HλLF-LIFE 2: Episode 2 for PC

سلام

من جمعه این بازی رو دانلود کردم و فکر کنم جز اولین نفراتی بودم که تو این سایت روی pc این بازی رو انجام دادم. تو این چند روز دیدم یسری از سوالات بچه ها در مورد نسخه pc در تاپیک های مختلف هی عنوان می شه گفتم یه تاپیک در مورد این بازی ایجاد شه تا pc داران نیز در مورد این بازی اگه مطلبی دارند بیان کنند.

Episode 2 واقعا ارزش انتظار کشیدن رو برای دیدن ادامه داستان این بازی فکر می کنم داشت. واقعا HL همیشه یکی از بهترین FPS هاست و اگه هر روز هم یه شماره ازش منشتر بشه من یکی که اصلا خست هنمی شه.
بازی در دید کلی تفاوت خاصی با Episode 1 نداره ولی فیزیک بازی بهبود داده شده و این امر در انفجار ها به خوبی محسوس هست/ گرافیک بازی از همان موتور source استفاده می کنه که از لحاظ texture ممکنه در لحظه اول یکم قدیمی به چشم بیاد ولی نور پردایز ها و رنگ آمیزی بسیار خوب است و شمادر طول بازی کمبود در گرافیک اجساس نمی کنید.
کنترل بازی هم فکر نمی کنم نیاز به تعریف داشته باشه چون همه دیگه HL رو بازی کردن. تنها اشکال بازی کم بودن اون هست که حدود 6-7 ساعت بازی به پایان می رسه.

بازی چون توسط نرم افزار STEAM اجرا می شه طبق معمول setup نداره و فقط شما بازی رو روی هارد کپی می کنید و پس از ساختن یک short-cut بازی رو اجرا می کنید. E2 حدود 8.5 گیگ فضا نیاز داره.

این مسائلی که شما بهش اشاره می کنید مثلا نشون ندادن بعضی از آبجکت ها مثل کلنگ و یا ایستادن یسری از افراد در بازی بدون حرکت و ... هیچ کدوم ربطی به بازی ندارن و باگ نیستن. همانطور که TyRaX جان اشاره کرد اینا همشون به این علت هست که این نسخه های کپی شده از Steam به دلیل اینکه درستو حسابی نمی شه کپی کرد همیشه یسری فایلاش ناقص می شه. نمونشم تو hl2 بود که همش باید دستور Disable A.I رو می زnd وگرنه همه آدما بدون حرکت در بازی می موندند!
در نسخه اصلی بازی هیچ کدوم از این ایرادات وجود نداره!

TF2 هم واقعا بازی قشنگی هست و سبک جالبی داره. با سرور های ترکیه هم می شه بازی کرد.

ین مسائلی که شما بهش اشاره می کنید مثلا نشون ندادن بعضی از آبجکت ها مثل کلنگ و یا ایستادن یسری از افراد در بازی بدون حرکت و ... هیچ کدوم ربطی به بازی ندارن و باگ نیستن. همانطور که TyRaX جان اشاره کرد اینا همشون به این علت هست که این نسخه های کپی شده از Steam به دلیل اینکه درستو حسابی نمی شه کپی کرد همیشه یسری فایلاش ناقص می شه. نمونشم تو hl2 بود که همش باید دستور Disable A.I رو می زnd وگرنه همه آدما بدون حرکت در بازی می موندند!
در نسخه اصلی بازی هیچ کدوم از این ایرادات وجود نداره!
یعنی من با زدن دستور اون مشکل بی حرکت بودن رو می تونم حل کنم؟

بعد هم اون مشکل گرافیکی رو چطور می تونم حل کنم
البته زیاد اذیت نکرده ولی خب تو ذوق می زنه!!

یعنی من با زدن دستور اون مشکل بی حرکت بودن رو می تونم حل کنم؟

بعد هم اون مشکل گرافیکی رو چطور می تونم حل کنم
البته زیاد اذیت نکرده ولی خب تو ذوق می زنه!!
هیچ کدوم از این دو مشکل رو نمی تونی حل کنی بهزاد جان. مگر اینکه وایسی یه نسخه کرک شده دیگه بیاد که شاید کاملتر باشه.

من هم Ep2 را تمام كردم

اقا سلام . من هم خودم EP2 را 4.5 GIG از اينترنت دانلود كردم و با هزار جور دردسر اجرا شد و ديشب تموم شد. خيلي كوتاه بود مثلا EP1 ولي مثل اين كه قرار نيست EP3 هم در راه باشه از اخره اين بازي معلوم شد. حالا به هر حال اين مشكلي كه دوستان از اون عكس انداخته بودند روي نسخه من هم وجود داشت حالا شايد يك Orange Box دانلود كردم

دوستانی که با فریز شدن در جریان بازی مواجه شده اند میتوانند هر بار قبل از اجرای باز با تغییر دادن تاریخ ساعت کامپیوتر (سال، ماه و روز) یه جورهایی سر و ته این مشکل رو هم بیارند.
من خودم تو نسخه Half-Life 2 با این ارور مواجه میشدم: Node of graphic is not up to date ... Rebuilding یا همچین چیزی بود....

