Halo 3 برای کشتن Spider-Man !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
امسال بهترین پیش فروش در دنیای سرگرمی ها ( entertainment ) با تخمین و براورد $155 million رقم خورد !!!
این پیش فروش مربوط به البوم " High School Musical " از Disney یا فیلم "Spider-Man 3" نیست . این پیش فروش فوق العاده مربوط به یک بازی کامپیوتری است !!
امسال بهترین رشد فروش در فیلم ها و soundtrack ها تا سقف صدها میلیون هم رفته اما با این اوصاف هنوز در مقابل عرضه بازی Halo 3 برای کنسول XBOX 360 در تاریخ Sept. 25 کم ارزش خواهند بود !!!

spiderman3inline_1178323238.jpg
halo3beta.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

خیلی از این موضوع خوشم میاد که یه بازی انقدر فروش یا پیش فروش داشته باشه. حداقل فایده ای که داره اینه که توی کشور ما بیشتر به اهمیت بازی پی میبرن و اطرافیان هم دیگه کمتر به چشم یه وسیله بچه گونه بهش نگاه میکنن ! :biggrin1:

خیلی از این موضوع خوشم میاد که یه بازی انقدر فروش یا پیش فروش داشته باشه. حداقل فایده ای که داره اینه که توی کشور ما بیشتر به اهمیت بازی پی میبرن و اطرافیان هم دیگه کمتر به چشم یه وسیله بچه گونه بهش نگاه میکنن ! :biggrin1:

آخ گفتی ...

هیچ کی نمیفهمه که تو این دوره زمونه دیگه Video Game بچه بازی نیست ، من یکی که دیوونه شدم از بس گفتن مگه بچه شدی که ....

من الان 23 سالمه ولی علاقم نسبت به Game از قبلا کمتر که نشده هیچ ، بیشتر هم شده .

هر کی بشینه پاش تازه میفهمه چه دنیایی داره ... حالا میخواد 7 سالش باشه یا 60 سالش ....

مملکت ما میخواد کی اینجور مسائل رو بفهمه خدا میدونه!!!
سال پیش وقتی صف خرید ps3 و wii رو داشتم نگاه میکردم اکثر افرادی که تو صف وایساده بودن سنشون بالای 25-20 سال بود!!!(حالا تو مملکت ما میگن همه اینا بچه هستن!!!:biggrin1:)

حالا جالب تر اینکه هنوز دارن میگن: داره اتاری بازی میکنه:laughing:. بابا آتاری مرد تموم شد رفت.

پ.ن. بزار اسم کنسول ها رو بفهمن. تغییر و تحول پیش کش:biggrin1::-".

حالا جالب تر اینکه هنوز دارن میگن: داره اتاری بازی میکنه:laughing:. بابا آتاری مرد تموم شد رفت.

پ.ن. بزار اسم کنسول ها رو بفهمن. تغییر و تحول پیش کش:biggrin1::-".

فريدون جان درسته گفتن اتاري اشتباهه ولي ديگه اتاري شده يه واژه جهاني . من تو فيلمهاي خارجي هم ديدم وقتي شخصي بازي ميكنه ميگه داره اتاري بازي ميكنه :laughing:
با اينكه واقعا گفتن اتاري به ادم يه حث بچگي ميده :p

يا مثل كيك تيتاب كه هركس از اين كيك ها ببينه ميگه داره تيتاب ميخوره .
خيلي از چيزها هست اينطوري در كل هرچيزي اول ساخته بشه واسمش روش گذاشته تا اخرت اسمش اون خواهد شد :biggrin1:

تو کلوپ نشسته بودم داشتم pes6 بازی می کردم.چندتا از دوستام هم بازی می کردن که سنشون تو مایه های 17 تا 20 بود.یکی اومد تو مغازه گفت :
نگاه این ادم ها دارن اتاری بازی می کنن.
من موقعی که می خواستم ps3 بگیرم بابام گفت تو بزرگ شده این ps3 مال بچه های دبستانی هست.
تو کشور ما همه بازی با کنسول رو واسه جوان ها بد می دونند.

البته این سریاله نه آلبوم:biggrin1:
یعنی 155 میلیون دلار پیش فروش شده یا حدس میزنن که فروشش 155 میلیون باشه؟!

تو اون متن نوشته بود آلبوم " High School Musical " :دی . من هم خودم شک کردم اما گفتم ترجمه خود متن رو بنویسم بهتره . فکر کنم منظورش از البوم مجموعه سریالهای این فیلم بوده . به هر حال ...
امارها تا الان نشون داده که پیش فروش بازی Halo 3 بیش از $155 million میباشد که در نوع خودش واقعا فوق العاده است !

تو اون متن نوشته بود آلبوم " High School Musical " :دی . من هم خودم شک کردم اما گفتم ترجمه خود متن رو بنویسم بهتره . فکر کن منظورش از البوم مجموعه سریالهای این فیلم بوده . به هر حال ...
امارها تا الان نشون داده که پیش فروش بازی Halo 3 بیش از $155 million میباشد که در نوع خودش واقعا فوق العاده است !
155 ملیون دیگه نه؟:) فکر کنم اشتباه میکنی ها!!

البته خوب این 155 میلیون با 155 میلیون سینما یه تفاوتی داره که اینو باید تقسیم به 50 یا بعضا بیتشر بگنین(در صورتی که این مجموع پک های مختلف باشه)ولی فیلمو تقسیم به 7-10 دلار فک کنم!
11 ملیون بیشتر 360 دار هم هست؟
اگه یه تقسیم کنی میبینی که 150 میلیون تقسیم بر 50 میشه 3 میلیون و نیازی به بیشتر از 11 میلیون نیست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or