Guitar Hero World tour | PC

1507cb43129442019811119front.jpg

و بلاخره انتظار به پایان رسید ، تبریک به همه gh دوستان ....
طبق کامنت گذاری های اخیر متوجه شدیم کی برد رو هم ساپ میکنه .
می تونید از لینک زیر دانلود کنید ....

http://www.mininova.org/tor/2765632

Then extract to a folder. It will automatically do this for all the numbered files.

آخرین ویرایش:
خو اینم شخصیت و لوگو بنده

ایول !

من همرو روی Expert زدم مونده Metallica و System Of A down عزیز !

کلا هم با اون Ozzy هاش حال کردم ! هر چند که از خودش بدم می آد :cheesygri

خیلی آهنگ های چرتی توش بود ، کلا حال آدمو میگرفت فقط یه چند تا انگشت شمار توشون بدرد بخور بود ...
تو Encore طرف میومد رپ میخوند ادم می خواست با کله بره تو مانیتور ، کلا زیاد حال نکردم باهاش ، امیدوارم هر چه زودتر Smash Hits بیاد ...

من همرو روی Expert زدم مونده Metallica و System Of A down عزیز !

من زیاد وقت نکردم بازی کنم روی Hard بازی کردم تا اونجای که بند توی کشتی پرنده آهنگ میزنن رفتم ...
کلا خیلی Easy ه ، ...
اون ترک متالیک هم خیلی ستم بود .:دی

بچه ها من همین الان موفق شدم با گیتار ps3 بازی گیتار هرو aerosmith رو بازی کنم.
شاهکار کردی!
فقط اگه به موفقیت عظیم دیگه ای رسیدی مخفی نگهش داری بهتره(شوخی):biggrin1:

بچه ها میشه یکی به من کمک کنه؟ من میخوام یه گیتار بگیرم که روی pc مشکل نداشته باشه. تا جایی که فهمیدم مستقیما واسه pc کنترولر نیست. ولی مثل اینکه میشه از مال کنسولای دیگه استفاده کرد. لطفا منو راهنمایی کنین ممنون.

بچه ها میشه یکی به من کمک کنه؟ من میخوام یه گیتار بگیرم که روی pc مشکل نداشته باشه. تا جایی که فهمیدم مستقیما واسه pc کنترولر نیست. ولی مثل اینکه میشه از مال کنسولای دیگه استفاده کرد. لطفا منو راهنمایی کنین ممنون.

گیتار سیم دار Xbox رو بگیر ، بهترین انتخابه ، هر چند که تو این World Tour Ign با گیتار و درام Ps3 مانور میدادن ...

بابا شماها چرا اینجورید . چرا ........ میکنید تو هیکله آدم. ببخشید و غلط کردم که نتونستم جلوی احساساتمو بگیرم.
حالا چرا قهر می کنی خوبه نوشتم شوخیه و الا....
در ضمن من هیچ کاری که ربطی به هیکل شما باشه انجام ندادم:biggrin1:

بابا شماها چرا اینجورید . چرا ........ میکنید تو هیکله آدم. ببخشید و غلط کردم که نتونستم جلوی احساساتمو بگیرم.
دیشب نصبش کردم خیلی باحال بود!
کمی جلوی احساسات رو بگیر
چون:
GH : WT رو برات رایت کردم بیا ببرش!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or