HλLF-LIFE 2: Episode 2 for PC

سلام

من جمعه این بازی رو دانلود کردم و فکر کنم جز اولین نفراتی بودم که تو این سایت روی pc این بازی رو انجام دادم. تو این چند روز دیدم یسری از سوالات بچه ها در مورد نسخه pc در تاپیک های مختلف هی عنوان می شه گفتم یه تاپیک در مورد این بازی ایجاد شه تا pc داران نیز در مورد این بازی اگه مطلبی دارند بیان کنند.

Episode 2 واقعا ارزش انتظار کشیدن رو برای دیدن ادامه داستان این بازی فکر می کنم داشت. واقعا HL همیشه یکی از بهترین FPS هاست و اگه هر روز هم یه شماره ازش منشتر بشه من یکی که اصلا خست هنمی شه.
بازی در دید کلی تفاوت خاصی با Episode 1 نداره ولی فیزیک بازی بهبود داده شده و این امر در انفجار ها به خوبی محسوس هست/ گرافیک بازی از همان موتور source استفاده می کنه که از لحاظ texture ممکنه در لحظه اول یکم قدیمی به چشم بیاد ولی نور پردایز ها و رنگ آمیزی بسیار خوب است و شمادر طول بازی کمبود در گرافیک اجساس نمی کنید.
کنترل بازی هم فکر نمی کنم نیاز به تعریف داشته باشه چون همه دیگه HL رو بازی کردن. تنها اشکال بازی کم بودن اون هست که حدود 6-7 ساعت بازی به پایان می رسه.

بازی چون توسط نرم افزار STEAM اجرا می شه طبق معمول setup نداره و فقط شما بازی رو روی هارد کپی می کنید و پس از ساختن یک short-cut بازی رو اجرا می کنید. E2 حدود 8.5 گیگ فضا نیاز داره.

گرفتن Orange Box از سرزمین یک اشتباهه که متاسفانه منم این اشتباه را مرتکب شدم ...

جالبه که سرزرمین اومده اسم Orange Box را روی جعبه گذاشته در حالی که حتی بهش Black Box هم نمیشه گفت .. چون اصلا در پک سرزمین خبری از Portal نیست .... حالا منو بگو که تازه انتظار داشتم Half life 2 و Half life 2 : Episode One هم در پک بازی باشه :laughing:

من فقط پیشنهاد می کنم کسانی که قصد خرید Orange Box را دارند از شرکت هایی این بازی را تهیه کنند که بازی را بصورت کامل عرضه می کنند یعنی دیگه پک بازیشون حداقل شامل Half life 2 :Episode two ، Portal , Team Fortress 2 باشه ...

..................

متاسفانه خیلی منتظر این بازی بودم برای همین صبر نکردم و از اولین جایی که بازی رو آورده بود تهیه کردمش.جدا از مشکل 14Gb فضای خالی روی هارد دیسک که بازی طلب می کند این مورد عدم وجود Portals در بین بازی ها دیگه نوبر است.وقتی هم برای اولین بار سوال کردم بهم گفتند Portals یک بازی اساسا" آنلاین است که پیش بینی کردیم مورد توجه قرار نمی گیرد برای همین داخل پک نزاشتیمش ! من نمیدونم اگر از این لحاظ به قضیه نگاه کنیم ، پس چرا Team Fortress 2 رو گذاشتند ؟ البته به نظر خودم اینها همه اش بهانه است.اگر به اینجور شرکت ها باشد از خداشون ـه که هر کدوم از بازی ها رو روی یک DvD5 در پک جداگانه بفروشند تا سود بیشتری کنند.

مثلا" الان من نسخه x360 ، همین Orange Box رو گرفتم که شامل Half-Life 2 اصلی ، Episode One ، Episode Two ، Portals و Team Fortress 2 می شود.به ناچار Portals رو روی کنسول بازی می کنم هر چند که سبک اصلی بازی ادونچر واقعیت مجازی است و اینجور بازی ها فقط به درد خوره های Mouse و کی بورد می خورند.

