شایعه Half life 3 آیا؟

-Poormaz-

Loyal Member
شمارش معکوس آغاز شد

به تازگی سایت به نام Black Mesa Research Facility website افتتاح شده که بر روی صفحه ی آن یه شمارش معکوسی نمایان شده. شمارش به ترتیب از سمت چپ به صورت رور، ساعت و دقیقه است. تصاویری از G-man به عنوان پس زمینه نیز نشان داده میشوند. شمارش معکوس در تاریخ 5 می تمام میشود. در روزی که گوردون فریمن برای اولین بار کار خود را به عنوان دانشمند در Black Mesa آغاز کرد. گمانه زنی های زیادی شده ولی دقیقا معلوم نیست. ممکن که شماره سوم Half Life باشد یا شاید بازسازی نسخه ی های قدیمی بازی. به هرحال باید دو روز دیگر صبر کنیم تا متوجه این سوپرایز باشیم. امیدوارم خبر یا تریلری از 3 Half -Life باشد.

knza_1.jpg

vv1s_2.jpg

منبع

همیشه این واسم سوال بود. چه چیز این بازی گیم پلیشو با بقیه شوترها متمایز کرده؟
منم تمام نسخه هاشو بازی کردم. ولی چیز خیلی متفاتی نسبت بقیه شوترها درش ندیدم.
میشه واضح تر، دقیقتر و جزیی تر اختلافات این بازی با همسبک هاشو بگید؟

تحولی که Halo توی شوترهای کونسولی گزاشت،تحولی که GOW توی شوترهای سوم شخص گزاشت،تحولی که که COD توی سبک شوتر گزاشت و همون تحولی که بازیهای ID Softwar توی صنعت بازیسازی گزاشت این بازی یکجا گزاشت توی صنعت گیم از لول دیزاین تا فی خالدون این بازی تحول بوده و هنوز هم که هنوزه همه چیزش خاصه این یک فکت هستش که قریب به 98% صنعت گیمینگ قبولش دارن

دقیقا همین حرفی که زدید یه جورایی جوابتون هم هست، این بازی شده یک جور منبعی باسه الهام گرفتن و در اون زمان همین سبکی اصلا وجود خارجی هم نداشت ، سال 2004 این بازی تک بود. شاید به سلیقه های مدرن زیاد نخوره ولی واقعا این بازی تکه . نمی تونم برات دقیق توضیح بدم. این بازی رو باید درکش کنی تا ازش لذت ببری. شما نمی تونی برای من مثلا حس یک غذای لذیذ رو توصیف کنی و همون طور ممکنه این غذا از نظر شما لذیذ باشه و مثلا حال من ازش بهم بخوره ! این بازی جزو یکی از لذت بخش ترین چیز های عمرم بود و هرگز از یادم نمیره و اگر نسخه 3 بیاد من رسما روانی میشم ;)

من بعد از اینکه این همه در مورد half life شنیدم تصمیم گرفتم تست کنم و ببینم چیه
از اونجایی که سن من قد نمیده به این بازی برای همین طبیعیه که تجربش نکردم
تازه امروز شروع کردم HL 1 رو بازی کردم و واقعا بازی خاصی هست
فکرشم نمیکردم که این بازی تا ین حد جذاب باشه
اولین چیزی هم که به چشمم خورد گیمپلی مولتیپلیر محبوبم بود
واقعا دارم از این بازی لذت میبرم
سوالی که دارم اینه که برای هر دو نسخه ریمستر اومده؟ اسمشون چیه؟

خوب دقیقا" چون بقیه از روی این بازی کپی می کنن در نتیجه بقیه شوتر ها هم همینن ، خودت جواب خودتو دادی :d

