Halo جديد تاييد شد

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
halo__master_chief.jpg

راييس بخش بيزينس XBOX اعلام کرد که عنوان جديد Bugie بازی جديدی از Halo است :love:
هنوز هيچ چيزی از بازی مشخص نشده اما او گفت که این عنوان Peter Jackson نخواهد بود :p
بازم بگيد همه ی خبر های خوب تو E3 اعلام میشه :-"

منبع

اگر کسی قبلا گفته بوده master chief خوبه دلیل نمیشه نظر همه همین باشه. من کلا از هیلو خوشم نمی اد چه برسه به شخصیت اصلیش. و کلا هم تو هیچ review ندیدم بشین از داستان بازی تعریف کن.
metal gear از تغییر شخصیت ضربه خورد چون جزاب ترین چیز بازی داستانش هست و شخصیت اصلی هم تو داستان خیلی تاثیر داره.
ولی نقطه ی قوت هیلو مولتی پلیر هست و انصافا بازی داستان درست و حسابی هم نداره (مثل همه ی FPS ها) پس بعید میدونم کسی اهمیت بده که master chief توش باشه یا نیاشه.

این بحث های الکی رو ول کنید ترو خدا ! جفتشون خوب بودن، SONY هم خیلی خوب بود و اگر کسی که بگه بد بود کم لطفی میکنه !

کسی نگفت کنفرانس بد بود منظورم من این بود که مثل مایکروسافت سوپرایز بزرگی نداشت!!

اگر کسی قبلا گفته بوده master chief خوبه دلیل نمیشه نظر همه همین باشه. من کلا از هیلو خوشم نمی اد چه برسه به شخصیت اصلیش. و کلا هم تو هیچ review ندیدم بشین از داستان بازی تعریف کن.
metal gear از تغییر شخصیت ضربه خورد چون جزاب ترین چیز بازی داستانش هست و شخصیت اصلی هم تو داستان خیلی تاثیر داره.
ولی نقطه ی قوت هیلو مولتی پلیر هست و انصافا بازی داستان درست و حسابی هم نداره (مثل همه ی FPS ها) پس بعید میدونم کسی اهمیت بده که master chief توش باشه یا نیاشه.
اتفاقا! مستر چيف يك شخصيت خيلي بزرگي هست همراه با اون صداي عالي اش.

درباره داستان هم شما كل داستان اين بازي رو خوندي؟ كه ميگي جايي نديدم ازش تعريف بشه؟

بدون مستر چيف يعني ديگه هيلو، هيلو نيستش.
نميدونم كدوم تاپيك بود يكي از بچه ها مثال عالي زد گفتش مثل اين ميمونه كه فيلم بتمن بسازن بتمن توش نباشه(يه چيز تو اين مايه ها):cheesygri
.

فاقا! مستر چيف يك شخصيت خيلي بزرگي هست همراه با اون صداي عالي اش.

درباره داستان هم شما كل داستان اين بازي رو خوندي؟ كه ميگي جايي نديدم ازش تعريف بشه؟
فکر کنم اسکرین پلی چندتا فیلم رو از اینترنت گرفتن کپی پیست کردن شده داستان سری هیلو.

آقايون.يه قبلا يه شايعه بود كه ماكروسافت ميخواد كنسول جديدش رو احتمالا همزمان با نسخه بعدي هيلو لانچ كنه.يادتونه؟
در ضمن كنسول بعدي ماكروسافت با درايور بلو ريه و اسمه هيلوي جديد هم halo blue هستش.
نتيجه:به احتمال نود درصد تاريخ عرضه هيلو جديد با تاريخ لانچ كنسول يكيه.
طرفداران سري هيلو كه خودم هم جزو شمام.غثه نخوريد.هيلو همون هيلوست.با master chief دوست داشتني.پسوند بلو احتمالا به خاطر blue ray هستش.

آقايون.يه قبلا يه شايعه بود كه ماكروسافت ميخواد كنسول جديدش رو احتمالا همزمان با نسخه بعدي هيلو لانچ كنه.يادتونه؟
در ضمن كنسول بعدي ماكروسافت با درايور بلو ريه و اسمه هيلوي جديد هم halo blue هستش.
نتيجه:به احتمال نود درصد تاريخ عرضه هيلو جديد با تاريخ لانچ كنسول يكيه.
طرفداران سري هيلو كه خودم هم جزو شمام.غثه نخوريد.هيلو همون هيلوست.با master chief دوست داشتني.پسوند بلو احتمالا به خاطر blue ray هستش.
یک این که حرف های شما همش شایعه تو شایعست(قسمت اول حرف هاتم که داری بهش استناد میکنی هم تائید نشده);)
بعدم فکر کنم اشتباهی تایپی بود چون میخواستی بگی مدل جدید کنسول گفتی کنسول جدید:-"

فکر کنم اسکرین پلی چندتا فیلم رو از اینترنت گرفتن کپی پیست کردن شده داستان سری هیلو.