خیلی کوتاه بود Episode 2 ! اصلا فکر نمیکردم انقدر کوتاه باشه... ولی اصلا ارزش 1 سال صبر کردن نداشت..به جای این اپیزود ها 4 سال صبر میکردن یه hl جدید میساختن
272.gif
272.gif

متاسفانه خیلی منتظر این بازی بودم برای همین صبر نکردم و از اولین جایی که بازی رو آورده بود تهیه کردمش.جدا از مشکل 14Gb فضای خالی روی هارد دیسک که بازی طلب می کند این مورد عدم وجود Portals در بین بازی ها دیگه نوبر است.وقتی هم برای اولین بار سوال کردم بهم گفتند Portals یک بازی اساسا" آنلاین است که پیش بینی کردیم مورد توجه قرار نمی گیرد برای همین داخل پک نزاشتیمش ! من نمیدونم اگر از این لحاظ به قضیه نگاه کنیم ، پس چرا Team Fortress 2 رو گذاشتند ؟ البته به نظر خودم اینها همه اش بهانه است.اگر به اینجور شرکت ها باشد از خداشون ـه که هر کدوم از بازی ها رو روی یک DvD5 در پک جداگانه بفروشند تا سود بیشتری کنند.

مثلا" الان من نسخه x360 ، همین Orange Box رو گرفتم که شامل Half-Life 2 اصلی ، Episode One ، Episode Two ، Portals و Team Fortress 2 می شود.به ناچار Portals رو روی کنسول بازی می کنم هر چند که سبک اصلی بازی ادونچر واقعیت مجازی است و اینجور بازی ها فقط به درد خوره های Mouse و کی بورد می خورند.
من از west گرفتم portal هم توش بود.Team Fortress هم چون آنلاینه به کار ما نمیاد برای همین نذاشته بودند.جالبه که از هر چی شرکت دیگه می پرسم می گن portal چیه!در ضمن e2 و portal رو هم حدود 14 گیگ جا می گیرند.e2=8.67GB .portal=5.1GB
خیلی کوتاه بود Episode 2 ! اصلا فکر نمیکردم انقدر کوتاه باشه... ولی اصلا ارزش 1 سال صبر کردن نداشت..به جای این اپیزود ها 4 سال صبر میکردن یه hl جدید میساختن
272.gif
272.gif
آره خیلی کوتاه بود.ولی از خیلی از بازیهای طولانی بیشتر به من حال داد.

آخرین ویرایش:
دوستان بازی رو تمام کردم. خیلی جذاب بود ولی زود تموم شد. بعضی جاها ادمها حالت فریز شده دارن. شما هم به این مشکل برخوردین؟

tv47 عزیز این مشکل یک باگ هستش که بصورت خودکار کد فریز شدن NPC ها رو اجرا میکنه.
برای برگردوندن این حالت به شکل طبیعی باید بری و از کنسول بازی (همون جایی که در منوی بازی عین پنجره باز می شه و دستورات در اون تایپ میشه) دستور بردگردوندن رو تایپ کنی.این دستور چون جزئ کدهای تقلب هست میتونی از اینترنت سرچش کنی.ضمنا توی هون کنسول دستور اجرا شده رو میتونی پیدا کنی ولی باید دقت کنی!(من یادم نبود وگرنه برات مینوشتمش چون مربوط به دوسال پیش میشه!

سلام بچه ها...
امروز با این انجمن آشنا شدم. از محیط دوستانه اینجا خوشم اومد گفتم ثبت نامی به عمل بیاوریم و ما رو از خودتون بدونید... ;)

راستش دیدم بحث بحثه Half-Life 2 هستش، اون هم از نوع Episode 2 ایی !!! گفتیم ما هم نظر خودمون رو بگیم :cheesygri .... این بازی یکی از بهترین انتخاب های من بود به خصوص اپیزود یک که شروع خوبی داشت و میشد حدس زد به خاطر دنباله دار بودن این نسخه مراحل کوتاه باشند اما روند خسته کننده ای نداشت (به خصوص مرحله سوم که تو اون محوطه بسته باید تمام ماشین ها رو درون اون گودال ها انداخت تا از فوران اون حشرات چندش آور جلوگیری کرد :cheesygri و همچنین مرحله پایینی که در اوج به پایان رساند و مارو چشم به انتظار اپیزود دو کرد!!)