فقط یه مطلب رو بهتون بگم. باور کنید این حرفم رو صادقانه و به دور از جانبداری میگم.
من ps3 کپی خور دارم که باهاش میتونم بازیهای ps1 , ps2 و بازیهای خیلی از کنسولهای قدیمی تر رو براحتی اجرا کنم.
اینم بگم تقریبا تمام بازیهای خوب ps2/ps1 روهم دارم. اولش فکر میکنید چقدر میتونه خوب باشه اگر خاطرات زیبای دوران کودکیتون رو دوباره زنده کنید یا بازیهای که دوست داشتید و نتونستید، رو تجربه کنید. ولی واقعا اونطوری که فکر میکنید نیست. یعنی نمیگم هیچ جذابیتی نداره. ولی انتظار نداشته باشید اون لذتی که اون دوران واستون داشتن رو الان هم داشته باشن. این جریان مختص من هم نیست همه دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم.خیلی زود ترجیه میدید که خاطرات خوبتون رو حفظ کنید تا اونا رو لگد مال کنید. به این نتیجه میرسید که خاطرات خوب اون دوران ارزشش خیلی زیاده... پس بزارید همونطوری که بودن باقی بمونن.

اینطور که شما حرف از خاطرات کودکی و اون دوران زدید فکر کردم گیمر قدیمی هستید و Half-Life رو سال 98 بازی کردید اما با این سوالتون احتمالا Half-Life 2 رو هم سال 2004 بازی نکردید
حالا خاطرات کودکیتون صادقانه هست یا این سوالتون بماند

اینطور که شما حرف از خاطرات کودکی و اون دوران زدید فکر کردم گیمر قدیمی هستید و Half-Life رو سال 98 بازی کردید اما با این سوالتون احتمالا Half-Life 2 رو هم سال 2004 بازی نکردید
حالا خاطرات کودکیتون صادقانه هست یا این سوالتون بماند

چی میگی واسه خودت؟
چه ربطی داره؟
من احتیاجی ندارم بیوگرافیم رو بگم که بخوام چیزی رو ثابت کنم.
ولی شما با چه جراتی در مورد کسی که نمیشناسیش قضاوت میکنی؟
این اعتماد به نفس از کجا اوردی؟
از کجا میدونی من hl رو کی بازی کردم؟
کجای کامنت من نوشته من این بازی رو سال 98 بازی کردم یا 2015؟
الان داشتم به یکی از دوستان میگفتم. علت اینکه پستهای من تو بازیسنتر کمه و تا جایی که میتونم وارد بحث ها نمیشم، kid brain بودن بعضی از اعضاشه.
این عکسو نگاه کن. 4 تا شماره پایینیش واسه سال 79 ( حدودا )
بازم اگه مشکلی داشتی بگو. اسنادش همه موجوده.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز علت این که HL یه بازی انقلابی بود کاملاً مشخصه. اون زمان از نظر تکنیکی یه بازی بود که از هر چی قبلش دیده بودیم چند گام جلوتر بود.
از نظر گیم پلی همون اسلحه جاذبه بازی و فیزیکی که براش طراحی کرده بودن یه انقلاب بود.
گیم پلی سند باکس با آزادی عمل بالا با گان پلی عالی + یه داستان فوق العاده با پِیسِ عالی که یه بازی اپیک رو رقم زد.

بشخصه میدونم الان هر چی هم بسازن به اندازه HL2 بهم مزه نمیده (HL که اومده بود اصلاً نمیدونستم چیه و مدتها بعد بازیش کردم و اون تاثیری که باید رو روی من نگذاشت). ولی متاسفانه اپیزود دوم HL2 با یه کلیف هنگر بسیار بدجور تموم شد و همین باعث شده خیلی از طرفداران مشتاق نسخه سوم باشن! من هنوزم باورم نمیشه بازی اون شکلی تموم شد و نزدیک به 7-8 ساله که هیچ خبری ازش نیست :(

بشخصه میدونم الان هر چی هم بسازن به اندازه HL2 بهم مزه نمیده (HL که اومده بود اصلاً نمیدونستم چیه و مدتها بعد بازیش کردم و اون تاثیری که باید رو روی من نگذاشت)
شماره 1 اش هم دقیقا همنطور بود .......اصلا ساختار و روایت داستان و کرکتر های بهترین شوترای قبل HL1 رو یه نگاه بندازین.کاملا ساده و فقط برای خالی نبودن عریضه تو بازی قرار داده شدن ولی HL1 کفت این عناصر هم بدرد بخورن و به این شکل استفاده کنید:d

