mahabad کاربر سایت Jan 12, 2012 #1 سلام خدمت دوستان گلم . من هر چی گشتم اینو تو تاپیکها پیدا نکردم.من دنبال لینک مستقیم این بازی هستم اگه در پیدا کردنش کمک کنید ممنون میشم.
سلام خدمت دوستان گلم . من هر چی گشتم اینو تو تاپیکها پیدا نکردم.من دنبال لینک مستقیم این بازی هستم اگه در پیدا کردنش کمک کنید ممنون میشم.
ALL4ONE کاربر سایت Jan 12, 2012 #3 سلام فکر نکنم لینک پیدا کنی من چند تا سایت رو زیر و رو کردم پیدا نشد.
mahabad کاربر سایت Jan 12, 2012 #4 خواهشن بگردید برای اونایی که بازی نکردن هنوز جدیده این بازی.منم دارم میگردم اگه پیدا کردم میزارم
abtinhitodie کاربر سایت Jan 12, 2012 #6 اصلا تو بازار اومد این برا ۳۶۰؟با این حال تو یکی از سایتها دیدم گذاشته برا فروش
HalfLife G Loyal Member Jan 12, 2012 #8 نوشته شده توسط abtinhitodie: اصلا تو بازار اومد این برا ۳۶۰؟با این حال تو یکی از سایتها دیدم گذاشته برا فروش بیشتر... بله اومد و فروش خوبی هم داشت روی ایکس باکس.... بنده هم دارم ولی اونموقع خریدم و الان سخته لینکشو پیدا کردن من توصیه می کنم بری لینک pc اش رو پیدا کنی که در دسترس لینک نسخه کنسولیش خیلی سخت پیدا میشه
نوشته شده توسط abtinhitodie: اصلا تو بازار اومد این برا ۳۶۰؟با این حال تو یکی از سایتها دیدم گذاشته برا فروش بیشتر... بله اومد و فروش خوبی هم داشت روی ایکس باکس.... بنده هم دارم ولی اونموقع خریدم و الان سخته لینکشو پیدا کردن من توصیه می کنم بری لینک pc اش رو پیدا کنی که در دسترس لینک نسخه کنسولیش خیلی سخت پیدا میشه
mahabad کاربر سایت Jan 12, 2012 #10 نوشته شده توسط _MAFIA_: ببین درسته: کلیک! بیشتر... خیلی ممنون دوست عزیز ولی این لین ه ی ل ت هست.