شما یه بار امتحان کنید نتیجه اش رو بگید تا ببینیم برای شما هم جواب داده یا نه ...
موفق باشید ......

اره فکر کنم اخرین هالف لایف بود:(( چون اگه قرار بود ادامه پیدا کنه یه دمویی یا اون یارو رو نشون میدادن:mad: دیگه ادامه نداره چون اون جا از بین رفت :confused:

من یه جای Portal گیر کردم (البته شاید جاش اینجا نباشه) تو Chapter 9 یا 10 وقتی دره باز میشه چند از اون مسلسل ها اونجاست وقتی همه رو از بین می برم باید چی کار کنم؟

اره فکر کنم اخرین هالف لایف بود:(( چون اگه قرار بود ادامه پیدا کنه یه دمویی یا اون یارو رو نشون میدادن:mad: دیگه ادامه نداره چون اون جا از بین رفت :confused:
اولا سازنده ها از اول اعلام کرده بودند که بازی سه اپیزودیه.
ثانیا بازی با مردن پدر Alyx تموم شه که خیلی مسخرس.خود Gordon که نمرده که دیگه اصلا شخصیت اولی وجود نداشته باشه. بالاخره باید داستان رو به یه جایی برسونند.
در ضمن گفته شده احتمالا Episode 3 تو City 17 نیست.
آخه توی Episode 2 هم City 17 رو می بینیم که نابود شده.فکر نمی کنم محیط E2 جزو City 17 باشه.

آخرین ویرایش:
خیلی کوتاه بود Episode 2 ! اصلا فکر نمیکردم انقدر کوتاه باشه... ولی اصلا ارزش 1 سال صبر کردن نداشت..به جای این اپیزود ها 4 سال صبر میکردن یه hl جدید میساختن
272.gif
272.gif

درسته بازي كوتاهه ولي من شخصا دوست دارم هر سال يه قسمت رو بازي كنم تا اينكه 3 سال صبر كنم تا همه رو يك جا بازي كنم
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بازي هم بايد بگم واقعا عالي بود
گرافيك بازي خيلي زيبا بود(خصوصا مراحلي كه تو جنگل بود واقعا عالي طراحي شده بود)
فيزيك بازي هم پيشرفت خوبي داشت
به نظر من E2 نسبت به E1 و نسخه اصلي بازي(HL2) يه پيشرفت قابل توجهي داشت و اونم تو گيم پلي بود كه خيلي جذاب و هيجان انگيز طراحي شده بود
مرحله آخر بازي هم كه يه شاهكار به تمام معنا بود

اقا یکی کمک کنه.من 3 dvd بازی رو گرفتم.یکیش که مربوط به portal میشه.اون دو تای دیگه رو که نصب میکنم وقتی نصب تموم میشه در محل نصب فقط فایل اجرایی ep2 با پسوند bat هستش. .کسی میدونه hl2 و episode 1 چه جوری میان بالا...:confused: جون من یکی بگه :((

ببر ( اسمتم نمیدونم همون ببر :biggrin1: ) یا دوستان بازی سیستمش مثل قبلی هست یا عوض شده ( منظورم اجرا شدن بازی ) میخوام تورنت کلشو بگیرم میترسم دانلود کنم بعد اجرا نشه ضایع بشم . با تشکر

اقا یکی کمک کنه.من 3 dvd بازی رو گرفتم.یکیش که مربوط به portal میشه.اون دو تای دیگه رو که نصب میکنم وقتی نصب تموم میشه در محل نصب فقط فایل اجرایی ep2 با پسوند bat هستش. .کسی میدونه hl2 و episode 1 چه جوری میان بالا...:confused: جون من یکی بگه :((

باید فایلهای episode 1 را توی hl2 بزاری

باید فایلهای episode 1 را توی hl2 بزاری

همون فایل حجیم 1.2 gig رو میگی؟بعد با چی اجرا کنم؟hl2 چی ؟ بابا تو فولدر بازی دو تا فولدر به نام episode 2 و unistall داره و بقیه چندیا فایل بزرگ هست که اسماشونم source , ep1 episodic و ... هست.یک shortcut هم هست که روش میزنی error میدنی.تو فولدر episode 2 که میری چندتا فولدر هست و یک hl2.exe و یک فایل bat. .روی hl2 که میزنی error میده که gameinfo میخواد.روی اون یکی که میزنی(همونی که پسوندش bat هست) میره تو episode 2 .از تو episode 2 هم راهی برای انتقال به hl2 و episode one نیست.:crying1::crying1::crying1::crying1::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or