GWN: فيزيك Colin McRae DiRT بسيار بي خود است

BlackCat

کاربر سایت
Richard Manley نويسنده سايت GWN نظر خود را در مورد DiRT اين گونه اعلام كرده است:
من فكر مي كنم آن ها بايد قبل از انتشار بازي تجديد نظري در مورد فيزيك بازي كنند و گرنه دير يا زود شاهد يك عنوانColin McRae مايوس كننده ديگر خواهيم بود.
من دموي بازي را بر روي 360 بازي كردم و مي توانم بگويم فيزيك بازي پس از نسخه دوم بازي هر بار رو به افت است و اين شماره نيز فاجعه اي ديگر خواهد بود. راندن ماشين ها در DiRT مثل راندن boat(قايق) مي ماند. فيزيك در بازي بسيار سبك و احساس مي كنيد بي وزن هستيد.
سازنده ها مي گفتند بازي داراي ultra-realistic physics system است اما من هرگز آن را حس نكردم به نظر من آن ها بايد بر روي فيزيك بازي وقت صرف كنند تا مانند گرافيك آن زيباتر شود.
اين بود اضحار نظر تند ايشون در مورد فيزيك بازي.

حالا مثلا کسی که این review کرده خیلی شخص مهم و معروفی در زمینه racing بوده که بخوایم رو جرفاش استناد کنیم.
اگه قرار باشه colin فیزیکش بد باشه اکثر بازی های دیگه اصلا فیزیک ندارن.

آخرین ویرایش:
حالا مثلا کسی که این review کرده خیلی شخص مهم و معروفی در زمینه racing بوده که بخوایم رو جرفاش استناد کنیم.
اگه قرار باشه colin فیزیکش بد باشه اکثر بازی های دیگه اصلا فیزیک ندارن.
نمی دونم چرا هر کس چیزی میگه شما سریع رد می کنی ؟
مگه شما خودت آخرشی که هر کی هر چیز میگه قبول ندارید ؟
GOOD LUCK

نمی دونم چرا هر کس چیزی میگه شما سریع رد می کنی ؟
مگه شما خودت آخرشی که هر کی هر چیز میگه قبول ندارید ؟
GOOD LUCK
یکی اگه یکم در زمینه racing وارد باشه و سری بازی Colin McRae Rally رو همه شماره هاشو بازی کرده باشه و این جمله رو ببینه:
پس از نسخه دوم بازي هر بار رو به افت است و اين شماره نيز فاجعه اي ديگر خواهد بود.
کاملا متوجه می شه که سطح سواد نویسنده در زمینه این سبک چقدر بوده. احتمالا این شخص از اون reviewer هایی که مثلا به nfs می ده 9 بعد میاد در مورد این بازی اینطوری صحبت می کنه.

چون به این بازی مربوط میشه اینجا میگم.

مجله سوئدی Gamereactor که مجله معتبری هم هست این بازی رو review کرده و بهش امتیاز 9 از 10 داده.
اینم review ش میتونید برید ببینید. ضمنا عکس هایی هم از بازی در پایین review وجود داره.
http://www.gamereactor.se/recensioner/10688/Colin+McRae%3A+Dirt/
در مورد بازی و نقاط قوت و ضعفش هم چون به زبون سوئدیه من ترجمه شدش رو براتون میگذارم:

Pros:
Accessible, wonderful graphics, superb presentation, great variation, incredibly (unhealthily) entertaining

Cons:
Game mechanics are a little too shallow, a little too easy

البته من2004 و2005 رو بازی کردم وبه نظر یه شبیه ساز عالی با فیزیک بسیار قوی هست
و lich king کاملا درست میگه و نویسنده ی این سایته اخر بیسواداست

من این یارو رو نمیشناسم و اولین باریه که اسمشو میشنوم ولی از این review یی که کرده مشخص که چقدر بوقه!!!
نکنه یارو فکر میکرده داره NFS بازی میکنه که اینجوری گفته
من دموي بازي را بر روي 360 بازي كردم و مي توانم بگويم فيزيك بازي پس از نسخه دوم بازي هر بار رو به افت است و اين شماره نيز فاجعه اي ديگر خواهد بود.
از این حرفش میشه فهمید که هیچ سر رشته ای تو Racing نداره
من این دموی جدیدشو روی PC بازی کردم و باید بگم همه چیز عالیه (فقط بعضی جاها یه مقدار افت فریم داره)
فقط اینو بگم اونایی که Racing باز هستند از بازی لذت میبرن

پس از نسخه دوم بازي هر بار رو به افت است و اين شماره نيز فاجعه اي ديگر خواهد بود.
این یارو فکر کنم از پشت کوه اومده !!
فاجعه ای دیگر !!!!!!!!!! قسمت های قبلی فاجعه بوده ما نمیدونستیم!! :laughing:
خدایی ببین کیا رو میزارن اظهار نظر کنن...هر کیه واقا متاسفم براش.

من این بازی رو بازی نکردم اما شنیدم اونایی که بازی رو بازی کردن میگن که بازی یک سری مشکلاتی توی زمینه فیزیک داره. مثلا توی همون review مجله Gamereactor از همین مساله انتقاد کرده.
میگن توی این بازی وقتی پات رو از روی پدال گاز بر میداری مثل این میمونه که ترمز کردی و وقتی ترمز میکنی مثل این میمونه که خوردی توی دیوار!! یکی دیگه از چیزهایی که گفته میشه اینه که بازی احساس on rail بودن داره.
بهرحال هر بازی ای نقاط ضعف داره. درکل میشه گفت این بازی غیر از چند تا مشکل کوچیک، یکی از racing های خیلی خوبه.

من این بازی رو بازی نکردم اما شنیدم اونایی که بازی رو بازی کردن میگن که بازی یک سری مشکلاتی توی زمینه فیزیک داره. مثلا توی همون review مجله Gamereactor از همین مساله انتقاد کرده.
میگن توی این بازی وقتی پات رو از روی پدال گاز بر میداری مثل این میمونه که ترمز کردی و وقتی ترمز میکنی مثل این میمونه که خوردی توی دیوار!! یکی دیگه از چیزهایی که گفته میشه اینه که بازی احساس on rail بودن داره.
بهرحال هر بازی ای نقاط ضعف داره. درکل میشه گفت این بازی غیر از چند تا مشکل کوچیک، یکی از racing های خیلی خوبه.
والا بازی بی نقض که نداریم ولی اگه مقایسه ای بخوایم حساب می کنم فکر می کنم همانطور که گفتید این بازی ایرادات کمی داره.

من خودم نسخه دموشو بازی کردم و 2 روز هم فقط online بازی می کردم که بسیار لذت داره این بخشش. تو فیزیکش ایراد هایی مثل "پات رو از روی پدال گاز بر میداری مثل این میمونه که ترمز کردی و وقتی ترمز میکنی مثل این میمونه که خوردی توی دیوار" ندیدم. نمی دونم منظور نویسنده از این قسمت دقیق چی بوده چون گاز و ترمز این بازی نسبت به وضیعت جاده های بازی درست عمل می کنه.
البته من نسخه pc رو بازی کردم ولی فکر نمی کنم فرقی داشته باشه.

در مورد اینم که گفته شده بازی یکم آسونه، به نظرم از نسخه های قبلی یکم سخت تر شده چون گیم پلی بازی تغییر کرده اصلا ولی چون تمام درجه های سختی بازی در نسخه دمو آزاد نیست نمی تونم در این زمینه نظری بدم الان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or