تورج جان پیشنهاد میکنم قبل از اینکه 60-70 پول پای این بازی بدی حتما قبلش دموشو بازی کن!کسايی که ميخوان بازی رو يکی بهم قول داده بياره زير 65 تومن اين هفته !!!! اگه ok بود اعلام ميکنم که از کی بگيريد...:biggrin1:
تورج جان پیشنهاد میکنم قبل از اینکه 60-70 پول پای این بازی بدی حتما قبلش دموشو بازی کن!کسايی که ميخوان بازی رو يکی بهم قول داده بياره زير 65 تومن اين هفته !!!! اگه ok بود اعلام ميکنم که از کی بگيريد...:biggrin1:
تورج جان پیشنهاد میکنم قبل از اینکه 60-70 پول پای این بازی بدی حتما قبلش دموشو بازی کن!
یه قابلیت داره به اسم asistance وقتی فعالش میکن کنترل افتضاح میشه گرافیک هم در حد عکسهایی که من دیدم نبود حالا خودت دمو رو بازی کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری!
واقعاً ؟؟؟؟؟ من gameplay ها رو ديدم ... باحال به نظر امد...:confused:
ولی اينطور که تو شما ميگی فکر کنم يجای بازی لنگ ميزنه....
باشه من امشب ميزارم برای دانلود...
نميشه لينک بديد از رو کامپيوتر گرفت بعد ريخت رو PS3 ؟
یه قابلیت داره به اسم asistance وقتی فعالش میکن کنترل افتضاح میشه گرافیک هم در حد عکسهایی که من دیدم نبود حالا خودت دمو رو بازی کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری!
وقتی با خود کنسول میشه دیگه چرا میخوای با PC دان کنی؟
سلام دوستان
کسانی که این بازی رو گرفتن
این بازی ارزش خریدن رو داره قیمتش اینجا 80 هستش
وقتی با خود کنسول میشه دیگه چرا میخوای با PC دان کنی؟
يه عکس از Box Shot ميگيری ؟؟؟؟:biggrin1:
مرسی...
منم ميگيرم... احتملاً فردا اينطورا ...:biggrin1:
کنترلش افتضاح نیست، به هر حال اون قسمت جنبه fun داره اجباری به استفاده اش نداری...
من دموشو بازی کردم و ازش بیشتر از Ace Combat 6 لذت بردم.
دوست عزیز من هنوز بازی رو نگرفتم
منظورم این بود
این بازی ارزش خرید رو داره؟؟؟
اینجا قیمتش 80 هستش.
اشتباه از من بود
آخه اینا از این قسمت به عنوان یه برتری اسم میبردن که چندان جالب هم نیست!کنترلش افتضاح نیست، به هر حال اون قسمت جنبه fun داره اجباری به استفاده اش نداری...
من دموشو بازی کردم و ازش بیشتر از Ace Combat 6 لذت بردم.
من هم بازی کردم و مشعوف شدم دموشو البته فعلا بازی کردم که از حد انتظار بهتر بود