شایعه Half Life 3 در دست توسعه است (تکذیب شد)

rahyarpaul

کاربر سایت
خبری که سالهاست همه چشم انتظار دیدن آن هستند. بالاخره سایه طلسم عدد 3 از روی عناوین والو برداشته میشود. به نظر می آید بالاخره، جواب بله است.
Tyler McVicker به تازکی اطلاعاتی از پروژه های والو و هاف لایف میدهد. که میتوان گفت حاوی اخبار خوبی برای vr بازها نیست ولی باعث ایجاد بارقه ای از امید، در دل طرفداران هاف لایف میشود.

رابین واکر پیش از ریلیز hald life alyx گفت که این آخرین عنوان در دنیای هاف لایف نیست و بلکه آغازی است برای بازگشت.
به نظر می آید هاف لایف در مسیر بازگشت است.

2021-11-27_21-18-25.jpg

حال در ویدیویی تایلر عنوان کرده که، عمده والو علاقه خود را به vr از دست داده اند که یکی از دلایل آن برتری facebook و quest2 میباشد و به همین خاطر توجه معطوف به استیم دک بیشتر شده است تا vr.
پروژه سیتادل هم دیگر قرار نیست یک عنوان vr باشد و به عنوان یک Rts shooter در دنیای هاف لایف عرضه میشود و تیم بزرگی در حال توسعه آن هستند و قرار است در دو سال آینده منتشر شود.
عنوان vr جدید هاف لایف که در دست ساخت است، به نظر می آید به دلیل عدم علاقه گروه کنسل شده است و عمده گروه به سمت توسعه استیم دک رفته اند.
هدست وایرلس vr جدید والو در دست توسعه است ولی سالها با انتشار فاصله دارد ولی بخاطر کاهش علاقه، قسمتی از گروه vr والو را ترک کرده اند و احتمال عرضه و به سامان رسیدن این هدست 50/50 است
و در آخر هاف لایف 3 در دست توسعه است ولی با تیمی کوچک.

پ.ن: متاسفانه فرد مذکور که از یوتیوبرهای معروف هم هست، گفته که منظورم این نبوده.
حالا ما نمیدونیم وقتی کسی میگه، بازی با یه تیم کوچیک در دست ساخته، منظورش چی میتونه باشه.
به هر صورت قسمت هاف لایف 3 رو، متاسفانه تکذیب کرد به نحوی.
به امید شکسته شدن طلسم عدد 3 در بازیای والو.

آخرین ویرایش:
اخه وقتی نویسنده اصلی و همینطور اکثر طراحان اصلی بازی ولو رو ترک کردن اینا با چه کسایی میخوان به ساخت بازی ادامه بدن؟
امیدوارم اگر تا حالا نتونستن جایگزین های شایسته ای برای این افراد پیدا کنن ادامه ای هم از بازی نبینیم، چون این سری هر شماره که عرضه شده قشنگ صنعت بازی مخصوصا FPS رو به جلو هل داده و انتظارات ازش خیلی خیلی بیشتر از بقیه بازیاس

.
آلیکس رو بازی کن. گیبن تیم سازنده‌ی HL3 رو در باکیفیت ترین شکل آماده داره.

متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شده😊. برن اون نویسنده اصلیشو برگردونن کارو تموم کنن و خیال مارو راحت😁

• Like
Reactions: HalfLife G
همون اوایل با vr بازیش کردم و بی نظیر بود.
ولی بحث اینجاست که اون بازی یجورایی همه چیزش HL2 بود(از داستانش تا طراحی محیط و ....) ولی وقتی صحبت از HL3 میشه قضیه فرق داره و همه چیز از داستان گرفته تا گیم
پلی و طراحی و ..... باید بشدت روبه جلو باشه.
و چون اکثر مغز متفکرهایی که از شماره 1 با بازی همکاری داشتن رفتن یکم من رو نگران میکنه ( البته من کلا آدم نگران و بدبینی هستم در همه زمینه ها :D )

متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شده😊. برن اون نویسنده اصلیشو برگردونن کارو تموم کنن و خیال مارو راحت😁
البته بحث هایی مثه سفر در زمان تو همون HL2 هم بود ولی به قول تو یه رنگ و لعاب علمی داشت مثلا که باورپذیرش می کرد. ولی تو الیکس یه حالت هالیوودی و وارنری به خودش گرفت این قضایا.

.

Valve به شدت داره روی deadlock و HL3 کار میکنه تا حدی که یه استودیوی دیگه رو هم به خدمت گرفته که در توسعه بازیها بهش کمک کنن.
استودیوی Hopoo Games سازنده های عناوین تحسین شده DEADBOLT و Risk of Rain رو به مجموعه اضافه کرده:

After Gearbox's disastrous Risk of Rain 2 DLC launch, the roguelike's original devs announce their move to Valve: "We love making games – and will continue to do so, for years to come"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or