دوست عزیز همونطور که گفتم این بازی با سایر early access ها فرق میکنه. بازم میگم به نظرم بتل رویال رو تو یوتیوب خودتون سرچ کنین ببینین چجوریه. در ضمن استدیو 5 نفره هم پشت بازی نیست که میگین indie !
به شخصه هیجان آدرنالینی که توی این مُد وجود داره من توی هیچ بازی دیگه ای تجربه نکردم. حالا تو این پست تا جایی که بتونم توضیح میدم.
====================
ایده اصلی بتل رویال رو از فیلمی به همین اسم که تو سال 2000 ساخته شد گرفتن و یه جورایی Hunger games هم دنبالهرو همین ایده اس.
حالا توی بازی 150 تا پلیر با دستای خالی رو به صورت رندوم توی مپ بزرگ با چتر میفرستن پایین. هدف هم کاملا مشخصه کشتن همدیگه تا اینکه یک نفر آخر سر زنده بمونه و برنده بازی بشه!!
توی مپ به صورت رندوم انواع سلاح و کمک های اولیه و جلیقه و حتی ماشین Spawn میشه که بازیکن ها میتونن اینارو لوت کنن و همدیگه رو بکشن. بعد از 5 دقیقه منطقه ی امن یا Safe zone توی مپ به صورت دایره علامت زده میشه که همه پلیر ها موظفن برن توی این منطقه ( واسه جلوگیری از کمپر ها
) وگرنه گاز سمی ریلیز میشه و کسایی که داخل دایره نیستن کشته میشن. بازی همینجوری ادامه پیدا میکنه و هر 3 دقیقه Safe Zone جدید و کوچکتری اعلام میشه و گاز سمی پیشروی میکنه و در آخر سر مثلا 10 نفر میمونن داخل یه منطقه خیلی کوچیک تو مپ که نفر آخر برنده بازی میشه و جایزه های مختلفی میگیره.
حتما توصیه میکنم یک دست کامل این بازیو توی یوتیوب ببینین حاضرم بهتون قول بدم که خوشتون بیاد!
لذتی که توی اول شدن Battle Royale هست رو تو هیچ بازی دیگه ای تجربه نکردم. مثلا وقتی به 5 نفر آخر میرسین تمام 4 ستون بدنتون از استرس شروع میکنه به لرزیدن!