Halo جديد به زودي معرفي ميشود !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Aaron Greenburg يكي از مقامات بلند پايه Microsoft در گفتگو با MTV اعلام كرد كه انتظارات براي Halo جديد كه توسط Bungie در حال ساخت هست انقدر به طول نمي انجامد كه طرفدارن بازي ناراحت و نگران شوند . Aaron Greenburg در پاسخ به سوال اينكه كي ميتواينم اطلاعات بيشتري در مورد Halo جديد بشونيم گفت: به زودي ! . وي در ادامه گفت : ما هنوز چيز خاصي رو در اين مورد اعلام نكرديم اما ميدانيم كه طرفدارن Halo و Xbox بسيار منتظر اين عنوان هستند و شايعات زيادي در اين زمنيه وجود دارد . ما اميدواريم اطلاعات بيشتري رو دير يا زود در اين زمينه در اختيار عموم بگذاريم . شماره جديد Halo قرار بود در E3 به نمايش در بيايد كه اين نمايش در اخرين لحظات توسط Microsoft متوقف شد .

halo34.jpg

خوب وقتي ميگه به زودي يعني حتما TGS امسل به نظرم :biggrin1:

حالا نميدونم اينا وقتي ميگن HALO جديد منظورشون چيه؟ HALO پيترجكسون كه يه طرف HALO4 را هم كه جورهايي اعلام كردن.
حالا بايد از اين دوتا باشه مگر اين كه اينا واقعا يه HALO ديگه هم در كار داشته باشند .
چندتا HALO ميخواد ساخته بشه ؟!

یه مشکلی هستش ان ها هر روز روی یه بازیشون اسمش رو میزارن Halo مثل Halo war یا چند تای دیگه تا اون جای که من میدونم این بازی 3 قصمتی بوده در زم این سایتی که شما معرفی کردین خودش شایعه سازه چون هنوز این حالت از ماکروسافت تایید نشده اگه این جوریکه این مطلب گفته درست باشه این خودش تایید هستش و تو بوق وکرنا میکردنش

شماره جديد Halo قرار بود در E3 به نمايش در بيايد كه اين نمايش در اخرين لحظات توسط Microsoft متوقف شد
اگه قرار بود نمایش بدن نمایش میدادن تا از فروش روز افزون سونی جلوگیری کنن وهم فروش 360 رو بالا ببرن همین عنوان به نظر من موزیک متن منوی halo3 ویرانگر بود بعد موزیک ها بازی MGS4

ما اميدواريم اطلاعات بيشتري رو دير يا زود در اين زمينه در اختيار عموم بگذاريم .

نه اینجوری نگفته:دی

گفته که Sooner than later یعنی اینکه این واقعه در زمانی نزدیک اتفاق می افته و این تاریخ زیاد دور نیست.

Sooner than later همون کوتاه شده Sooner Rather Than Later هست که امروزه در زبان رایج شده.
.....................
من فکر کنم که Halo 4 هست و پروژه Peter Jackson نیست یعنی امیدورام که اینطوری باشه!:دی

خوب وقتي ميگه به زودي يعني حتما TGS امسل به نظرم :biggrin1:

حالا نميدونم اينا وقتي ميگن HALO جديد منظورشون چيه؟ HALO پيترجكسون كه يه طرف HALO4 را هم كه جورهايي اعلام كردن.
حالا بايد از اين دوتا باشه مگر اين كه اينا واقعا يه HALO ديگه هم در كار داشته باشند .
چندتا HALO ميخواد ساخته بشه ؟!
زمان و مکان بهتری برای دادن اطلاعات بیشتر از هالوی جدید هست.tgs چندان مناسب نیست برای معرفی این بازی بزرگ;)

گفته که Sooner than later یعنی اینکه این واقعه در زمانی نزدیک اتفاق می افته و این تاریخ زیاد دور نیست.

