Guitar Hero Metallica

میشه ادرس بدید کجا گیتار و با ارجینالAeroSmith میدن 100؟؟؟
و اینکه مدل گیتاره چیه؟
قیمت دقیق نگفتم که گفتم حدود 100 تومن ;) از فروشندگان سایت سفارش بدی فکر کنم ارزونتر در بیاد

چرا با دسته نمیشه بازی کرد من قبلا رو ps2 با دسته بازی میکردم ولی تا حالا نسخه 360 ش رو نگرفتم یعنی به هیچ وجه نمیشه با دسته بازی کرد

چرا با دسته نمیشه بازی کرد من قبلا رو ps2 با دسته بازی میکردم ولی تا حالا نسخه 360 ش رو نگرفتم یعنی به هیچ وجه نمیشه با دسته بازی کرد
نسخه های 2 و 3 و Aerosmith رو میشه بازی کرد ولی از World Tour به بعد فقط با گیتار قابل بازی هست.

سلام

من گیتار هیرو 3 و اریو اسمیس رو همه اهنگاش رو تو هارد 100% میزنم و الان منتظرم این هم بیاد صدش کنم تموم شه بره :blushing:
اونوقت بازی رو روی Expert تموم کردی ؟ چون هارد و اکسپرت در سولوهاشون اصلن قابل مقایسه نیستن ! بتل آخر روی اکسپرت منو جر داد ولی بالاخره بردمش ! این متالیکا رو هم روز اول روی Expert ـموم کردم ! اگه 40 درصد از آهنگاش رو 5 ستاره بزنی اچیومنت تموم کردن بازی رو میده !!!!
آقا کسی درام نداه که بخواد بفروش ؟ فقط دراما !

دوستان عزيزم ! کسی گيتار تک نداره به منه بنده خدا قسطی بده ؟ :دی
حالا نقدی هم ميتونم بدم اما قيمت پايين ميخوام ، مدل آريا هم بود مشکل نداره !! ( حتما که نبايد فندر باشه :دی ! )

ما هر کاری کردیم نتوانستیم با دسته بازی کنیم فقط خوندن است میشه راهنمایی کنید
دوست من ،
ما اینجا علکی که خودمون رو تيکه پاره نميکنيم برای گيتار ارزون !! از نسخه ورلد تور به بعد ديگه نميشه با دسته بازی کرد ، فقط بايد 100 تومان پول بيزبون رو بدين به خريد گيتارش ، خداييش خيلی خيلی نامرديه ، من که هم حيفم مياد اینهمه پول فقط به يک گيتار اسباب بازی بدم و هم ندارم که بدم !!

دوست من ،
ما اینجا علکی که خودمون رو تيکه پاره نميکنيم برای گيتار ارزون !! از نسخه ورلد تور به بعد ديگه نميشه با دسته بازی کرد ، فقط بايد 100 تومان پول بيزبون رو بدين به خريد گيتارش ، خداييش خيلی خيلی نامرديه ، من که هم حيفم مياد اینهمه پول فقط به يک گيتار اسباب بازی بدم و هم ندارم که بدم !!
اما اگه بخری خیلی می تونی همیشه باهاش حال کنی!;)
rock band 1,2
GH: World tour
GH3
GH: metalica
GH : ایرو اسمیت....
و گیتارهای بعدی!

من که تابستون قصد خرید دارم.

اما اگه بخری خیلی می تونی همیشه باهاش حال کنی!;)
rock band 1,2
GH: World tour
GH3
GH: metalica
GH : ایرو اسمیت....
و گیتارهای بعدی!

من که تابستون قصد خرید دارم.
همين فکره که منم آزار ميده ، اگر فقط این يکی بود ميشد يکجوری ازش گذشت ، اما مهم اینجاست که خيلی زيادن ، اما بازم 100 برای يک گيتار اسباب بازی خيلی زياده ،
من خودم گيتار الکتريک ميزنم ، اون اول يک گيتار مدل آريا خريدم به 80 تومان!! ولی فرقش اینه که يک گيتار واقعی خريدم و لذتش رو هم ميبرم ، اما این اسباب بازيه ، يکمی ستمه ديگه. تازه مشکل ديگه هم اینه که من با دوستم بازی ميکنم ، اصلا دوتايی که بازی ميکنيم کيفش 1000 برابر ميشه بخدا ، يه حالی ميده که نگو ، اما اگر بخوايم دوتا گيتار بخريم که ميشه 200 تومان !! بابام ، بابامو در مياره :دی

میشه رو giuitar hero2 هر آهنگیو که خواستین بندازین راحت بازی کنینی با دسته.هر آهنگی که خواستین.
من فرصت توضیح ندارم وگرنه کامل آموزش می دادم.هی روزگار یادش بخیر بازی می کردیم
فقط همینوبگم برین اینجا همه چیو نوشته
scorehero.com

متالیکا این همه آهنگ خوب داره.
چرا Hravester Of Sorow توش نبود.
اون وقت ورداشتن از آلبومای وحشتناک سینت انگر و دث مگنتیک گذاشتن.
آدم حالش بهم می خوره این دوتا آلبوم های افتضاح رو بزنه.
قیافیه این رابرت بدترکیبم که آدم رو
از اون طرم ورداشته گروه داغونه سیستم رو گذاشته که بازی رو کلا برد زیر سوال
به نظر من بهتر بود 91 به قبل رو میذاشتن و یه بازی خدا در میوردن. الآن مثل سوپرمارکت هست.
کاش یه سری از بازی رم به دث یا دووم اختصاص بدن تا ماهام یه حالی بکنیم.
مردیم از بس راک و ثرش زدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or