در نظرات چندتن از دوستان خوندم که از لحاظ گرافیکی با این بازی مشکل داشتند:confused:

من با این سیستم دو نسخه از هاف - لایف رو بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم:

CPU: AMD dualcore 4400

RAM: OCZ 1gig buss 800

VGA: ASUS 8600 GT 256mb

گمان نمیکنم با این سیستم برای بازی اپیزود دو مشکلی داشته باشم.:p

دوستان بازی رو تمام کردم. خیلی جذاب بود ولی زود تموم شد. بعضی جاها ادمها حالت فریز شده دارن. شما هم به این مشکل برخوردین؟
منم برخورد کردم و از خنده ترکیدم :laughing:
tv47 عزیز این مشکل یک باگ هستش که بصورت خودکار کد فریز شدن NPC ها رو اجرا میکنه.
برای برگردوندن این حالت به شکل طبیعی باید بری و از کنسول بازی (همون جایی که در منوی بازی عین پنجره باز می شه و دستورات در اون تایپ میشه) دستور بردگردوندن رو تایپ کنی.این دستور چون جزئ کدهای تقلب هست میتونی از اینترنت سرچش کنی.ضمنا توی هون کنسول دستور اجرا شده رو میتونی پیدا کنی ولی باید دقت کنی!(من یادم نبود وگرنه برات مینوشتمش چون مربوط به دوسال پیش میشه!
اصلا شما فهمیدی ایشون چی گفت؟؟ اونی که شما میگی A.I Disable هست... اینی که ایشون میگن رو میتونی تو عکس زیر ببینی که خودم گرفتم ... دقت کن این دو نفر چه جوری ایستادن! ولی بقیه سالم هستن :laughing:

view

سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم

من گاهی جاها تصاویر گرافیک عجیبی می بینم
مثلا اون کلنگ هایی که بین اهرام ها مونده تا نگه داری کنه وسایل برای من شبیه شبرنگ های صورتی هستند!!!!
برای کسی این اتفاق افتاده؟

سلام
بچه ها یه نفر توضیح میده این بازی های آنلاینی که توی این پک هست رو چجوری باید بازی کرد ؟ اصلا ما تو ایران می توننیم اینا رو بازی کنیم؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم

من گاهی جاها تصاویر گرافیک عجیبی می بینم
مثلا اون کلنگ هایی که بین اهرام ها مونده تا نگه داری کنه وسایل برای من شبیه شبرنگ های صورتی هستند!!!!
برای کسی این اتفاق افتاده؟

برا من همین جوریه، بقیه رو نمی دونم
چون همین ورژن مزخرفی که تو داری رو منم دارم (بعد از اون همه انتظار فقط E2 ـه)
یه جاهایی هم فریز NPC ها مشاهده میشه
در هر صورت اشتباه کردم دانلودش نکردم ... (کلی دلمو برا HL2 و HL2:e1 صابون زده بودم) ...

----------------------------------
----------------------------------

نوشته شده توسط hassan_110:
بچه ها یه نفر توضیح میده این بازی های آنلاینی که توی این پک هست رو چجوری باید بازی کرد ؟ اصلا ما تو ایران می توننیم اینا رو بازی کنیم؟

بازی آن لاینش TF2 هستش که تا به سرور خود steam وصل نشی، نمی تونی online بازی کنیش و این بدین معناست که باید Original پک Orange Box رو از Steam بخری و بعد ...

برا من همین جوریه، بقیه رو نمی دونم
چون همین ورژن مزخرفی که تو داری رو منم دارم (بعد از اون همه انتظار فقط E2 ـه)
یه جاهایی هم فریز NPC ها مشاهده میشه
در هر صورت اشتباه کردم دانلودش نکردم ... (کلی دلمو برا HL2 و HL2:e1 صابون زده بودم) ...
من از آبی گرفتم....فک کنم شما هم از اونجا گرفته باشی

خیالم راحت شد....فک کردم مشکل از سیستم باشه
اینکه یه سری جاها شخصیت ها ایستادن هم واسه من صدق می کنه...
من اول فک کردم خود بازی این شکلی هست....

با این حال دارم غنیمت می کنم تا به نزدیکترین بازی خفن که Helage هست برسم....
از هیچی که بهتره :)

چرا هميشه hl نسخه ي pc يه فيلمي بايد در بياره؟!
hl2 كه يادتونه , hl:e1 هم كه بايد hl2 نصب ميكردي و بعد يه سري فايل ميريخيتي تو فولدر e1 تا مشكلش حل بشه;)

چرا هميشه hl نسخه ي pc يه فيلمي بايد در بياره؟!
hl2 كه يادتونه , hl:e1 هم كه بايد hl2 نصب ميكردي و بعد يه سري فايل ميريخيتي تو فولدر e1 تا مشكلش حل بشه;)

چون اینها همه قرار بوده با استفاده از steam اجرا بشوند .. خوب این بند و بساط برای پیچوندن steam و درست کردن ورژن های Non-steam ـه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or