HλLF-LIFE 2: Episode 2 for PC

سلام

من جمعه این بازی رو دانلود کردم و فکر کنم جز اولین نفراتی بودم که تو این سایت روی pc این بازی رو انجام دادم. تو این چند روز دیدم یسری از سوالات بچه ها در مورد نسخه pc در تاپیک های مختلف هی عنوان می شه گفتم یه تاپیک در مورد این بازی ایجاد شه تا pc داران نیز در مورد این بازی اگه مطلبی دارند بیان کنند.

Episode 2 واقعا ارزش انتظار کشیدن رو برای دیدن ادامه داستان این بازی فکر می کنم داشت. واقعا HL همیشه یکی از بهترین FPS هاست و اگه هر روز هم یه شماره ازش منشتر بشه من یکی که اصلا خست هنمی شه.
بازی در دید کلی تفاوت خاصی با Episode 1 نداره ولی فیزیک بازی بهبود داده شده و این امر در انفجار ها به خوبی محسوس هست/ گرافیک بازی از همان موتور source استفاده می کنه که از لحاظ texture ممکنه در لحظه اول یکم قدیمی به چشم بیاد ولی نور پردایز ها و رنگ آمیزی بسیار خوب است و شمادر طول بازی کمبود در گرافیک اجساس نمی کنید.
کنترل بازی هم فکر نمی کنم نیاز به تعریف داشته باشه چون همه دیگه HL رو بازی کردن. تنها اشکال بازی کم بودن اون هست که حدود 6-7 ساعت بازی به پایان می رسه.

بازی چون توسط نرم افزار STEAM اجرا می شه طبق معمول setup نداره و فقط شما بازی رو روی هارد کپی می کنید و پس از ساختن یک short-cut بازی رو اجرا می کنید. E2 حدود 8.5 گیگ فضا نیاز داره.

سلام
وسایل نقلیه تو Episode2 هست ؟تو Episode 1 نبود یکم از جذابیت کم شد(از نظر من)TF2 رو با 128KB میتونیم بازی کنیم؟free یه ؟
توی بازی یه ماشین جدید وجود داره که تو دموهاشم نشون داده بودن. بیشتر ماموریت های بازی با ماشین انجام می شه.

TF2 هم اصلا نمی شه بازی کرد به دلیل اینکه نسخه کرکیش نیومده هنوز.

من دوباره هف لایف2 رو ریختم دارم میرم تا این برسه دستم:دی
من تو سایت دیدم گویا نسخه دزدیه Episode2 اومده،اشکانم گفت که TF2 نیومده،پرتال چی،دزدی اونم اومده؟
راستی Tf2 رو که نمیشه با Bot بازی کرد،رو شبکه هم نمیشه بازی کرد؟یعنی اجازه ساخت سرورم نمیده حتی؟حتما باید کانکت شی به سرور خودش؟

سلام

من جمعه این بازی رو دانلود کردم و فکر کنم جز اولین نفراتی بودم که تو این سایت روی pc این بازی رو انجام دادم. تو این چند روز دیدم یسری از سوالات بچه ها در مورد نسخه pc در تاپیک های مختلف هی عنوان می شه گفتم یه تاپیک در مورد این بازی ایجاد شه تا pc داران نیز در مورد این بازی اگه مطلبی دارند بیان کنند.

Episode 2 واقعا ارزش انتظار کشیدن رو برای دیدن ادامه داستان این بازی فکر می کنم داشت. واقعا HL همیشه یکی از بهترین FPS هاست و اگه هر روز هم یه شماره ازش منشتر بشه من یکی که اصلا خست هنمی شه.
بازی در دید کلی تفاوت خاصی با Episode 1 نداره ولی فیزیک بازی بهبود داده شده و این امر در انفجار ها به خوبی محسوس هست/ گرافیک بازی از همان موتور source استفاده می کنه که از لحاظ texture ممکنه در لحظه اول یکم قدیمی به چشم بیاد ولی نور پردایز ها و رنگ آمیزی بسیار خوب است و شمادر طول بازی کمبود در گرافیک اجساس نمی کنید.
کنترل بازی هم فکر نمی کنم نیاز به تعریف داشته باشه چون همه دیگه HL رو بازی کردن. تنها اشکال بازی کم بودن اون هست که حدود 6-7 ساعت بازی به پایان می رسه.

