Guitar Hero: Warriors of Rock

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
GH دوستان حتمآ در جریان هستن که امسال هم مثل سالهای قبل GH (یا GH ها !) ـی جدیدی خواهیم داشت.
حالا مجله OXM UK مطلبی کوتاه در مورد Guitar Hero 6 نوشته که خوندنش خالی از لطف نیست.
در GH6 برای اولین بخشی به نام Quest Mode رو خواهیم دید. بخشی که حالت داستانی داره و با شخصیتهای مختلف GH جلو میره. شخصیت های محبوب قدیمی همگی در این نسخه حضور دارند و البته تغییرات ریز و درشتی هم پیدا کرده اند. برای مثال Lars Umlaut بعد از اینکه نُتها رو به خوبی و پشت سر هم میزنین , به Warrior Lars تبدیل میشه ! یک گراز عجیم الجثه که گیتاری دستش گرفته و در این حالت Multiplier از 4X به 6X تغییر پیدا میکنه !
قسمت Quickplay کماکان وجود داره و با نام +Quickplay شناخته میشه. همه DLC های قبلی که بیش از 300 عدد آهنگ رو شامل میشن , باز هم در این نسخه قابل استفاده هستند. حالت های آنلاینی مثل Plus , Streakers , +Momentum و Do or Die هم در بازی وجود داره و البته تعدادی Power Challenge جدید هم شاهد خواهیم بود.
فعلآ لیست آهنگها مشخص نیست و فقط از 3 گروه معروف و محبوب Kiss , Queen و همین طور Black Sabbath نام برده شده.
در GH6 فقط CGBG رو به عنوان یکی از لوکیشن های واقعی در بازی خواهیم دید. متآسفانه یا خوشبختانه Activision اعلام کرده هیچ شخص معروفی در بازی وجود نخواهد داشت و بازی بیشتر از همیشه به ریشه های فانتزی و مخصوص خودش و گیتاریست هایی مثل Judy Nails و Lars Umlaut برمیگرده. پس دیگه خبری از Kurt Cobain , Sting , Ozzy Osbourne و Johnny Cash نیست ...
البته Gene Simmons خواننده و بیسیست گروه Kiss در بازی حضور داره و به نوعی راوی و گوینده بازی محسوب میشه !

مصاحبه ای کوتاه با Brian Bright کارگردان بازی :
+ ویژگی اصلی بازی جدید Quest Mode نام داره. آیا قرار دادن این ویژگی چالش بزرگی برای تغییر دادن حالت همیشگی و هسته اصلی GH نبود ؟
* مطمئنآ این کار چالش بزرگی بوده. البته ما همچنان حالت Quickplay رو داریم که با ترکیبی از ویژگی های خوب نسخه GH5 و Challenge ها به وجود اومده.
+ تصمیم برای بازگشت به نسخه های قدیمی GH به دلایل داخلی و تصمیمات شرکتی رفته شده یا به خاطر بازخوردها و نقدهای GH5 هست ؟
* میشه گفت ترکیبی از هر دوی اینها ! کمی به خاطر دلایل داخلی و کمی هم به خاطر نقدها. ما دوست داریم بازیکنها رو خوشحال و هیجان زده کنیم. ترکیب Quest Mode و Quickplay تجربه جالبی خواهد بود که با گیتاریست های تغییر شکل یافته (مثل Warrior Lars) همراه خواهد شد. ما این بار خیلی بیشتر از GH5 به روح موسیقی و سبک اصلی سری GH باز خواهیم گشت. اون بازی در مورد همه سبک های موسیقی بود ولی GH6 فقط در مورد Rock n Roll خواهد بود !
+ پس دیگه شاهد حضور گروه هایی چون Coldplay و Vampire Weekend نخواهیم بود ؟
* (میخنده) فعلآ نمیتونیم توضیحی در مورد آهنگها و اظهار نظر در مورد تک تک اونها بدم. ولی همون طور که گفتم تمرکز این نسخه کاملآ بر روی Rock n Roll خواهد بود. این نسخه بیشترین توجه رو به گیتار خواهد داشت و به ریشه های Guitar Hero III برمیگرده و البته چیزهایی که بعد از اون یاد گرفتیم.

یادش بخیر Stone تو GH2 در حین یوگا گیتار هم میزد! (:XD)
ادم تر از Gene نبود بزارن راوی داستان؟ (:دی)
گیتاریست هایی مثل Judy Nails
:X
بنده یک درخواست هم دارم که اگه میشه توی اون ترک لیست که نمیخوام دنیاش نباشه :دی دوتا اهنگ هم از AA و COB و DT و Godgory بزارن ما بریم دنبال کار خودمون :دی

تعدادی از آهنگهای بازی مشخص شده که حقیقتآ بند های فوق العاده ای رو شامل میشه !

