GunStringer

كسي از دوستان هاردكور مُد رو باز كرده؟!بازي شديدا سخت ميشه.تعداد گلوله دشمنا و زمان بين تير هاشون چند برابر ميشه.دميج هم بيشتر ميشه:d

من هم به عشق نینجا فروت خریدم ، اما نمیدونم از کجا باید اجراش کنم . اگه بازی لیمبو یادتون باشه ، تو پکش 3 تا بازی بود که همون اول انتخاب میکردیش . اما تو این هیچ قسمتی واسه انتخاب بازی نداره ! دوستان لطف کنن راهنمایی کنند ممنون میشم .

شما باید حتما نسخه اوریج بازی رو بخرین تا کدش اونتو باشه!
درضمن نینجا فروت هیچ داستانی نداره! فقط زدنه و زدنه و زدن!
خیلی هم دقتش خوفه!

كسي از دوستان هاردكور مُد رو باز كرده؟!بازي شديدا سخت ميشه.تعداد گلوله دشمنا و زمان بين تير هاشون چند برابر ميشه.دميج هم بيشتر ميشه:d
آره خدایی آدم زرت و زرت میمیره:دی

بچه ها 4 بازی درون دیسک اینا هستن :
The Maw - Mr.Splosion Man - Comic Jumper - Ms. Splosion man
کمیک جامپر 1.5 گیگه :دی
همشون free هستند چون نسخه trial هستند!(فک کنم دقت نکردم)
dlc هاش هم کاملا همه.

The GS Theme

سلام دوستان بالاخره تموم کردم و بعد از تموم کردن همون صحنه ای که همه دیدن رو دیدم و شکه شدم:دی
دوستان با خرید تمام Unlockable های Bonus Store و البته فقط قسمت Spectial... یا یه همچین چیزی که اولین گزینه هست براتون یه Theme باز میکنه!
من گذاشتم رو دشبورد خیلی چیز خفنیه:دی
حتما بذارید!

امروز 4 تا Chapter رفتم خیلی حال داد واقعا فوق العادست . گیم پلی خیلی خوبی داره بسیار هم متنوع است . کنترل بازی خیلی جالبه اما اولش یکم سخته اما بازی کنی عادت میکنی و بازی جذابتر میشه کلا !
فعلا تا اینجا که همه چیز عالی بود

عالی بود خداییش!
اصلا مراحل تکراری و خسته کننده ندیدم!
نشسته هم عالی ساپورت میکنه!
کلی هم آوارد میده!
آخر بازی همتون میخندید:دی
ببینید کی گفتم!(به کسایی که تموم نکردن!)
نمره من!
9.7 از 10

امروز تموم شد پایان بازی خیلی جالب بود شدید حال کردم . کنترل بازی رو تا اون آخر همچنان مشکل داشتم باهاش ! مخصوصا جاهایی که مینداختت رو یه پل باریک تا از روش رد شی و پایین هم نیفتی :d
کلا گیم پلی خیلی خوبی داشت چسبید
یه DLC مجانی هم داشت دان کردم بازی کردم اون دیگه کاملا فیلم بود و حالت دوئل داشت . به یه تیر میکشتی و میمردی ! جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or