شایعه Half-Life 3 تایید شد اپیزود 3 و 4 کنسل شدند

RattleSnake

کاربر سایت
20110616half-life.jpg

همانطور که میدانید Half-Life یکی از ip های موفق شرکت valve میباشد و همیشه از محبوبیت خاصی برخوردار بوده است .
پس از یک دهه محبوبیت و چندین سال انتظار امروز اخبار از فروم Steam شنیده شده است و کاربران را متعجب ساخت.
در حالی که در Steam همه منتظر خبری از اپیزود سوم این بازی بودند چنانچه از سال 2007 تاکنون خبری از ایپزودهای بعدی این بازی نبود امروز خبر کنسل شدن اپیزودهای 3 و4 این بازی تایید شد .
یکی از مشاوران درباره این بازی میگویید که ما در حال برنامه ریزی درباره قسمت سوم این بازی یعنی half_life 3 در بین سالهای 2008 تا 2010 بوده ایم و اپیزود 3 و 4 نسخه دوم بازی را از برنامه شرکت خارج کردیم.
در یکی از پستهای کارکنان این شرکت هم همچین حرفی ذکر شده بود که سریع پست پاک شد اما اینکار شرکت valve میتواند برایشان عواقبی را بهمراه اورد.
در گذشته شایعه ای از اپیزود سوم این بازی در وبسایت سابق و هک شده Deus Ex منتشر شده بود که داعا کرده بود قسمتهای بعدی این بازی یعنی اپیزود سوم و چهارم قرار بود خارج ار این شرکت در استدیو Arkane ساخته شود.
Valve بارها تایید کرده بود که بازی سری half-life را فراموش نکرده است و در حال کار برروی ان میباشند، اما اطلاعاتی از بازی که قرار بود ساخته شود یا اپیزودها نمیداد.

منبع

• Like
Reactions: Cloud Strife
اخه عزیز من چرا خبرو اینطوری میگی داستان این خبر چیزه دیگری هست .
یک ساعت وقت رو گزاشتیم برای ترجمه شما اومدی یه طور دیگه بیان کردی :|

• Like
Reactions: Hamidreza
بله این کلمه رو متجه نشدم
درمورد طرز بیانم طرز بیان هرکسی فرق داره ممکنه من یک چیزی برداشت کنم شما هم یک چیز دیگه
از مدیران و ناظما تقاضا میکنم تاپیک رو به بخش شایعات منتقل کنند

آخرین ویرایش:
خبر درست دقیقا چی بوده؟ والا من که دوست دارم نسخه ی 3 رو بدن تا اپیزود 3 و 4 ولی اینکه این بازی خارج از VALVE ساخته بشه واسه ی من فاجعست. HALF LIFE واقعا جزو بزرگترین بازی های تاریخ گیم هستش خدا کنه با یه سیاست درست این بازی رو به جایی که حقش هست (جایگاه نخست توی سبک FPS ) برسونن.

بله این کلمه رو متجه نشدم
درمورد طرز بیانم طرز بیان هرکسی فرق داره ممکنه من یک چیزی برداشت کنم شما هم یک چیز دیگه

من چی کار به طرز بیان شما دارم ؟ من دارم از خبر صحبت میکنم .

یکی از مشاوران
میشه بگید این مشاور کی بوده ؟ اولا این خبر رو کاربری به نام ryuuk در یکی از فرومهای استیم داده و هیچ هم کارمند Valve نیست ایشون تو یه شرکتی تو سیاتل کار میکنه که از طریف اینترنت کاربران به اونجا وصل هستن .

در یکی از پستهای کارکنان این شرکت هم همچین حرفی ذکر شده بود
این کارمند اولا کارمند سابق Valve بود ، اقای Mike Dussault و از برنامه نویسان سابق این شرکت بود. و ایشون هیچ خبری در این مورد نداده . این اطلاعات رو همون یوزر استیم " ryuuk " تونسته از طریق اینترنت به فایلها و سوابق ایشون دسترسی پیدا کنه و این خبرو بزاره
اینم پستش اصلی این شخص هستش . که گفته ایشون یعنی Dussault در بین سالهای 2008 تا 2010 در بخش برنامه نویس HLF3 کار میکرده
lghl3leak.png

