آخرین ویرایش:
آلیکس رو بازی کن. گیبن تیم سازندهی HL3 رو در باکیفیت ترین شکل آماده داره.اخه وقتی نویسنده اصلی و همینطور اکثر طراحان اصلی بازی ولو رو ترک کردن اینا با چه کسایی میخوان به ساخت بازی ادامه بدن؟
امیدوارم اگر تا حالا نتونستن جایگزین های شایسته ای برای این افراد پیدا کنن ادامه ای هم از بازی نبینیم، چون این سری هر شماره که عرضه شده قشنگ صنعت بازی مخصوصا FPS رو به جلو هل داده و انتظارات ازش خیلی خیلی بیشتر از بقیه بازیاس
.
متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شدهآلیکس رو بازی کن. گیبن تیم سازندهی HL3 رو در باکیفیت ترین شکل آماده داره.
همون اوایل با vr بازیش کردم و بی نظیر بود.آلیکس رو بازی کن. گیبن تیم سازندهی HL3 رو در باکیفیت ترین شکل آماده داره.
البته بحث هایی مثه سفر در زمان تو همون HL2 هم بود ولی به قول تو یه رنگ و لعاب علمی داشت مثلا که باورپذیرش می کرد. ولی تو الیکس یه حالت هالیوودی و وارنری به خودش گرفت این قضایا.متاسفانه یکم داستان رو خراب کردن توی الیکس. در واقع اون حالت منطقی و بسیاررعلمی وقایع رو زیر سوال بردن. من خودم بازیرو تجربه نکردم البته و داخل یوتیوب دیدمش ولی از نظر داستانی به دوستمون حق میدم و نگرانیش به جا هست. ولی از لحاظ گیم دیزاین و استاندارهای بازیسازی دقیقا مثل قبل پیشرو هست و من نگرانی هام برطرف شده. برن اون نویسنده اصلیشو برگردونن کارو تموم کنن و خیال مارو راحت
![]()
بنظر مال دوتا هستن و برا همین نگفتیم، چون دیدم سایت همسایه تازه زده، گفتم که بدونید این هاف لایف 3 نیتIGCVersion_3488080/GetClientVersion/v1 IGCVersion_3488080/GetServerVersion/v1
هوش مصنوعی پیشرفته npc ها که به صورت پویا به صدا و بو و حرکات واکنش نشون میدهند
- Advanced NPC AI: Human characters in the game will have a mood-based system, reacting dynamically to sound, sight, and even smell. Their behavior changes based on what’s happening in the world around them.
- Physics System Upgrades: The fluid simulation, flammability mechanics, and destructibility have been greatly expanded from what we saw in Half-Life 2. Objects and materials react to fire and water in a more realistic way, and destructible environments will have dynamic AI pathfinding adjustments.
- Left 4 Dead-Style Replayability: While the game is not procedurally generated, certain elements will change every time you play. Health packs, enemies, and map blockages will randomly shift to keep things fresh, similar to Left 4 Dead’s AI Director.
- Vehicle Simulation: The game will feature land vehicles like cars and trucks, and possibly even water-based vehicles with detailed driving physics.
تو این 21 سال اونقدر از این شایعات اومده و تکذیب شده که تا صفحه استیم رو نبینم باور نمیکنممثل اینکه یخورده خبری هست
View attachment 368808
تو دیتاها چندین کد HLX دیده شده و یکی از اونها که عجیبه، برا FSR3 هست
fsr و سایر آپکیلرها در مراحل آخر به بازی اضافه میشن و جدا قراره یه سورپرایز عجیب ببینیم.معلوم نیست
معرفی و ریلیز 2025. معلوم نیست
tyler mcvicker تو یوتیوبش یه جزییاتی گفته
هوش مصنوعی پیشرفته npc ها که به صورت پویا به صدا و بو و حرکات واکنش نشون میدهند
فیزیک پیشرفته تر نسبت به 2، که اجسام به آتش و آب واکنش شان میدهند
شبیه سازی وسایل نقلیه و نکته جالبتر تغییرات در هر بازی کردن هست که بسته های سلامت و محل های مسدود شده و جای دشمنان هر دفعه تغییر میکند.
_______
شاید این جمعه بیاید،شاید
@Natural Killer
عنوان تاپیکو عوض کن به
از شایعات تا رسیدن به روز وصال هاف لایف

ااینکه کد hlx داره و کم هم نیست وزیاده.تو این 21 سال اونقدر از این شایعات اومده و تکذیب شده که تا صفحه استیم رو نبینم باور نمیکنم
آخر سر مشخص میشه آپدیت دوتایی ، ددلاکی چیزی بوده![]()
آقا این لیکرها رو ولش کن.تو این 21 سال اونقدر از این شایعات اومده و تکذیب شده که تا صفحه استیم رو نبینم باور نمیکنم
آخر سر مشخص میشه آپدیت دوتایی ، ددلاکی چیزی بوده![]()

به زودی همین تاپیک رو حسینیه.... میکنیم.شاید این جمعه بیاید،شاید
@Natural Killer
عنوان تاپیکو عوض کن به
از شایعات تا رسیدن به روز وصال هاف لایف

اگه بازی رسیده باشه به مراحل پایانیآقا این لیکرها رو ولش کن.
من از چندماه پیش دارم میگم بازی معرفی میشه ، ایمان بیار
به زودی همین تاپیک رو حسینیه.... میکنیم.
ناظم محترم انتقالش میده به بخش بازیها و بعدش ...
View attachment 368848
سردر تاپیک هم به جمال اسم خود بازی مزین خواهد شد
آیندگان تاپیکهای پرتعدادی که بعد از اپیزود دوم زده شد رو که نمیبینن
حداقل این رو که از 4سال پیش درش اخترشناسی کردیم رو شاهد باشن![]()
نسخه ۳ احتمالا پایان همه چیزهشایعه جدید می گه(نمی دونم چقدر قابل اعتمادن) نسخه سوم...پایان داستان Gordon Freeman خواهد بود
View attachment 372130