AFI - "Dancing Through Sunday"
Anthrax - "Indians"
Avenged Sevenfold - "Bat Country"
Black Sabbath - "Children Of The Grave"
Buzzcocks - "What Do I Get?"
Children Of Bodom - "If You Want Peace... Prepare For War"
The Cure - "Fascination Street"
Def Leppard - "Pour Some Sugar On Me (Live)"
Dethklok - "Bloodlines"
Dire Straits - "Money For Nothing"
DragonForce - "Fury of the Storm"
Drowning Pool - "Bodies"
Fall Out Boy - "Dance, Dance"
Foo Fighters - "No Way Back"
Foreigner - "Feels Like The First Time"
The Hives - "Tick Tick Boom"
Jane's Addiction - "Been Caught Stealing"
Jethro Tull - "Aqualung"
KISS - "Love Gun"
Linkin Park - "Bleed It Out"
Megadeth - "Sudden Death"
Metallica & Ozzy Osbourne - "Paranoid (Live)"
Muse - "Uprising"
My Chemical Romance - "I'm Not Okay (I Promise)"
Night Ranger - " (You Can Still) Rock In America"
Nine Inch Nails - "Wish"
The Offspring - "Self Esteem"
Queen - "Bohemian Rhapsody"
Rammstein - "Waidmanns Heil"
The Rolling Stones - "Stray Cat Blues"
Silversun Pickups - "There's No Secrets This Year"
Slayer - "Chemical Warfare"
Slipknot - "Psychosocial"
Stone Temple Pilots - "Interstate Love Song"
ZZ Top - "Sharp Dressed Man (Live)"

فقط یه Guns N Roses میخوام :(

تیزر بازی هم توی این صفحه هست.

این دفعه دیگه باید برم یه پک یا حداقل یه گیتار بخرم :love:

KISS - "Love Gun"
Megadeth - "Sudden Death"
Metallica & Ozzy Osbourne - "Paranoid (Live)"
Rammstein - "Waidmanns Heil"
Slipknot - "Psychosocial"

اخ جااااااااااااااان :laughing:

نگفتن پک خواهیم داد یا نه؟(منظورم این هست که امکانات جدیدی بر روی گیتار و یا درامش بزارن.اگه این طور باشه صبر کنیم پک این رو بخریم.اگه هم نه که بریم واسه world tour رو بخریم.(2 ساله می خوام یه گیتار بخرم نمی شه :laughing:))

نگفتن پک خواهیم داد یا نه؟(منظورم این هست که امکانات جدیدی بر روی گیتار و یا درامش بزارن.اگه این طور باشه صبر کنیم پک این رو بخریم.اگه هم نه که بریم واسه world tour رو بخریم.(2 ساله می خوام یه گیتار بخرم نمی شه :laughing:))
هر سال پک جدید میدن و بعیده امسال هم چیز جدیدی ندن. ولی اینکه امکانات جدید داشته باشه هنوز معلوم نیست !
motorhead چرا نداره؟:p
لیست نهایی حدود 90 تا آهنگ داره ! تا اینجاش که بندهای بزرگی توی بازی بودن و بعید نیست این یکی هم باشه :دی
معلوم نیست که حتما گیتار باید داشته باشیم یا با دسته هم میشه بازی کرد؟؟؟؟:(:confused:
از سال 2008 و بازی World Tour به بعد هیچ GH ای نیومده که بدون گیتار بشه بازی کرد !

آريا اسم تاپيک را هم عوض کن...
اين سؤال حتماً گيتار بايد داشته باشيم را تو اين سايت فکر کنم 1000 بار جواب دادی! :biggrin1:
فقط خوب ميشد که همون سبک و سياق GH5 را داشت...

اين سؤال حتماً گيتار بايد داشته باشيم را تو اين سايت فکر کنم 1000 بار جواب دادی! :biggrin1:
آره خدایی :دی
فقط خوب ميشد که همون سبک و سياق GH5 را داشت...
از چه نظر ؟! من که از اون سیستم ستاره های GH5 اصلآ خوشم نیومد ! ذوق و شوق بازیکن برای انجام بازی روی درجه های سختی بالاتر رو میگرفت !
چنده این گیتارش میشه با 50 تومن خرید؟;)
توی خارجه بله ولی اینجا نه :دی فکر نکنم زیر 100 تومن گیر بیاد (تازه برای نسخه 3 و اینا)

از چه نظر ؟! من که از اون سیستم ستاره های GH5 اصلآ خوشم نیومد ! ذوق و شوق بازیکن برای انجام بازی روی درجه های سختی بالاتر رو میگرفت !

منظور من اون دايره های تو پر و اون حالتی که حس خوبی به آدم ميداد :biggrin1:
با توجه به عکس ها سيستم ستاره ها در اين نسخه هم هست.

منظور من اون دايره های تو پر و اون حالتی که حس خوبی به آدم ميداد :biggrin1:
اونا خیلی خوب بود ! توی نسخه جدید هم هست !
من منظورم این بود که کلآ واحد پول رو حذف کرده بودن و به جاش ستاره گذاشته بودن. یعنی رسمآ اگه روی Easy میرفتی یا Expert , فرقی توی ستاره هایی که میداد نمیکرد ! فقط بعضی آهنگها بود که برای اینکه بتونی Challengeـش رو تکمیل کنی باید روی درجه های بالاتر میرفتی. بعد مثلآ فروشگاه هم مثل قدیم نبود که باید پول بدی آیتم آزاد کنی. همین طوری همه چی ریخته بود اونجا ! یکی مثل من که درام و میکروفون نداره هم نمیتونست به خیلی چیزها دسترسی داشته باشه.

ای بابا ما باید کف کنیم وقتی گیتار نداریم حیفه خدایی 150 نصف پول Xbox360 رو بدی به یه گیتار بره یه بازی اونم همون بریم مدل های قبل رو بازی کنیم ...
:confused:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or