شایعه Half Life 3 در دست توسعه است (تکذیب شد)

rahyarpaul

کاربر سایت
خبری که سالهاست همه چشم انتظار دیدن آن هستند. بالاخره سایه طلسم عدد 3 از روی عناوین والو برداشته میشود. به نظر می آید بالاخره، جواب بله است.
Tyler McVicker به تازکی اطلاعاتی از پروژه های والو و هاف لایف میدهد. که میتوان گفت حاوی اخبار خوبی برای vr بازها نیست ولی باعث ایجاد بارقه ای از امید، در دل طرفداران هاف لایف میشود.

رابین واکر پیش از ریلیز hald life alyx گفت که این آخرین عنوان در دنیای هاف لایف نیست و بلکه آغازی است برای بازگشت.
به نظر می آید هاف لایف در مسیر بازگشت است.

2021-11-27_21-18-25.jpg

حال در ویدیویی تایلر عنوان کرده که، عمده والو علاقه خود را به vr از دست داده اند که یکی از دلایل آن برتری facebook و quest2 میباشد و به همین خاطر توجه معطوف به استیم دک بیشتر شده است تا vr.
پروژه سیتادل هم دیگر قرار نیست یک عنوان vr باشد و به عنوان یک Rts shooter در دنیای هاف لایف عرضه میشود و تیم بزرگی در حال توسعه آن هستند و قرار است در دو سال آینده منتشر شود.
عنوان vr جدید هاف لایف که در دست ساخت است، به نظر می آید به دلیل عدم علاقه گروه کنسل شده است و عمده گروه به سمت توسعه استیم دک رفته اند.
هدست وایرلس vr جدید والو در دست توسعه است ولی سالها با انتشار فاصله دارد ولی بخاطر کاهش علاقه، قسمتی از گروه vr والو را ترک کرده اند و احتمال عرضه و به سامان رسیدن این هدست 50/50 است
و در آخر هاف لایف 3 در دست توسعه است ولی با تیمی کوچک.

پ.ن: متاسفانه فرد مذکور که از یوتیوبرهای معروف هم هست، گفته که منظورم این نبوده.
حالا ما نمیدونیم وقتی کسی میگه، بازی با یه تیم کوچیک در دست ساخته، منظورش چی میتونه باشه.
به هر صورت قسمت هاف لایف 3 رو، متاسفانه تکذیب کرد به نحوی.
به امید شکسته شدن طلسم عدد 3 در بازیای والو.

آخرین ویرایش:
والا من نمیخوام با این امید سال ها دوباره سر کنم😁. از همین الان دل نمیبندم بهش تا بعدا که خبری نشد همین یذره اعصابی هم که برام مونده رو حفظ کنم😁
کلک نزن :دی همینکه روی اسم این تاپیک کلیک کردی یعنی کار تمامه :دی مقاومت بی فایده اس

یه درصد احتمال بدین که به Deadlock یا یکی از ورژن های قبلیش مربوط باشه که بعد اذیت نشین :دی
ویدئو رو دیدی؟
آخه نکاتی که از کدبیس درآورده کلا به نسخه ای از HL اشاره داره.
Deadlock کد رمزش چیز دیگه ایه ولی این با HLX بهش اشاره میشه.

.یدئوی بعدیش که داره آماده میکنه قراره که کلی توضیحات و داده های اختصاصی در مورد هافلایف بعدی بده.
خلاصه به نظرم بر اساس شواهد باید کمی فیتیله هایپمون رو ببریم بالا.

ویدئو رو دیدی؟
آخه نکاتی که از کدبیس درآورده کلا به نسخه ای از HL اشاره داره.
Deadlock کد رمزش چیز دیگه ایه ولی این با HLX بهش اشاره میشه.

.یدئوی بعدیش که داره آماده میکنه قراره که کلی توضیحات و داده های اختصاصی در مورد هافلایف بعدی بده.
خلاصه به نظرم بر اساس شواهد باید کمی فیتیله هایپمون رو ببریم بالا.
HLA هم یه موقع تو فایل های دوتا ژانر RPG بود :دی

• Like
Reactions: pouria.sh
والا من نمیخوام با این امید سال ها دوباره سر کنم😁. از همین الان دل نمیبندم بهش تا بعدا که خبری نشد همین یذره اعصابی هم که برام مونده رو حفظ کنم😁
دلم روشنه، یه سه سال قبل عمو گیب گفته بود ما میریم سراغ گذشته و گفته بود بجز vr هم میسازیم
تصور کن اگه حتی، تصور کردنش سخته
تصور کن که نسخه سوم هاف لایف با پورتال 3 و لفت فور دد تو استیمه و داری میری سراغشون.
انسان به امید زنده هست، امید داشته باش، روشنایی نزدیک است.

