Guitar Hero

با سلام !
من Giutar Hero را با درجه Expert تموم کردم ، نمی خوام کلاس بذارم ولی کسی هست این رکوردارو بزنه ::eek::eek::eek::eek::eek:
امتیاز نام آهنگ
Search And Destoryed.....215362

با سلام !
من Giutar Hero را با درجه Expert تموم کردم ، نمی خوام کلاس بذارم ولی کسی هست این رکوردارو بزنه ::eek::eek::eek::eek::eek:
امتیاز نام آهنگ
Search And Destoryed.....215362

با گیتار یا بی گیتار ؟!!
بی گیتار ! ;) ولی میخام جدیدا بگیرم ! راستش آهنگ های دیگه هم رکورد زدم ولی از این ها بیشتر خوشم می یاد ! :-" راستی تا چند روز دیگه دمو های بازی ام رو تو همین تایپیک برای دانلود می زارم ! حیف که هنوز اجازه ساخت یک موضوع رو ندارم ! :confused:

بی گیتار ! ;) ولی میخام جدیدا بگیرم ! راستش آهنگ های دیگه هم رکورد زدم ولی از این ها بیشتر خوشم می یاد ! :-" راستی تا چند روز دیگه دمو های بازی ام رو تو همین تایپیک برای دانلود می زارم ! حیف که هنوز اجازه ساخت یک موضوع رو ندارم ! :confused:
خدایی بی گیتار خیلی فجیعه این درجه Expert ! البته من روی 360 بازی کردم ولی واقعآ بعضی از آهنگهاشو نمیشه رد کرد !

خدایی بی گیتار خیلی فجیعه این درجه Expert ! البته من روی 360 بازی کردم ولی واقعآ بعضی از آهنگهاشو نمیشه رد کرد !
نه بابا هیچش هم عجیب نیست ! :-"وقتی امکانات نباشه این هم هست ! من که گفتم می خوام دموی بازی ام را براتون تو تایپیک بذارم:confused: باید حتما جز مدیران انجمن باشم تا باور کنید ! :gunner:

بجز free bird و Tatooed love boys بقیه چندان سخت نیستن. البته باید تمرینت خیلی زیاد باشه و مرارت ها بکشی:cheesygri:cheesygri:laughing:
========================================================
راستی آقای تاکسیک زیاد به رکوردات نناز...
یکی از دوستایه من بی گیتار 50% آهنگایه اکسپرتو 5 ستاره طلایی رفته!!!
خودمم رکوردام زیاد باهات تفاوتی نداره....
اگه واقعا یه آهنگ Challenging میخوای برو آهنگ Jordan رو تو قسمت Bonus بخر و رو اکسپرت تمومش کن تا بفهمی آهنگ یعنی چی و گیتاریست یعنی چی ;)
پ.ن:لطفا پست آخر صفحه قبل رو بخونین...

نه بابا هیچش هم عجیب نیست ! :-"وقتی امکانات نباشه این هم هست ! من که گفتم می خوام دموی بازی ام را براتون تو تایپیک بذارم:confused: باید حتما جز مدیران انجمن باشم تا باور کنید ! :gunner:
بابا من کی گفتم باور نکردم !! گفتم سخته !

بجز free bird و Tatooed love boys بقیه چندان سخت نیستن. البته باید تمرینت خیلی زیاد باشه و مرارت ها بکشی:cheesygri:cheesygri:laughing:
:biggrin1: کی حوصله تمرین داره ! ولی واقعآ باهاش حال کردم و امیدوارم GH3 , Rockband هم عالی باشن.

راستی آقای تاکسیک زیاد به رکوردات نناز...
یکی از دوستایه من بی گیتار 50% آهنگایه اکسپرتو 5 ستاره طلایی رفته!!!
خودمم رکوردام زیاد باهات تفاوتی نداره....
اگه واقعا یه آهنگ Challenging میخوای برو آهنگ Jordan رو تو قسمت Bonus بخر و رو اکسپرت تمومش کن تا بفهمی آهنگ یعنی چی و گیتاریست یعنی چی ;)
پ.ن:لطفا پست آخر صفحه قبل رو بخونین...
خوب اگه می خواهی بدونی، من از آهنگ هایی که خوشم رکورد می زنم ، نه همین طور ! :confused:
منم نسبتا حدود 30 تا 40 درصدشو 5 ستاره طلایی گرفتم ! :biggrin1:

بابا من کی گفتم باور نکردم !! گفتم سخته !

:biggrin1: کی حوصله تمرین داره ! ولی واقعآ باهاش حال کردم و امیدوارم GH3 , Rockband هم عالی باشن.
من که زیاد تمرینی نکردم ، همش فقط سه ماهه دارم بازی می کم و بازی ام هیچ چندان تغییری نمی کند ! ;)

جواب اینو ندادی...امتحانش کردی یا نه؟!!
میگم چقدر این تاپیک بازدید کننده داره!:laughing: فقط ما سه تاییم...

در مورد آهنگها هم بگین که از چه آهنگی بیشتر خوشتون اومد...
من به ترتیب:
Sweet Child'o Mine
Warpigs
Freebird
Carry on My Wayward son
Woman
و Laid To Rest

جواب اینو ندادی...امتحانش کردی یا نه؟!!
میگم چقدر این تاپیک بازدید کننده داره!:laughing: فقط ما سه تاییم...

در مورد آهنگها هم بگین که از چه آهنگی بیشتر خوشتون اومد...
من به ترتیب:
Sweet Child'o Mine
Warpigs
Freebird
Carry on My Wayward son
Woman
و Laid To Rest
اینم جوابت : این آهنگ رو من خیلی وقته که زدمش ! بد نیست !:-"
=========================================
راستی به غیر از اون آهنگ Woman ت از همشون خوشم می آید ! :biggrin1:
و یک مسئله دیگه که اینجا مطرح است من تمام چیز های گیتار هرو 2 رو آزاد کردم ! :gunner:
==========================================

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or