ولی یه شانسی که HL2 آورد و HL1 نیاورد انقلابی بودن تو زمینه گرافیک بود...یعنی گرافیک HL1 هم عالی بود زمان خودش ولی مال HL2 با اون فیزیکش یه چیز دیگه بود:d

کلا جزو معدود بازیهایی(یا تنها بازی) بود HL2 که( یا حالا شانس آورد یا سازنده ها دیگه خیلی خبره بودن )که تو اکثر زمینه هاش با هم انقلابی بود نه مثه خیلی از بازیهای بزرگ دیگه که مثلا گرافیک عالی ولی داستان خوب یا همه چی عالی گرافیک خوب و ...... .

.

پدر این سبک HL است و دیگر هیــچ./
هنوزم هروقت حوصله‌ام سر میره و چیزی ندارم بازی کنم HL1 رو میارم ، با این که 13 سال از زمانی که واسه اولین بار بازیش کردم میگذره هنوزم جذابه.
الان هم واسه HL3 زوده ،4-5 سال دیگه که دیگه همه بازیه های شوتر تکراری و بی‌مزه شدن ولو میاد دست این سبکو میگیره و بلندش میکنه.
gaben4.png

اتفاقا من خیلی از عمو Gabe ممنونم. وقتی متوجه شدن فعلا چیزی بهتر از Orange Box ممکن نیست و نمیشه اون جهش مدنظرشون که بخواد صنعت گیم رو به لرزه دربیاره و در حد و اندازه نام HL باشه ایجاد کنن پروژه رو خوابوندن.

زمانش میرسه. اون موقع دیگه کسی از تاخیرهای طولانی صحبت نخواهد کرد! :biggrin:

من که میگم دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره تا الان 7-8 سال شده شاید 10 سالم این انتظار بشه ولی خبر ساخت شماره 3 بلاخره میاد شایدم دنبال اون هدستشون هستن و معرفی بازی منتقل کردن بعد اون پروژه شایدم اضافه کردن تکنولوژی جدید تو بازی هستن

چی میگی واسه خودت؟
چه ربطی داره؟
من احتیاجی ندارم بیوگرافیم رو بگم که بخوام چیزی رو ثابت کنم.
ولی شما با چه جراتی در مورد کسی که نمیشناسیش قضاوت میکنی؟
این اعتماد به نفس از کجا اوردی؟
از کجا میدونی من hl رو کی بازی کردم؟
کجای کامنت من نوشته من این بازی رو سال 98 بازی کردم یا 2015؟
الان داشتم به یکی از دوستان میگفتم. علت اینکه پستهای من تو بازیسنتر کمه و تا جایی که میتونم وارد بحث ها نمیشم، kid brain بودن بعضی از اعضاشه.
این عکسو نگاه کن. 4 تا شماره پایینیش واسه سال 79 ( حدودا )
بازم اگه مشکلی داشتی بگو. اسنادش همه موجوده.

Half-Life از همون 98 انقلاب شوترها بوده و فراتر از خیلی متفاوت!
اینکه شما چیزی درش ندیدید به احتمال من بازی نکردن به موقع یا ترول

AMD اومده لیست بازی هایی که از سری 390 کاراتهای گرافیکش پشتیبانی میکنن رو لیست کرده که...:d

Star Wars Battlefront, DOOM, Half-Life 3 و Fall Out 4 ابن بازی تماما از DX12 پشتیبانی میکنن. حالا این وسط Half-Life 3 چی میگه خدا داند.

AMD اومده لیست بازی هایی که از سری 390 کاراتهای گرافیکش پشتیبانی میکنن رو لیست کرده که...:d

Star Wars Battlefront, DOOM, Half-Life 3 و Fall Out 4 ابن بازی تماما از DX12 پشتیبانی میکنن. حالا این وسط Half-Life 3 چی میگه خدا داند.
یا حضرت هایپ :|
منبع معتبره آیا ؟ /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or