Guitar Hero: Warriors of Rock

به به! علیرضا ممنون! به من یکی که این عکسا و مخصوصا خود منو های بازی به شدت دلگرمی داد! پیش به سوی نسخه ـی در حد شماره سوم!
اریا کجایی ؟! بیا نظرتو میخوام بدونم :دی

از هرجای دیگه هم بگید عکس می زارم (با این که هر ثانیه عکس گرفتم :d)

به من یکی که این عکسا و مخصوصا خود منو های بازی به شدت دلگرمی داد! پیش به سوی نسخه ـی در حد شماره سوم!
منم دقیقآ همین حس رو دارم ! از همون لحظه معرفی شدن بازی که میگفتن حس و حال نسخه های قدیمی رو داره تا الآن که عکسهای این دوستمون رو دیدم بدجوری عاشق بازی شدم !!!

اوب باید بگم که بله تمامی گیتار های گیتار هرو هم با گیتار هرو و هم با راک بند سازگاری داره!
بعد باید بپرسم که گیتار کدوم نسخه رو به شما 135 تومن قیمت دادن ؟‌:-/

شماره 5 را البته بدن بازی راستی نگفتید اون تغلبی ها برای کسی تا حالا جواب داده

شماره 5 را البته بدن بازی راستی نگفتید اون تغلبی ها برای کسی تا حالا جواب داده
من از چند نفر شنیدم که جواب میده ولی خیلی رو مخه! جنسش هم خیلی چرت تر از اصلی هاس! و اصلا پیشنهاد نشده! ولی حالا راستو دروغش رو خدا داند!

ناز شده ولی اون قسمت slider رو با این که برداشتن ، ولی بازم تو بازی هست !
(منظورم رو فهمیدید ؟‌ :d)
منظور اینه که دقیقا مثل گیتار Aerosmith و 3 و 2 شما میتونین عمل کنین! چجوری؟! اسلاید هارو هم با همین نت های معمولی گیتار میزنین! کلا راحت تر میکنه کارو ولی لذتش کمتر میشه!

منظور اینه که دقیقا مثل گیتار Aerosmith و 3 و 2 شما میتونین عمل کنین! چجوری؟! اسلاید هارو هم با همین نت های معمولی گیتار میزنین! کلا راحت تر میکنه کارو ولی لذتش کمتر میشه!

نه نه !!!
منظورم اینوبد که الان تو این گیتار از slider دیگه خبری ینست ، درست ؟
ولی در بازی اون نت های شیشه ای رو گذاشتن :d
حالا چی ؟ قابل فهم بود ؟‌:d

نه نه !!!
منظورم اینوبد که الان تو این گیتار از slider دیگه خبری ینست ، درست ؟
ولی در بازی اون نت های شیشه ای رو گذاشتن :d
حالا چی ؟ قابل فهم بود ؟‌:d
دکتر جان الان وضعیت گیتار های قبل نسخه World Tour هم همینه دیگه :دی برای زدن اسلاید ها باید از خود نت های اصلی استفاده کنی :دی حالا گرفتی؟ میدونم Slider دیگه وجود نداره! خواستم بگم تو بازی هست وضعیتش شده عین بازی کردن نسخه های جدید با گیتار نسخه های قدیمی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or