اون Than نديدم فكر كردم ديدم Sooner or later :biggrin1:
خوب وقتي ميگه به زودي يعني حتما TGS امسل به نظرم
شايعه شده توي TGS پروژه پيتر جكسون نشان داده خواهد شد در مورد Halo جديد اولين بار شايعه اين Halo كه قراره TPS باشه سال 2006 پخش شد . قبل از E3 هم دوباره شايعه قوت گرفت و بعد از E3 معلوم شد حقيقت داره اما فعلا معلوم نيست اين بازي يه Spin -Off يا همون پروژه پيتر جكسون و يا Halo 4

احتمال اینکه بازی TPS باشه خیلی زیاده چون به احتمال 90% این بازی تو همون TGS نمایش داده میشه این سبک بازی به درد ژاپنیا هم میخوره که زیاد علاقه ای به FPS ندارن.
در مورد شماره بعدی Halo و پروژه پیتر جکسون هم من فکر میکنم این دوتا در حقیقت یکی هستن.

من فکر کنم که Halo 4 هست و پروژه Peter Jackson نیست یعنی امیدورام که اینطوری باشه!:دی

چطور اين حرف را ميزني ؟:biggrin1:
يعني تو دلت نميخواد بدوني يه كارگردان بزرگي مثل پيرجكسون چي داره با بانجي ميسازه .
اين به نظرم خيلي وسوسه انگيز تر از halo4 هست .

يعني تو دلت نميخواد بدوني يه كارگردان بزرگي مثل پيرجكسون چي داره با بانجي ميسازه .
فرخ پیتر جکسون که سر King Kong سی کیلو وزن کم کرد سر Halo دیگه خدا داند ! فکر نکنم چیزی ازش بمونه! البته صد سال به جونش باشه.:biggrin1:
فکر کنم پیتر اون سری ارباب حلقه ها و کینک کونگ رو برای دست گرمی ساخت تا برای Halo آماده باشه! :biggrin1: خدا رحم کنه چی میخواد بسازه این جکسون!! واسه Halo فیلم و هالیوود و همه چیز رو گذاشته کنار!

خب یه موقع دیدی که گفتن Halo 4 همون پروژه Peter Jackson هست , بد میشه دیگه!:دی

اونجوری که من میگم , هم یک دونه Halo 4 رو بازی می کنیم و هم اون Halo که واسه Peter Jackson هست رو بازی می کنیم:دی

فرخ پیتر جکسون که سر King Kong سی کیلو وزن کم کرد سر Halo دیگه خدا داند ! فکر نکنم چیزی ازش بمونه! البته صد سال به جونش باشه.:biggrin1:
فکر کنم پیتر اون سری ارباب حلقه ها و کینک کونگ رو برای دست گرمی ساخت تا برای Halo آماده باشه! :biggrin1: خدا رحم کنه چی میخواد بسازه این جکسون!! واسه Halo فیلم و هالیوود و همه چیز رو گذاشته کنار!

اخه من موندم كه پترجكسون چطور ميخواد براي ساختن يه بازي كمك كنه.
به نظر من داره كلا كارگرداني صحنه هاي به وجود امده در بازي halo را كارگرداني ميكنه چگونگي انفجارها و بوجود اومدن صحنه هاي خشن و اكشن و ............
كلا داره به بانجي دستو ميده :biggrin1:
حتي من فكر كنم با وجود پترجكسون نشه تو بازي يك عدد باگ پيدا كرد :biggrin1:
وگرنه گوش بانجي را ميبره !

خب یه موقع دیدی که گفتن Halo 4 همون پروژه Peter Jackson هست , بد میشه دیگه!:دی

اون موقع ديگه به شدت سركاريم :biggrin1:
halo4 كه ساختش كاملا مشخصه حتي نياز به اعلام كردنش نيست .

ولي پيترجكسونه فرق ميكنه .اين پروژه ي مخفي كه معلوم نيست چي دارن ميسازن كه باعث شده پيتر جكسون را جذب كنه حالا به زور كتك يا پول و يا هر چيزي :biggrin1:چون پيترجكسون خيلي خيلي سخت اينطور چيزها را قبول ميكنه تا چيزي بسازه حتي براي فيلم ساختن هم ناز ميكنه تا جايي كه ازش كاملا مطمئن باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or