ما ها يه اشكال بزرگ داريم هر وقت از يك بازي عرضه بشه و ما بنا به دلايلي خوشمان نمياد هر طور كه ميخواهيم اون به زمين ميكوبونيم . خيلي جالبه اصولا يكي از نقاط قوت سري Halo داستانش بوده كه بچه هاي سايت با لطف و رحمت خودشون داستان بازي ضعيف دوسنستند ! وقتي كه بازي پر فروش ميشه ميگن نه سره اين بازي تبليغات زياد شده ! سايت ها كه بهش نمره زياد ميدن ميگين به همه اين سايت ها پول دادند ! توي ليست بازي هاي Live اول ميشه ميگند اين بازي يه مشت ادم احمق بازي ميكنند ! مستر چيف كه هميشه جز شخصيت هاي محبوب دنياي گيم بوده ( توي نظر سنچي ها ميتونيد ببينيد ) حالا شده يك شخصيت به درد نخور . چرا ؟ چون بچه هاي سايت اين بازي رو بازي خوبي نميدونند ! بهتر نيست جاي اين اضهار فضل ها واقعيت قبول كنيم ؟؟؟/!!!! من اصلا كار ندارم بازي گرافيكش بد بوده و .......... ولي وقتي اين بازي فقط روي يك پلتفرم مياد و تا پايان سال 8 ميليون نسخه ميفروشه مطئنا يك چيزي توي اين بازي بوده
........................................
اين پست نظر كلي من بود و بخشي از حرف هام با پستي كه از طرف اوس ممد نقل قول كردم ارتباط داشت

ديشب يك چيزي ميخواستم بنويسم حسش نبود.
شما داستان Halo رو خوندي ؟ ميگي تقليدي هست؟ اصلا ميدوني Halo چيه؟

من نميفهمم چه نيازي هست وقتي كه هيچ چيز درباره يك چيزي نميدونيم بيايم بگيم بله اينجوريه اونجوريه. شما توي همين سايت بگردي داستان كل سه قسمتش هست و بشين بخون داستانش اونقدر جذاب هست كه حتي با MGS و امثال اون برابري ميكنه.

دركنار اين مسائل خيلي عذر ميخوام كسي ميدونه اصلا دنياي Halo چيه؟ و اگر اسپاردا ها نبودند اصلا Halo هم وجود نداشت؟ آخه هيچ نيازي نيست وقتي نميدونيد هي بگيد مسترچيف بودن يا نبودنش اصلا مهم نيست. مستر چيف مهم ترين شخصيت توي Halo هست كه اگر نباشه اصلا Halo معنايي نداره. مثلا Half Life رو بدون دكتر در نظر بگيريد چي ميشه؟ خب HL از لحاظ گيم پلي بسيار عاليست و داستان غني هم داره ديگه دكتر گوردن چه نيازي كه تو بازي باشه؟ تازه صدا هم نداره كه پس حذفش كنند ؟ ...

جواب هاي بي منطقي داريد Halo براي بخش مولتي اش نشد Halo كه شما الان ميبينيد. Halo به اين دليل بهترين بازي شد كه براي اولين بار بازي اي بود كه توش ماشين و هواپيما و هر كفت زهر ماري رو ميديد يا تعداد تير هارو روي اسلحه مينوشت و هزار تاي ديگه نميدونم سالي كه Halo 1 اومد اصلا بازي اي بود كه توش ماشين سوار بشي بعد بري هواپيما سوار بشي و... ؟

بعدش هم كي بجز يك آدم نيم انسان و نيم ربات ميتونه يك دنيا رو نجات بده؟ شما فكرم يكني مثلا ماركوس بياد جاي مستر چيف ديگه اصلا حال ميده بازي كني؟ هر بازي و هر فيلم و هرچي كه فكرش بكني يك ارزش هايي دارند كه وقتي به اون ها محل گذاشته نشه باعث شكست از بين رفتن و پوچيشون ميشه.

Halo رو همه يك FPS تمام عيار همراه با مسترچيف يك نيم ربات ميشناسند. حالا بياد بشه TPS و مستر چيف هم عوض بشه در اصل شما شاهد يك بازي جديد هستيد كه هيچ ارزشي نداره.

نمونش هم اين كه UT رو در نظر بگيريد يك گيم پلي بسيار كند و بي مزه كه هي كاور بگير و... يا MGS همراه با حالت FPS كه اصلا مخفي كاري توش نباشه و اسنيك هم توش نباشه. نميدونم واقعا حال ميده؟

خواهشا گندنزنین به بحث با این فنبوی بازیهاتون ماایرانی جماعت خودمون هیچ.......نیستیم تودنیا فقط بلدیم
ایراد بنی اسراییلی بگیریم ازهمه چی
تاپیک داره تبدیل میشه به تقابل فنبوی های پی اس و360من شخصا یه باردیگه ببینم این پستهای گوهربار رو
گزارشش رورد میکنم

درود
کلا اخلاق گندی داریم ( اکثرا ). وقتی از چیزی خوشمون نمیاد میگیم بده و از هر فرستی برای خراب کردنش استفاده میکنیم. اگر کسی کاری کرده باشه که در توان ما نباشه خیلی راحت میگیم: عجب ادمهای بیکاری پیدا میشن!.
شخصا از FIFA و PES و JRPGـ ( یک سری خاص ) خوشم نمیاد، اما دلیلی نداره بیام با دشمنی و بغض و کینه و نفرت و ... توی تاپیک اون بازی که هزارن طرفدار داره ابراز وجود کنم!!.
داستان و بخشهای از دنیای هیلو در 2 شماره بازیرایانه به چاپ رسید که مُحملات دوستان به شدت نقض میکنه.
گرچه میدونم 2 دقیقه دیگه برای این موضوع هم یک بامبول جدید در میارید ولی میگم بهتون Master Chief تنها شخصیتی از دنیای سرگرمی های کامپیوتری ست که مجسمه اون در موزه سلطنتی انگلستان قرار داره ( دقیق یادم نیست اسمشو ولی BBC و CNN و V0A گزارش ـش پخش کردن :دی ).

شما که خودت میگی از HALO خوشت نمیاد , چجوری همچین اظهار نظری میکنی ؟:confused:
HALO بدون MASTER CHIEF مثل God of War بدون کراتوس میمونه !:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or