آخرین ویرایش:
کلک نزنوالا من نمیخوام با این امید سال ها دوباره سر کنم. از همین الان دل نمیبندم بهش تا بعدا که خبری نشد همین یذره اعصابی هم که برام مونده رو حفظ کنم
![]()
ویدئو رو دیدی؟یه درصد احتمال بدین که به Deadlock یا یکی از ورژن های قبلیش مربوط باشه که بعد اذیت نشین![]()
HLA هم یه موقع تو فایل های دوتا ژانر RPG بودویدئو رو دیدی؟
آخه نکاتی که از کدبیس درآورده کلا به نسخه ای از HL اشاره داره.
Deadlock کد رمزش چیز دیگه ایه ولی این با HLX بهش اشاره میشه.
.یدئوی بعدیش که داره آماده میکنه قراره که کلی توضیحات و داده های اختصاصی در مورد هافلایف بعدی بده.
خلاصه به نظرم بر اساس شواهد باید کمی فیتیله هایپمون رو ببریم بالا.
دلم روشنه، یه سه سال قبل عمو گیب گفته بود ما میریم سراغ گذشته و گفته بود بجز vr هم میسازیموالا من نمیخوام با این امید سال ها دوباره سر کنم. از همین الان دل نمیبندم بهش تا بعدا که خبری نشد همین یذره اعصابی هم که برام مونده رو حفظ کنم
![]()
شبیه این متن های انگیزشی بود پستتدلم روشنه، یه سه سال قبل عمو گیب گفته بود ما میریم سراغ گذشته و گفته بود بجز vr هم میسازیم
تصور کن اگه حتی، تصور کردنش سخته
تصور کن که نسخه سوم هاف لایف با پورتال 3 و لفت فور دد تو استیمه و داری میری سراغشون.
انسان به امید زنده هست، امید داشته باش، روشنایی نزدیک است.
این بیاد صنعت گیم رو همون موقع میکنه دو نیم. قبل و بعد از خودش. امیدوارم البته. یعنی یا بیاد اینطوری کنه. یا اصلا نیاد بهتره.
این یکی دو روزه بس که از HL و... حرف زدیم و چندتا ویدئو دیدم اکسپلور یوتوبم پر شده از محتوای هفلایف.بعد پست ماکان از سر کار که رسیدم خونه سریع Episode 2 رو نصب کردم و برای بار هزارم دلم رو صابون زدم که قبل از ترک این جهان فانی HL3 رو بازی خواهم کرد...
رودکی یه رباعی داره، میگهشبیه این متن های انگیزشی بود پستت. ولی خب تاثیر گذار بود واقعا. ته ته دلم بهم میگه بالاخره این بازیو میبینیم توی همین یکباری که فرصت زندگی داریم ولی خب اینقدر این سال ها عذاب کشیدم سر شایعاتش نمیتونم باور کنم این لیک ها و اخبار رو
![]()