• Love
Reactions: uriel and pouria.sh
دلم روشنه، یه سه سال قبل عمو گیب گفته بود ما میریم سراغ گذشته و گفته بود بجز vr هم میسازیم
تصور کن اگه حتی، تصور کردنش سخته
تصور کن که نسخه سوم هاف لایف با پورتال 3 و لفت فور دد تو استیمه و داری میری سراغشون.
انسان به امید زنده هست، امید داشته باش، روشنایی نزدیک است.
شبیه این متن های انگیزشی بود پستت😁😍. ولی خب تاثیر گذار بود واقعا. ته ته دلم بهم میگه بالاخره این بازیو میبینیم توی همین یکباری که فرصت زندگی داریم ولی خب اینقدر این سال ها عذاب کشیدم سر شایعاتش نمیتونم باور کنم این لیک ها و اخبار رو😁😁😁

• Smile
Reactions: rahyarpaul
این بیاد صنعت گیم رو همون موقع میکنه دو نیم. قبل و بعد از خودش. امیدوارم البته. یعنی یا بیاد اینطوری کنه. یا اصلا نیاد بهتره.

اخرين بار استارفيلد قرار بود ازين كارا بكنه كه ديديم چى شد :D
جوسازى نكنيد :D

استارفیلد بدبختم از اول این جو رو نداشت، بعد شوکیس مایکرو بود تو همون 2 3 ماه اخر که این هایپ براش ایجاد شد (شاید طبیعی هم باشه بلاخره مهم ترین بازی اکس باکس بود اون موقع یا حتی تا اون موقع)

وگرنه قبل اون شوکیس، تا جایی که یادمه اتفاقا به شدددددت فن بیس بتزدا انتظارات رو پایین نگه داشته بود، یادمه به شخصه اصن رو مخم میرفت وقتی میدیدم یک سری از فن های قدیمی تا این حد میزنن تو سر بازی :D

یعنی واقعا به شکل طبیعی بازی اون جو وحشتناک سوپر هایپ رو نداشت و اگر به صورت مولتی پلتفرم منتشر میشد، به نظرم 80 درصد حواشی ایجاد شده حولش رو شاهد نمیبودیم، چون بخش مهمی از اون حواشی صرفا واکنشی بودن به اون هایپ عجیب 2 3 ماه اخر، و اگر اون هایپ وجود نداشت، طبیعتا بازی تا این حد پاتولوژیکال نقد نمیشد یا به توپ بسته نمیشد...

بعد پست ماکان از سر کار که رسیدم خونه سریع Episode 2 رو نصب کردم‌ و برای بار هزارم دلم رو صابون زدم که قبل از ترک این جهان فانی HL3 رو بازی خواهم کرد...
این یکی دو روزه بس که از HL و... حرف زدیم و چندتا ویدئو دیدم اکسپلور یوتوبم پر شده از محتوای هفلایف.
این رو امروز دیدم ، اگه اپیزود 2 رو دوباره بازی کردی بعدش ببین.
بیشرف خیلی خفن و حماسی ساخته و دنیای بعد از اپیزود دوم رو متصور شده:

به قول کوروش کبیر، هف لایف ۳ هیچوقت ساخته نمیشه چون نمیتونه انتظاراتی که این همه سال ملت چشم کشیدن براش رو با موفقیت عملی کنه :)
به کبیر بگید ۲۰۲۰ انتظارات برآورده شد.

1000097263.png

شبیه این متن های انگیزشی بود پستت😁😍. ولی خب تاثیر گذار بود واقعا. ته ته دلم بهم میگه بالاخره این بازیو میبینیم توی همین یکباری که فرصت زندگی داریم ولی خب اینقدر این سال ها عذاب کشیدم سر شایعاتش نمیتونم باور کنم این لیک ها و اخبار رو😁😁😁
رودکی یه رباعی داره، میگه
با آن که دلم از غم هجرت خون است
شادی به غم توام ز غم افزون است
اندیشه کنم هر شب و گویم: یا رب!
هجرانش چنین است، وصالش چون است؟
وصف دلته. غم هجران معشوق هم برا عاشق زیباست و چه چیزی زیباتر از آنکه منتظرش باشی
_______
امسال که به dark ages و دووم رسیدی، شاید یموقع دیدی تو دو سال آینده خبر از quake و هاف لایفم اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or