزابیت رو بچسبید شاید مردم بیان پولشونو بندازن تو اب شما هم باید بندازید

اگه 4 ملیون حدودا ادم میخوان پولشون رو بریزن دور عیب نداره بزار ما هم بشین 4 ملیون و 1 امین نفرش...

البته همین الان هم یه جورایی رکورد رو زده چون منابع غیر رسمی از 4 میلیون پیش فروش این بازی خبر میدن که مبلغ دلاریش میشه 200 میلیون دلار WoW
خیر ...
اون 4 میلیون پیش فروش Halo 3 یک شایعه بود که هیچوقت تایید نشد ... و به هیچ عنوان صحت نداره

بهتره به این قبیل آمار ها توجه نکنید ....:) ....

البته خوب این 155 میلیون با 155 میلیون سینما یه تفاوتی داره که اینو باید تقسیم به 50 یا بعضا بیتشر بگنین(در صورتی که این مجموع پک های مختلف باشه)ولی فیلمو تقسیم به 7-10 دلار فک کنم!

Halo 3 در سه نوع پک منتشر میشه

Standard Edition با قیمت 59.99 دلار
Limited Edition با قیمت 69.99 دلار
و Legendary Edition با قیمت 129.99 دلار

آخرین ویرایش:
بله. درسته که از نظر گرافیکی به Kill zone2نمیرسه ولی از نظر داستان و سبک جدید که ولی قشنگش مستحق این همه پیش فروش رو داره. من یکی هم اگه بودم پولم رو میریختم تو آب و میرفتم پیش خرید میکردم.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or