HλLF-LIFE 2: Episode 2 for PC

سلام

من جمعه این بازی رو دانلود کردم و فکر کنم جز اولین نفراتی بودم که تو این سایت روی pc این بازی رو انجام دادم. تو این چند روز دیدم یسری از سوالات بچه ها در مورد نسخه pc در تاپیک های مختلف هی عنوان می شه گفتم یه تاپیک در مورد این بازی ایجاد شه تا pc داران نیز در مورد این بازی اگه مطلبی دارند بیان کنند.

Episode 2 واقعا ارزش انتظار کشیدن رو برای دیدن ادامه داستان این بازی فکر می کنم داشت. واقعا HL همیشه یکی از بهترین FPS هاست و اگه هر روز هم یه شماره ازش منشتر بشه من یکی که اصلا خست هنمی شه.
بازی در دید کلی تفاوت خاصی با Episode 1 نداره ولی فیزیک بازی بهبود داده شده و این امر در انفجار ها به خوبی محسوس هست/ گرافیک بازی از همان موتور source استفاده می کنه که از لحاظ texture ممکنه در لحظه اول یکم قدیمی به چشم بیاد ولی نور پردایز ها و رنگ آمیزی بسیار خوب است و شمادر طول بازی کمبود در گرافیک اجساس نمی کنید.
کنترل بازی هم فکر نمی کنم نیاز به تعریف داشته باشه چون همه دیگه HL رو بازی کردن. تنها اشکال بازی کم بودن اون هست که حدود 6-7 ساعت بازی به پایان می رسه.

بازی چون توسط نرم افزار STEAM اجرا می شه طبق معمول setup نداره و فقط شما بازی رو روی هارد کپی می کنید و پس از ساختن یک short-cut بازی رو اجرا می کنید. E2 حدود 8.5 گیگ فضا نیاز داره.

همون فایل حجیم 1.2 gig رو میگی؟بعد با چی اجرا کنم؟hl2 چی ؟ بابا تو فولدر بازی دو تا فولدر به نام episode 2 و unistall داره و بقیه چندیا فایل بزرگ هست که اسماشونم source , ep1 episodic و ... هست.یک shortcut هم هست که روش میزنی error میدنی.تو فولدر episode 2 که میری چندتا فولدر هست و یک hl2.exe و یک فایل bat. .روی hl2 که میزنی error میده که gameinfo میخواد.روی اون یکی که میزنی(همونی که پسوندش bat هست) میره تو episode 2 .از تو episode 2 هم راهی برای انتقال به hl2 و episode one نیست.:crying1::crying1::crying1::crying1::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:

منم یه همچین مشکلی دارم و فقط episode two رو میتونم بازی کنم و بقیه انگار نیستند!
dvd هم مال شرکت تکین هستش!
اینم عکس از داخل فولدر اصلی نصب شده half-life 2 episode two داخل هاردم :

half-life2episodetwo.JPG

:confused:

دوستان مگر قرار نبود که اپیزود 2 با صحنه ای خطر افتادن آلیکس از داخل واگن های قطار شروع بشه ؟؟؟

من امروز وقتی بازی رو شروع کردم اصلا به همچین چیزی برخورد نکردم!!! شما هم امتحان کردید؟

دوستان مگر قرار نبود که اپیزود 2 با صحنه ای خطر افتادن آلیکس از داخل واگن های قطار شروع بشه ؟؟؟

من امروز وقتی بازی رو شروع کردم اصلا به همچین چیزی برخورد نکردم!!! شما هم امتحان کردید؟
حق با شماست ولی انگار تغییر عقیده دادند و اینجوری درستش کردند

میگم یعنی هیچ راهی نداره ما بتونیم پورتال و هالف لایف 2 اصلی رو بازی کنیم . من اصلا واسه این گرفتمش که بتونم از اول هالف لایف رو تجربه کنم .
این سرزمین هم گند زده با این کاراش . اگه کامل نیست پس چرا بازی 14 گیگ فضا میخواد !!؟؟

Episode 3 که 100% داریم.این سری اصلا Trilogy اگر خود HL2 به حساب نیاد.چون تازه باید برن Arctic قطب شمال دنبال یه کشتی یخ شکن مال شرکت Aperture که رقیب Black Mesa بوده به اسم Borealis که یک تکنولوژی خطرناک داره بگردند.Eli گفت که باید نابودش کنن.تازه هنوز سرنوشت نیروهای بیگانه Combine مشخص نیست.Advisor ها با جذب مغز Eli متوجه و جود کشتی شدند پس اونا هم به طرف کشتی در حرکتند.تازه دارند سرنخ میدن که این G-man چه کارس تو این داستان.معلوم شد که وی بوده که Alyx را نجات داده و....
با وارد شدن داستان شرکت Apertue در داستان Half-Life (کشتی Borealis و داستان Portal) مقدمه برای ساختن بازی های دیگر پیدا شد.این شرکت با درست کردن تکنولوژی پیشرفته تر Portal ها نسبت به Black Mesa باعث ناپدیدشدن Borealis شد.حالا یه داستان هم روی این مسئله خواهند ساخت.
Adrian Sheperd هم هنوز زندس و قراره برای اون هم بازی درست بشه(قهرمان سرباز 22 ساله Half-Life Opposing Force)

آقا من نشستم یه بار HL2 و ep1 رو کامل رفتم الان میخوام ep2 رو برم یه سری چیز میز اکسترکت میکنم رو هارد بعدش کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته:دی یه سری چیز میز هم نوشته بود که شرتکات درست کنم و دستکاریش کنم ولی بازم هیچ اتفاقی نمی افته!حجم کل فایل هم 8.6 گیگه.