بازی چون توسط نرم افزار STEAM اجرا می شه طبق معمول setup نداره و فقط شما بازی رو روی هارد کپی می کنید و پس از ساختن یک short-cut بازی رو اجرا می کنید. E2 حدود 8.5 گیگ فضا نیاز داره.
سلام
اگه از تورنت نگرفتی لطفا لینکاشو بزار ما هم بگیریم من چند بار خواستم دانلود کنم ترسیدم این بروبچه هایه روسیه تویه بازی شیرینکاری کرده باشن آخه هرچی لینک پیدا کردم تو سایتایه روسی بود

امروز عصری که بازار بودم Orange Box را از Sarzamin گرفتم.2 تا DvD معمولی بود.

امشب که خواستم نصبش بکنم با یک مورد شگفت انگیز روبرو شدم !

همانطور که می بینید طبق Instal Shield ـی که برای این پک طراحی کردند حدود 14Gb فضای خالی هارد لازم است.البته از این لحاظ زیاد به مشکل برنخوردم چون درایوهای من 15.5Gb است و مشکل با Move چند تا چیز برطرف شد.بازی را کامل نصب کردم ، مانند Steam تمام فایل های اجرایی روی هارد کپی می شدند و دو تا آیکون برای TM 2 , HL2 : ET روی دسکتاپ ـّم ظاهر شد.البته در انتهای نصب به غیر از آپدیت Direct X ، برنامه Microsoft .NET Framework 2.0 هم Repair شد.مشکل من اینست که هر وقت روی هر کدام از آیکون ها DC میکنم بعد از لوگوی والو و لایسنس Source سیستم Reset می شود !

از کرک هم خبری نبود.ویندوزم XP آخرین آپدیت SP است.

----------
اشکان جان ، در مورد داستان هم توضیحی می دهی.من کمی بخاطر تریلر ها بابت حال Alex نگران هستم.

پست نامربوط من اساس کار تاپیک رو بهم ریخت.از همه طرفداران Half Life معذرت میخوام.

مشکلم با آپدیت کردن درایورهای کارت گرافیک حل شد.TF 2 اصلا" Campaign ندارد و یک بازی مخصوص شبکه است.مورد جالبی که در بسته PC ، Orange Box دیدم وجود اچیومنت بود.

سلام دوستان منم امشب تمومش کردم همونطور که قبلا دوستان عنوان کردند بازی بسیار زیباست.مخصوصا قسمت آخر جنگ با Strider ها با اینکه کمی Challengingبود ولی خیلی خوب درست شده.barney هم نبود تو این شمارش هیچی هم ازش نگفت.

امروز عصری که بازار بودم Orange Box را از Sarzamin گرفتم.2 تا DvD معمولی بود.

گرفتن Orange Box از سرزمین یک اشتباهه که متاسفانه منم این اشتباه را مرتکب شدم ...

جالبه که سرزرمین اومده اسم Orange Box را روی جعبه گذاشته در حالی که حتی بهش Black Box هم نمیشه گفت .. چون اصلا در پک سرزمین خبری از Portal نیست .... حالا منو بگو که تازه انتظار داشتم Half life 2 و Half life 2 : Episode One هم در پک بازی باشه :laughing:

من فقط پیشنهاد می کنم کسانی که قصد خرید Orange Box را دارند از شرکت هایی این بازی را تهیه کنند که بازی را بصورت کامل عرضه می کنند یعنی دیگه پک بازیشون حداقل شامل Half life 2 :Episode two ، Portal , Team Fortress 2 باشه ...

..................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or