• Like
Reactions: Loghman and Saber
آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve سر انجام به شایعه ها که از دیروز شروع شده بود پایان داد و همه را امید وار کرد :
” بله یک داستان دیگر از بازی در راه است همه منتظر باشند ! ”
halflifelogo0329.jpg
خیلی از بازی کننده ها به این قضیه امید وار بودند که نسخه سوم از بازی Half-Life 2 در حال ساخت است و هر از چند گاهی هم شایعه ای در این مورد شنیده می شد. اما خیلی ها هم امید داشتند که مدیران Valve در حال ساخت یک بازی جدید در محیط جدید و بزرگتر با عنوان Half-Life 3 هستند و حالا با اتکا به اطلاعاتی که یکی از کارمندان سابق Valve در اختیار سایت های خبری قرار داده است گویا ساخت بازی Half-Life 3 بسیار محتمل تر است !
شروع ماجرا
همه این ماجرا ها از جایی شروع شد که یکی از کاربران سایت هواداران Valve در پستی اعلام کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است و رسما تایید شده است.
…………………………………………………………………………………………………………
این متن اصلی نوشته است :
“”"Mike Dussault, a long time programmer at Valve, recently left the company. I didn’t know him until last week. Let me introduce myself. I’m a freelance artist. I do contract work for a studio in Seattle, through the internet. They have a client access system on their site. I came across Dussault’s resume, while browsing the files section. Now, I know you’re all curious about Valve’s in-house development, but I’m only going to talk about the Half-Life series. “”"​
………………………………………………………………………………………………………..
ترجمه متن :
Mike Dussault یکی از برنامه نویسان ارشد Valve اخیرا این کمپانی را ترک کرده است و من او را تا هفته پیش نمی شناختم ، بگذارید خودم را معرفی کنم من یه هنرمند داوطلب هستم و از طریق اینترنت با یک استدیو در سیاتل کار می کنم . آنها درسایت خود بخش دسترسی اعضا دارند و من توانستم به رزومه کاری Dussault’s دسترسی پیدا کنم . من می دانم که در حال حاضر شما کنجکاو هستید که بدانید Valve’s در بخش ساخت و توسعه بازی خود چه می کند اما در حال حاضر من فقط می خواهم در مورد بازی هاف لایف با شما صحبت کنم .
در ادامه این شخص در پست خود گفته است :
……………………………………………………………………………………………………….
“” بر اساس این رزومه کاری شرکت Valve قسمت سوم از این بازی را در سال ۲۰۰۷ و درست قبل از انتشار قسمت دوم و همزمان با آن در دست ساخت و بررسی داشت و تا قبل از انتشار قسمت دوم از بازی Half-Life 2 بر روی آن کار می کرد. این شخص مدیر بخش techinal در عنوان متوقف شده Half-Life بوده است که در خارج از این شرکت در حال ساخت بود است. آقای Dussault برنامه نویس و کد نویس Half-Life 3′ در سال های 2007 الی 2010 بوده است “”
…………………………………………………………………………………………………………
با توجه به این که در فروم ها و تالار های گفتگو نمی شود زیاد به نوشته های افراد و طرفداران اتکا کرد اما در این مورد اتفاقات جالبی افتاده است:
1.این متن به طور کامل از این فروم حذف شد و خیلی سریع مدیران سایت آن را پاک کردند!
2. حتی دسترسی آن کاربر( ryuuk ) به تالار گفتگو را هم به طور موقت مسدود کرده اند!
3. آقای Mike Dussault تایید کرده اند که ایشان یکی از کارمندان شرکت Valve بوده اند و سال گذشته این کمپانی را ترک کرده اند .
4.اعضای ارشد Lambda Generation نیز در یک صحبت عجولانه گفته اند که این موضوع مربوطه به نسخه چهارم از سری Half-Life 2 است! که گویا قرار بوده توسط EA ساخته شود. که این در نوع خود نیز خیلی جالب است.
سر انجام امروز آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve به شایعه ها پایان داد و همه را امید وار کرد که قسمت جدیدی در حال ساخت است !

منبع : gameinformer

• Like
Reactions: Kasra-M
آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve سر انجام به شایعه ها که از دیروز شروع شده بود پایان داد و همه را امید وار کرد :
” بله یک داستان دیگر از بازی در راه است همه منتظر باشند ! ”
منبع : gameinformer

تایید که نکرده هیچ، اتفاقا کاملا تکذیب کرده:
Valve's Doug Lombardi responded to this rumor in about as clear a way as we could hope for: "This is fiction (aside from the fact that Mike D is a real person)." Well, back to the waiting game, everybody
گفته خبر واقعیت نداره. برید بخوابید، وعده به دلتون ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or