آقا من نشستم یه بار HL2 و ep1 رو کامل رفتم الان میخوام ep2 رو برم یه سری چیز میز اکسترکت میکنم رو هارد بعدش کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته:دی یه سری چیز میز هم نوشته بود که شرتکات درست کنم و دستکاریش کنم ولی بازم هیچ اتفاقی نمی افته!حجم کل فایل هم 8.6 گیگه.

عماد بازی رو از تو فولدر خودش اجرا کن

آقا بازی رو اجرا کردم یه کله هم تمومش کردم:دی گفتم فردا تعطیله یه حالی ببریم:دی ولی من از داستانش تا اینجا خوشم اومده باید دید بقیش چی میشه!اپیزود بعدی کی میاد؟:دی

Half Life 2 - Coastline to Atmosphere

واي خدا... اين Half Life 2 - Coastline to Atmosphere اي كه giga pc games داده بيرون چه installer مزخرفي داره !
نصب بازي حدود نيم ساعت طول ميكشه !!!!
با چه سيستمي؟

core2 duo 2.8 GHz !!!!

تازه از روي Image سي دي !!!

اصلا اين داستان جديده؟ كسي چيزي راجع بهش ميدونه؟ بعد از EP2 هست يا قبل اون؟ :(

واي خدا... اين Half Life 2 - Coastline to Atmosphere اي كه giga pc games داده بيرون چه installer مزخرفي داره !
نصب بازي حدود نيم ساعت طول ميكشه !!!!
با چه سيستمي؟
core2 duo 2.8 GHz !!!!
تازه از روي Image سي دي !!!
صلا اين داستان جديده؟ كسي چيزي راجع بهش ميدونه؟ بعد از EP2 هست يا قبل اون؟ :(
با سلام
Coastline to Atmosphere یه ماد single player است که در اواسط 2006 عرضه شده پس ربطی به داستان عنوان رسمی 1 و 2 Half life و اپیزودهای اون نداره. یه بابائی پاشده و یه ماد با یه داستان شخصی ساخته و اونطور که توضیح داده Coastline to Atmosphere یه سناریو احتمالی رو بعد از پایان half life 2 روایت میکنه.
خب نگاه کردم, حجمش حدود 200 مگه. پس اگه من بخام دانلود کنم چون برای هر گیگ 2000 میدم میشه تقریبا 400 تومن و کافیه half life 2 رو داشته باشم. احتمالن نصبم نداره مثل مادای دیگه کافیه چند تا فایلو replace کنی و اینم نیم ساعت طول نمیکشه.
لطفا قبل از اینکه چیزی بخرید تحقیق کنید. این شرکتام که از علاقه مردم سوء استفاده میکنند تا یه پولی به جیب بزنند. در ضمن برای half life 2 مادای خیلی بهتری هست.
شما هم حالا زیادم ناراحت نباش cpu تاثیری روی سرعت نصب نداره, بیشتر هارد و نوع bus ربط داره.;)
موفق باشی.

انگار اين كنار يه قسمت ديگه اي از HL بوده. چون 3 تا CD بود. خدا رو شكر يارو پس گرفت. چون نصبش بالاي يك ساعت وقت ميخواست كه من بيخيالش شدم. كلي فايل خورده ريزه داشت.

بچه ها، اين mod هاي HL چه مدليه؟
ايني كه گرفتم (بالاخره بعد از1 ساعت و نيم نصب) با يه batch file اجرا ميشه با اين دستور:

hl2.exe -steam -game Coastline_to_Atmosphere

كه انگار اين mod كلا 5 تا بخش داره.

اما وقتي hl2.exe رو به تنهايي اجرا ميكنم 14 تا بخش متفاوت مياد، اما روي مرحله اول كه كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته. اين هم انگار command line خاصي ميخواد.
كسي ميدونه چي به چيه؟

يه فولدر هست به اسم hl2. اما وقتي اون رو تو command line ميذارم، بازم عين قبل چيزي لود نميشه !

آخرین ویرایش:
مگه The Orange Box از 5 تا بازی تشکیل نشده؟!
من نسخه 3DVD این بازی رو دارم که 2 تا DVD رو HL2:EP2 تشکیل میده و 1DVD رو هم Portal پس بقیه بازی ها چی میشه؟!(آیا شرکتی هست که نسخه کاملش رو داده باشه؟!)
این دو تا بازی روی هم دیگه 14 گیگ فضا میگیرن پس چه جوری نسخه 360 روی 1DVD9 عرضه شده؟!

آخرین ویرایش:
با سلام به همگی
در مصاحبه ای که در سایت cvg که با دیوید اسپیز و مارک لیدلاو (طراحان اصلی هاف لایف 2 قسمت دوم ) انجام دادن در جواب به این سوال که قسمت سوم چه خبر خواهد بود ؟ گفتد: هنوز نمی دونیم که واقعا تو قسمت سوم چی میشه.! اما یه کاریش می کنیم !!:eek::confused: طبق گفته سازندگان قسمت سوم در یکی از سال های 2008 یا 2009 منتشر می شود(خدا بخیر کنه چه تاریخ دقیقی! ) و آخرین قسمت هالف لایف 2 است:( اما داستان تمام نمی شود شاید در هاف لایف 3 پیگیری کنیم .:cheesygri

ولی به نظرم در حد حرفه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or