Guitar Hero: Metallica برای سال 2009

poorya_l

کاربر سایت
به نقل از گیم اسپات:
Activision گفته است که ما در سال مالی 2009 قصد عرضه ی Guitar Hero: On Tour برای
nds و Guitar Hero: Aerosmith و Guitar Hero: Metallicaو Guitar Hero 4 برای تمامی پلتفرم ها را خواهیم داشت!
سال مالی Activision تا 31 مارچ 2009 ادامه خواهد داشت.
اینظور که پیدا است بازی بعد از گیتار هیرو 4 با اختلاف زمانی کم ریلیز خواهد شد!

در امد حاصل از گیتار هیرو ها خیلی بهشون حال داده که هنوز دو تا بازی از این مجموعه نیامده که اینا سومی را تایید کردند!

Guitar Hero: Aerosmith و Guitar Hero: Metallicaو Guitar Hero 4 برای تمامی پلتفرم ها را خواهیم داشت
Guitar Hero: Aero Smith متاسفانه برای PC نمیاد:( اما چه خیالیه دو تای دیگه میاد و کلی حال میکنیم:biggrin1:

OH MY GOD .واقعا اين بهترين خبري بود كه دادي.MetallicA عشق است خيلي زياد.
تركهاي باحال:
Fade to black, Battery,Nothing Else matters,Master of puppets,One,Unforgiven,No Remorse,Seek and Destroy,Fuel و خيلي آهنگهاي ديگه كه زدن اينا تو بازي خيلي حال ميده.

باید بگیم یه guitar Hero : Megadeth هم بسازن :biggrin1: نمیسازن هم حداقل 2 تا ترک ازشون تو GH iV بگذارن
اولین راه برای مگادثی شدن کنار گذاشتن توکیو هتله:دی
Hangar 18 توی GH2 هستش...
مطمعن باش همچین چیزی پیش نمیاد...چون اون عامه پسندی که متالیکا داره رو مگادث نداره...متالیکا بعد از 91 یه گروه خوشخال حساب میشه دیگه:دی

enter sandman سولوی زیاد باحالی نداره حداقل از نظر من ولی ریفهای قشنگی داره ولی حال اصلی برای من creeping deathه , و البته master of puppets که هردو هم از نظر سولو عالی هستند و هم ریف

نه من به خاطر سولو نگفتم من از thrash انتظار solo خوب ندارم این اهنگ بهترین thrash ای هست که از این band گوش دادم برا سولو one , fade to black رو ترجیح میدم البته one که تو قبلیش بود

خدا كنه شخصيتهاي خود گروه ها تو بازي باشن.مثلا جيمز هتفيلد و لارس و كرك همت و رابرت با اون استايلش
نه این رابرتو خدا نکنه بذارن همون OLD باشه بهتره اصلا این گوریل اومد البومهاش داره nu میشه

آخرین ویرایش:
این بهترین خبری بود که بعد از اعلام prince جدید شنیدم... :love: .... چه شود...
Fade to black, UNTIL IT SLEEPS' turn the page ' Astronomy' welcome home ' FIXXXER ' the outlaw torn .etc
ولی فک نکنم هیچ کدوم از unforgiven ها رو داشته باشه... چون با سه تا گیتار الکتریک زده شدن... شایدم یه کاریش کردن... :biggrin1:
حالا کی می تونه تا 2009 صبر کنه؟

این بهترین خبری بود که بعد از اعلام prince جدید شنیدم... :love: .... چه شود...
Fade to black, UNTIL IT SLEEPS' turn the page ' Astronomy' welcome home ' FIXXXER ' the outlaw torn .etc
ولی فک نکنم هیچ کدوم از unforgiven ها رو داشته باشه... چون با سه تا گیتار الکتریک زده شدن... شایدم یه کاریش کردن... :biggrin1:
حالا کی می تونه تا 2009 صبر کنه؟
در مورد اجراي Unforgiven ميتوني به تنها اجراي زنده اين آهنگ مراجعه كني كه در Live sh!t '92 اجرا شد.

اولین راه برای مگادثی شدن کنار گذاشتن توکیو هتله:biggrin1:
Hangar 18 توی GH2 هستش...
مطمعن باش همچین چیزی پیش نمیاد...چون اون عامه پسندی که متالیکا داره رو مگادث نداره...متالیکا بعد از 91 یه گروه خوشخال حساب میشه دیگه
چه ربطی داشت :دی
من متاسفانه ps2 ـم ترکیده بود نتونستم بازی کنم،رو 360 هم که بازی نکردم،ولی خوب بعدا بازی میکنم(شاید فقط به خاطر همین یه آهنگ :دی)

ایم موضوع قبلا خیلی شایعه شده بود و خوده اعضای گروه متالیکا هم در این مورد شک داشتن ولی خدا رو شکر تایید شد.
چه حالی میده S & M هم بزارن با سمفونی چه شود.

enter sandman سولوی زیاد باحالی نداره حداقل از نظر من ولی ریفهای قشنگی داره ولی حال اصلی برای من creeping deathه , و البته master of puppets که هردو هم از نظر سولو عالی هستند و هم ریف
این 2تا که گفتید آره +
آخر fade to black سولوی خیلی ردیفی داره فکر میکنم این هم خیلی ردیف بشه :love:
fracntic و st anger بره ترکوندن سالون خیلی خوبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or