Guitar Hero: Warriors of Rock

باور کنید اگه rock band 3 چیزی به نام Pro mode نمی داد ، در مقابل این ترک لیست GH:WOR هیچ شانسی نداشت !!!

===
منم بالاخره بازی رسید دستم و حسابی دارم بازی می کنم ، حرف نداره !!! من خودم به این بازی به عنوان یک بازی موزیک بهش 10 از 10 می دم!!!:x

خب بالاخره تموم شد ! از نظر من که بعد از 2 و 3 بهترین GH بود ! هم آهنگای فوق العاده ای داشت , هم آهنگ خسته کننده و خواب آور کمتر از دو نسخه قبلی داشت و هم حال و هوای بازی خیلی جالب بود. تغییر قیافه گیتاریست ها که روی ویژگی هاشون تآثیر میذاشت هم تنوع خوبی به بازی داده بود. بخش Quickplay هم به خاطر جایزه ها و آیتم هایی که میده خیلی لذت بخشه و Challenge ها هم به خوبی توی این بخش حضور دارن.
بخش هایی که هر 4 تا گیتاریست یا حتی 8 تاشون با هم جمع میشدن واقعآ به یاد موندنی بود !

بازم هر کار کنن به نسخه دوم و سوش نمیرسه
یادش بخیر....
نسخه های دو و سه به چند دلیل دست نیافتنی هستن. یکی اینکه اونجا خبری از اضافات مثل درام و خوانندگی و ... نبود. فقط و فقط گیتار (و بیس) در کار بود و برای همین کلآ یه حس خوبی به آدم میداد. بعد مثلآ اچیومنت های بازی هم به همین دلیل جوری طراحی شده بود که آدم کیف میکرد. مثلآ 300 نُت , 500 نُت و 1000 نُت و ... پشت سر هم یا فلان مقدار امتیاز توی یه آهنگ که توی نسخه های بعدی این اچیومنتها حذف شدن یا کمتر شدن. یه دلیل دیگه که به نظرم خیلی تآثیر میذاره اینه که توی GH های قبل از World Tour لیست آهنگا به دو قسمت تقسیم شده بود. آهنگای درست حسابی توی بخش Career بودن و بقیه آهنگا (که البته توی اونا هم آهنگهای خیلی زیبایی پیدا میشد) توی یه بخش دیگه. ولی از WT به بعد همه آهنگا رو ریختن توی یه بخش و برای همین آدم فکر میکنه آهنگای نسخه های جدید نسبت به نسخه سوم افت داشتن در حالی که به نظرم در خیلی موارد بهتر هم بودن (مخصوصآ اینکه تقریبآ همه آهنگهای GH2 و خیلی از آهنگهای GH3 کاور بودن)

• Like
Reactions: TOP Game
ما هم بازی رو تموم کردیم.
یک کلام :
عالی
3 کلام :
بازی عالی بود
( :دي )فقط چون اکثر بکس expert می زنیم ، نتونستیم لذت چندانی از quest ببریم (چون قسمت اخر جنگ دمی گاد رو نتونستیم ببینیم :دی)
بشینیم الان دوباری از اول بریم!!!

یک سوال :
فقط باید با گیتار یا درام بازی کرد نه؟ قیمت این دو تا تو ایران چنده ؟

برای بازی کردن به عنوان گیتاریست یا بیسیست تو بازی باید گیتار داشته باشید.

برای بازی کردن به عنوان درامر تو بازی بایددرام داشته باشید.

گیتار به تناهایی : حدود 185

درام خالی سخت پیدا می شه

فول پک : حدود 330

قیمت گیتار 185 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

بله

آخرین ویرایش:
برای بازی کردن به عنوان گیتاریست یا بیسیست تو بازی باید گیتار داشته باشید.

برای بازی کردن به عنوان درامر تو بازی بایددرام داشته باشید.

گیتار به تناهایی : حدود 185

درام خایل سخت پیدا می شه

فول پک : حدود 330

:-o قیمت گیتار 185 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or